Катаракта /перде/

• 288 521
  • 718
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Ето какво излиза (при мене е с превод)
https://collirioalfa.it/collirio-alfa-decongestionante/

# 661
Здравейте.
Сега виждам въпроса ви, и че цитирате мой коментар.
От 2022г., когато ми беше операцията на пердето на едното око, по препоръка на лекуващия ме лекар  пия през ден оксибио https://galen.bg/oksibio-kaps-h-30-bioshiyld.
През декември 2024г. бях на контролен преглед - за сега всичко е под контрол.
Няма необходимост за операция за поставяне на леща на другото око .
Макулната дегенерация е бавно развиваща се .
Иначе почти не ползвам очила, освен слънчеви   - имам вградена леща плюс за коригиране на старческото далекогледство, а за гледане на далече имам малък диоптър късогледство, имам очила, но почти не ги нося, справям се без тях.
Нямам оплаквания от неяснота.
Ако мога с нещо да съм полезна, питайте.
При кого си оперирахте пердето?

# 662
  • на острова на мечтите
Мисля, че няма значение марката. В момента имам тези, но не винаги вземам от същата марка. Ето снимка.

# 663
Мисля, че няма значение марката. В момента имам тези, но не винаги вземам от същата марка. Ето снимка.

Търсих с гугъл, не намерих в България. Какво съдържат?

# 664
  • на острова на мечтите
Principio Attivo: Acio ialuronico, sale sodico 400 милиграми. Sodio fosfato bibasico dodecairdrato, sodio fosfato monobasico idrato, sodio cloruro, acqua destilata. Преписах етикета. В момента не мога да направя снимка.
Alys, това е марката на капките за очи. Явно произвеждат за различни проблеми. Тези, които видях от сайта, който отваряш ся против зачервяване, сърбеж, провокирани от силно замърсена среда, пушек и не помня вече какво.

Последна редакция: вт, 25 мар 2025, 23:31 от danilu

# 665
Здравейте!
Моля за препоръки относно доктор от София, извършващ успешни операции на катаракта!

# 666
Здравейте!
Моля за препоръки относно доктор от София, извършващ успешни операции на катаракта!
Д-р Топов в Токуда

# 667
Здравейте!
Д-р Даскалов в МЦ "Пентаграм"

# 668
Оперирана съм при Даскалов преди години, забележките ми са по отношение на страшно малкото пространство във фоайето на Пентаграм, нагъчкани като сардели, толкова много хора бяхме. Някои от докторите бяха изнервени от големия натиск, имам в предвид тези които ти правят прегледа и изписват диоптера преди операцията, а тяхната преценка е много важна ! Иначе са безспорни  професионалисти всички, Бог да ги пази такива хора, техниката е съвременна, въобще всичко е  Flowers Hibiscus на другия ден след прегледа, когато е самата операция всичко е организирано, пресметнато, навсякъде блести от чистота, вежливи млади хора...Операцията е кратка, за някои е леко болезнена, други нищо не усещат - според организма е. След нея те поемат и те настаняват в стая.Доволна съм. Даскалов беше обаче  мнооого претрупан Anguished, видях му за малко очите на сутринта след операцията когато се бяхме наредили на редичка и чакахме контролния преглед, всички са претрупани, много хора малко пространство, така беше поне, сега нямам идея как е.

# 669
  • София
Оперирана съм при Даскалов преди години, забележките ми са по отношение на страшно малкото пространство във фоайето на Пентаграм, нагъчкани като сардели, толкова много хора бяхме. Някои от докторите бяха изнервени от големия натиск, имам в предвид тези които ти правят прегледа и изписват диоптера преди операцията, а тяхната преценка е много важна ! Иначе са безспорни  професионалисти всички, Бог да ги пази такива хора, техниката е съвременна, въобще всичко е  Flowers Hibiscus на другия ден след прегледа, когато е самата операция всичко е организирано, пресметнато, навсякъде блести от чистота, вежливи млади хора...Операцията е кратка, за някои е леко болезнена, други нищо не усещат - според организма е. След нея те поемат и те настаняват в стая.Доволна съм. Даскалов беше обаче  мнооого претрупан Anguished, видях му за малко очите на сутринта след операцията когато се бяхме наредили на редичка и чакахме контролния преглед, всички са претрупани, много хора малко пространство, така беше поне, сега нямам идея как е.

Тясно им е, скоро ще се разширят в новото крило, което Кенар им строят залепено за настоящата болница. Много е напреднал строежа, даже надпис има вече....

# 670
Здравейте!
За гр. Пловдив може ли да ми кажете след операция на перде, при кой доктор се осигурява престой в болница?

# 671

Конвейер!

# 672
Да така е...би могло да се каже за съжаление ! Но няма как да не е, при условие че толкова много хора с проблеми, просто море от болни хора, а всеки иска и трябва да бъде лекуван качествено. Болни много, специалисти малко, всеки търси най добрите  и така.....

# 673
Имам следния въпрос.
Проблем ли е при имплантирана монофокална леща на едното око да се сложи мултифокална леща ЕДОФ на другото око. Става въпрос за катаракта и късогледство. Идеята е да махна очилата, с които съм сега.Каква адаптация да очаквам? Моля за мнения.

# 674
  • София
Имам следния въпрос.
Проблем ли е при имплантирана монофокална леща на едното око да се сложи мултифокална леща ЕДОФ на другото око. Става въпрос за катаракта и късогледство. Идеята е да махна очилата, с които съм сега.Каква адаптация да очаквам? Моля за мнения.
И мозъкът ти ще се чуди къде се намира.

Общи условия

Активация на акаунт