. Казаха ми, че мога да го водя с количката и преди обяд да го слагат да дремне в нея ако му е зор, защото са навън докато е хубаво времето. Дадоха ми да си избера в коя група да бъде, аз имах предпочитания и съм много доволна как се получи. Имам само добри отзиви за персонала от тази група, имаме си и приятелчета. Дано и занапред нещата да вървят гладко.

. Сега писах в една забавна темичка за бленувания собствен бизнес и се оказа, че мечтая за коренно различни неща от това, което работя. Не че не бях наясно с това и преди.

- като й държа чашата пие добре, но да й дам самичка да я държи не смея - струва ми се рано
За тази възрас вече били подходящи ринговете.
къса пола, токчета, костюм, ех, как ми липсваше.
не го бях правила от поне година и половина, че и повече.
Сега остана само да ида поне веднъж на спа и масаж да се поглезя малко. 
на мен като ме види вика "папииии", на баща си също
само в просъница или ако е на зор нещо каже "мами", но то е рядко. Изключвам бебешкото бръщолевене, от което не разбирам и думичка
или ще е разностранен талант или касоразбивач /днес до такъв извод стигнаха, като разказвах какво е взела от предметите/

Само казва гол и нещо като ка или га на топките и това е. Всичко друго не го осъзнава според мен. Казва мама, но определено си го пуска така от нищото и не мисля, че го свързва с мен.
Препоръчани теми