БРОДИРАНА КРАСОТА - Гоблени 85

• 116 262
  • 733
  •   1
Отговори
# 240
  • Балчик
mari_eta, много хубав подарък за синчето. А как е отзад? Пак ли е със същата картинка или ще бъде едноцветно?

# 241
Браво, Мариета, много си бърза! Аз пък си го поръчах същия в "Аксиома" и ще го шия, когато го получа. Също и един със сърчица. И на мен ми е интересно как ще изглежда от обратната страна и ламиниран. За тези, които съм поръчала се чудя дали ще мога да намеря някакви хубави пискюлчета или друга висулка, която да закача.

# 242
  • ГОре на черешата...
Ето го и ламиниран:

Отзад сложих бял лист, за да скрия гърба...сега се сещам, че можех да напиша някакво пожелание, или да изрежа някаква картинка, обаче дребният терминатор ми висеше на главата и мрънкаше да излизаме и не се сетих...нищо. Най-лесна работа е да го разваля и ламинирам втори път Laughing...

Гръб:

# 243
  • Балчик
Да, това с пожеланието е добра идея. Peace

# 244
Аз досега съм си купувала готови гоблени на милена. Каква е разликата с конци дмц,освен в цената? Цветовете по-хубави ли са или конеца не ти се овърта newsm78?
И цветовете са по-хубави и конеца не се овърта Simple Smile. ДМЦ-то имат много богата палитра на цветове и преливането става много плавно, а иначе самата нишка конец стои малко като лъскава и много хубаво се приплъзва при шиене.
А иначе на въпроса за 1:1 и 1:4 - аз имам ушити долу-горе по равно и от едните и от другите, но 1:1 хем ми е по-лесно, хем става по-хубаво(при 1:4 детайлите стоят насечени). Общо взето за мен сравняването на двете е все едно сравнение на две снимки с по-висока и по-ниска резолюция Simple Smile.

Ето това изречение ме убеди на пробвам един гоблен 1:1.
Харесала съм си този http://shop.milenastyle.com/images/253415-D.gif
и дано не е много труден (но така като го гледам ще е  Flutter ) и се надявам да не ме откаже от шиенето 1:1. Явно наистина е въпрос на навик и освен това на мен не ми пречи, че шия един знак 4 пъти. Simple Smile

Последна редакция: пн, 05 сеп 2011, 15:16 от caramellche

# 245
# 246
caramellche гобленът, който си набелязала е страхотен. След 4 ушити гоблена 1:4 сега за първи път шия 1:1. Има и фон с еднакъв цвят, има и доста единични бодове. По лесно се шие според мен. Крайният резултат ще покаже....

# 247
  • Brussels
Много красиво тигърче, Ети.
Аз завърших котенцата, ще ви ги покажа, макар и да не са по темата.

# 248
имаме отделна тема за фъкане  Wink

# 249
  • ГОре на черешата...
Наде, страхотни са Peace!
Майка ми навремето плетеше/шиеше - как е по-точно да се каже newsm78 -  такива възглавнички върху една мрежа - имам една с коте и една с лъвче.

# 250
nadeto_sp , страхотно са станали тези котета!
mari_eta , много хубав е разделителят!
Аз на гърба на моите зашивам парче панама, върху което предварително съм ушила с дребни буквички някакво послание. Така гърбовете им взаимно се прикриват. И не съм ламинирала, защото стои твърдичко с двата пласта панама.  Mr. Green

Момичета, имам молба към вас, търся някакви схемички за helloween!   Hug
Имам една мини - идея за децата.  Blush

Последна редакция: пн, 05 сеп 2011, 19:21 от Бяло Цвете

# 251
Наде, страхотни са Peace!
Майка ми навремето плетеше/шиеше - как е по-точно да се каже newsm78 -  такива възглавнички върху една мрежа - имам една с коте и една с лъвче.
нарича се фъкане.
ето и темата http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=547621.0

# 252
  • София
Момичета, имам молба към вас, търся някакви схемички за helloween!   Hug
Имам една мини - идея за децата.  Blush

Ето няколко. Извинявам се за големия пост

Последна редакция: пн, 05 сеп 2011, 16:35 от -=Деси=-

# 253
-=Деси=- , толкова си бърза!  Party
Много ти благодаря!   bouquet
Тези са ми напълно достатъчни, вече си харесахме!

# 254
  • ГОре на черешата...
Бяло цвете, аз затова сложих само бял лист - за да може да се ламинира, иначе много ще се омърля, моят както постоянно чете и сменя книгите...

Общи условия

Активация на акаунт