БРОДИРАНА КРАСОТА - Гоблени 85

• 116 313
  • 733
  •   1
Отговори
# 615
хахаххах, тичай. Ако има нещо , ще помагам, няма проблем smile3503

# 616
Здравейте момичета,

извинявайте че така нахлувам, но търся идеи за малки минита на тема любов, бебета и сватби. Като казвам малки, имам предвид наистина малки - нещо като 2 на 3 см. Много ви моля да помагате със схеми   bouquet

# 617
  • в две хубави очи; - музика - лъчи
*TONY*  - да не ме забравиш искам и със звездичките да я видя -
брех че идейка
Тази елхичка толкова добре си я снимала че чак схема мога да си извадя от нея  Laughing Laughing
Чакам й снежинките
Някой да знае интернет сайт за поръчване на панама й конци - че свободното ми време е кът и трудно ще стигна до магазина
А ако взема червена панама за покривка май трябва по голяма да премеря - после колко ли ще се свие след правето - някой има ли наблюдения

# 618
  • Дълбоката провинция
8888bg.com Много са отзивчиви и коректни!

# 619
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Добро утро на всички работни пчелички.Страхотни сте! smile3501!Обръщам се към вас с една молба:ще уча една приятелка на нашето страхотно хоби,но нямаме подходящ модел като за начинаещи.Предварително благодарим!

не знам на каква вълна е приятелката ти,  Blush малко разнородни идейки  Hug

Бишкота, оказа се че имам някакви дребни сърчица, но са пдф  Confused ако дадеш адрес ще ти ги пусна  Hug

ooooh! и снежинки трябва да има някъде, ама къде  ooooh!

Последна редакция: ср, 28 сеп 2011, 13:18 от st. Dobri

# 620
# 621
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
да покажа подаръка за църквата. поводът е кръщенето на този змей  Laughing

# 622
st. Dobri подаръкае просто уникален, страхотно се е получило и рамката много подхожда. А малкия сладур да е жив и здрав Peace.

# 623
  • БЪЛГАРИЯ
да покажа подаръка за църквата. поводът е кръщенето на този змей  Laughing
...

Гуде, маме, аз к'вото имах да кажа, казАх го... smile3501 Да ти е жив и здрав "кротушкото"!  love001 (Такъв невинен поглед е отпрал...  newsm62 )...  Но ме гризе душевно безпокойство: Защо, аджеба, не покажеш какво си спретнала с двете си златни ручки специално за него! Дай го тук, да гледат всички, да ти се радват бре, душо шекерена! newsm53

# 624
Здравейте,момичета.Търся гоблен с изображение на тигър/но не само глава/.Да имате някакви идеи

# 625

супер, хиляди благодарности. Ще ми свършат страхотна работа   bouquet

# 626
  • София
Здравейте,момичета.Търся гоблен с изображение на тигър/но не само глава/.Да имате някакви идеи

Имаме  Wink Най-лесно е така. Минаваш по този линк http://www.stitch.su/search.php (ако не ти се отваря страничката с тигрите, отгоре задаваш - "Все производители", категория "Животные", след това избираш "Тигры"), харесваш си някое тигърче, казваш кое е, а после ще се опитаме да издирим схемата  Hug В този сайт са събрани почти всички производители и гоблени  Peace

Добри, честито ви християнче!   bouquet Иконата е разкошна, чакаме и другия подарък  Hug

Последна редакция: ср, 28 сеп 2011, 19:02 от -=Деси=-

# 627
  • Добрич
Здравейте момичета,

Искам да кажа първо,че нещата които творите са невероятни   bouquet .Преди време и аз шиех и сега нещо пак ме хваща музата,но досега съм шила само на кръстчета а повечето схеми които намирам за са другия шев,с които се шият гоблените.Та въпроса ми е има ли някаква програма или начин,по които да си пригодя схемите и да мога да шия с кръстчета,защото иначе ще станат прекалено големи .

# 628
  • Троян
Едно въпросче,като правите картички,как залепвате гобленччето върху хартията,искам дакажа с какво лепило,да не се получи някакво петно.

# 629
Добро утро на всички работни пчелички.Страхотни сте! smile3501!Обръщам се към вас с една молба:ще уча една приятелка на нашето страхотно хоби,но нямаме подходящ модел като за начинаещи.Предварително благодарим!

не знам на каква вълна е приятелката ти,  Blush малко разнородни идейки  Hug

Бишкота, оказа се че имам някакви дребни сърчица, но са пдф  Confused ако дадеш адрес ще ти ги пусна  Hug

ooooh! и снежинки трябва да има някъде, ама къде  ooooh!
   Благодарим ти st. Dobri.Тя иска да като за начало в гобленарството да ушие нещо за малката си дъщеря,но и тя не знае точно какво да е.Тука в нашето "голямо село" няма кой знае какъв избор.Има един магазин(по-точно мини магазинче),в който предлагат само няколко гоблена на "Милена стил" и това е.Затова се обърнахме към вас.Ако имате нещо подходящо.... newsm78

Общи условия

Активация на акаунт