С трепетен копнеж продължава Септемврийският бебевалеж :)

• 29 184
  • 712
  •   1
Отговори
# 120
Добро утро Simple Smile

Маринка, честита ти дъщеричка. Да расте силна, много здрава и щастлива госпожица. А на теб бързо възстановяване и чакаме разказ Simple Smile

# 121
Така е Гери ще си го изтърпим и това какво да се прави нямаме избор Crazy Hug

# 122
Здравейте момичета!   bouquet
jaded , май наистина ще се засечем с теб  в болницата !  Peace
 Пък  аз да  ви  се оплача .... Снощи пак  саклет, не можах изобщо да  спя , сковаваха ми се краката  , ставах да се разхождам и  знаете  ли какво  направих  .... ?  В 3:30ч  изядох цял  шоколад .... на един  дъх ...   а това никога не ми  се е случвало , все си позволявам  най-много по половин  шоколад ....  Mr. Green

# 123
  • София
Момичета, при киселини освен медикаменти ( стопацид, антиацид и т.н.), които мисля са разрешени на бременни опитайте с най-обикновена дъвка Орбит. Помага при по-леки състояния.

# 124
  • София
Добър ден  Hug
Syn4o Точно същата чанта пращат Ларедут като подарък. Мойта е 1 към 1  Peace. Цената е супер, особено като се има предвид, че е безплатна  Mr. Green.

Аз извеждам дребното навън суприн в 9 и в 11 и 30 вече сме в къщи, щото много ми става горещо. Чак ми е тъпо малко, че посред лято не мога да го оставя да поиграе в парка по-дълго време....ама какво да се прави  ooooh!. След обяда излизаме пак след 18.00.

Стелс аз съм толко лакома със сухите пасти Престиж. Даже направо избягвам да ги купувам....щото съм способна на всичко  Mr. Green

jaded Сподели коя е играта, щото аз изиграх всичко дето знаех  Mr. Green След Отчаяните съпруги, Дневниците на вампира... сега съм подкарала Тру Блъд  Mr. Green. Мъжа ми мисли че от тея вампирски сериали ще си предизвикам раждането  Mr. Green

# 125
Мен от два дни ме обливат адски горещи вълни. Направо съм като парцал, потя се постоянно. Така не съм била цяло лято, а сега съм скапана. Това дали е признак за скорошно раждане  Mr. Green

Иначе и аз каката не я извеждам почти, днес нямам сила за излизане и сме си в къщи. Вчера бяхме на "разходка", поне тя поигра малко. Ще опитам да се надигна за довечера да излезе поне, че ми е мъчно за детенце.

Последната покупка за бебка е матраче на Хепи Дриймс, ортопедично. Много съм доволна.

Айде майчета, чакаме следващото бебче  Heart Eyes

# 126
Момичета, при киселини ми помага яденето на диня/ когато киселините са в по лека форма/. А когато са изгарящи само повръщането/ извенете ме/.  Tired Медикаменти за киселини не съм вземала досега.

# 127
Ако имам изгарящи киселини и  аз се мъча да повръщам. За  по-слабите -  газирана  вода ,  талцид,  стопацид ...  Peace

# 128
И аз не бих могла да излизам с детето в жегата. Нас ни спасява това, че живеем в къща с двор и имаме достатъчно дървета, за да има някаква сянка. Сега и двамата сме в градината, той си играе, а аз ви чета и пиша. Но вечер излизаме след седем, за да може да си поиграе с деца, че цял ден с моята компания надали му е особено приятно. Въпреки, че никак не възразява , де Laughing
Ходих на запис на тонове. Всичко е ок. Моят лекар ми каза, че и на две минути да са, ако не са болезнени, контракциите са подготвителни. Всичко съм забравила, снощи бях почти сигурна, че ще раждам Grinning Май до седмица няма да е....
Присъдинявам се към впечатленията за много пушещи бъдещи майки в дворовете на болниците. Докато чаках мъжа ми и детето да търсят тоалетна, видях как се пие сутрешно кафе с по три-четири цигарки. Съпругът ми се майтапи, че вечер преди сън сигурно с мастичка се успокояват.
 А аз ще умра от притеснение, че заради нервен срив към четвъртия -петия месец пушех по няколко  две седмици поред, а и сега от време на време дърпам от цигарата на мъжа ми. С Иво въобще не бях палила и се чувствам ужасно, че сега си позволявам понякога.
stels-bels , чела съм, че по-ниския хемоглобин понякога предизвиква глад за сладко и затова влечението към шоколад и тортички последния месец било нормално. Аз нямам такова, но затова пък към пикантно.... Непрекъснато ми се яде люто, кисело, силни подправки. Което ужасно засилва апетита. Днес акушерката ме попита две ли били бебетата  Laughing Представям си колко съм огромна, аз съм си свикнала вече да се гледам.

Последна редакция: пт, 26 авг 2011, 12:48 от valerie

# 129
valerie , и  аз съм  свикнала  да  се гледам огромна , ама като  ме видят приятели  или близки , които  не са ме виждали  доста  време им увисва мандибулата  от  размерите  ми , бавната  походка , отеклите  ръце и крака  hahaha hahaha bowuu
 За  Хемоглобина , което казваш  е наистина така - моя  си  е едва 100 след прием на лекарства, които трябва да продължа и  след секциото.  Peace дано не се наложи  кръвопреливане като  миналия  път  Praynig

# 130
  • София
Здравейте и от мен,

и аз нощес не можах да спя -рядкост е при мен, но този път беше от жега, ужасно топло ми беше до към 1, после на пресекулки и сутринта рано станах и отидох на нов запис на тонове. Този път Рада се представи отлично, чудесен запис без кьорава контракция. Какво ше е това раждане до няколко дни като даже и подготвителни нямам от поне седмица.
Валери и аз така на 15,08 бях сигурна че ще родя на другия ден, но нещата така стабилно се укротиха та до днес 10 дена по-късно мамината си кротувка и ритка все така......
След записа отидох до Шейново по изрична заръка на прекрасната ми докторка, която ще ме изражда, тя също хареса записа, отново ме прегледа, каза че не съм мръднала и на сантим от последния преглед като състояние на шийката на матката, като си дойдох след прегледа отново част от тапата продължи да пада и това вече ме разбива........водите доста са ми понамаляли и ми каза в понедлник в Шейново ма с багажчето, че ако водите са все така намаляващи ще индуцираме, няма как......
Стели, аз за ралика от всички ви не мога да си представя да ям нощем, това означава да не мога да мигна след това, единственото, което си позволявам да ям по сред нощ са ябълки против киселините......нощес пак ядох, беше по-скоро превантивно!
Ааааа мамита, вчера НОИ са ми превели първата част на болничния, тази която е за периода 23,07 - 31,07, просто невероятно, имам чуството че е защото се разсмърдях онзи ден по телефона, доста разпитвах, доста настоятелна бях......а и защото си му е време, но да знаете в  90% от случаите забавата на парите е по вина на НОИ, готова съм да се подпиша под това твърдение и ще се боря всячески с инвалидизираната ни държавна администрация.

# 131
Здравейте и от мен,
, но да знаете в  90% от случаите забавата на парите е по вина на НОИ, готова съм да се подпиша под това твърдение и ще се боря всячески с инвалидизираната ни държавна администрация.

Мангалска Република България  Sick

# 132
Здравейте мили мами,
аз днес се събудих рано и ми беше едно тъжно, плачливо, не знам какво ми стана, ама като се разплаках и седя и си се чудя що рева  newsm78 Ама на: мина им, както и дойде... Може би защото усещам, че нещото наближава и се тревожа, ама не е някакво осъзнато, защото гледам винаги да се разсейвам с хубави мисли... Ама явно, докато спя, не мога да си отвличам вниманието и ме споходи мъка сутринта Simple Smile Горкият ми мъж така ме остави, като излизаше на работа, и сега през един час звъни да ме пита добре ли съм...

Стелс, ми то си е крайно време да се видим с теб: само се каним и нищо Simple Smile Ако е решила съдбата, ще ни срещне случайно накрая Simple Smile

mishchitzata, аз по принцип играя много стратегии, най-вече Цивилизация, ама сега понеже съм изкуфяла и нямам толкова мозък, за да следя действието и да ръководя цяла империя  Joy си свалих една много идиотска игра: Angry Birds. Тя била известна, ама аз не я бях чувала. В общи линии стреляш с едни пилета и убиваш едни зелени прасета  Joy Joy Joy Ама то беше време да спра вече със сериалите, че на Радина първата й дума ще е Хорейшио и ще стане минимум световноизвестен следовател Laughing

Данна, разбиха ме тея датчани с тия колелета, те са по-опасни от автомобилистите там. Голям шок ми беше това: ходиш си лежерно по тротоара и отнякъде някой ти звъни бясно със звънче... Аз бях зимата и много ме впечатлиха: то студ, майката си е ***, те се веят на колелото и не им дреме. Но и ти си права: имат идеални условия за това, макар че според мен си е и до култура на движение.

Евче, стига ги трови тези от НОИ, те доста са напреднали последните години  Laughing Ако знаеш преди няколко години какво беше, че тогава ми е бил последният сблъсък с тях... Сега имат направо галактически напредък Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 133

Ама то беше време да спра вече със сериалите, че на Радина първата й дума ще е Хорейшио и ще стане минимум световноизвестен следовател Laughing

Jaded и аз си мислех същото за моя малкия  Joy и че най-вероятно първо ще проговори на английски, защото по цял ден вървят крими сериалите на английски, ама пък няма лошо и следователи да станат Wink

# 134
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
МАРИНКА ,ЧЕСТИТА ТИ ГОСПОЖИЦА!Пожелавам ти бързо възстановяване.Вики днес е качила 60гр.-2140гр. Супер!!!Обаче със биберона малко бавно и се получават нещата ама важното е търпение,пък и тя е още малка,не можем да очакваме чудеса.Аз за количката съм се снабдила със раница на Нивея Бейби(тъмносиня със малко светлосиньо)Много е хубава и здрава.Продават ги в комплект със мокри кърпи,шампоан,олио за мазане,крем против подсичане,подложка за повиване и страхотно светлосиньо/розово поларено одеяло за около 27-28лв.Във Варна ги има във Карфур.

Общи условия

Активация на акаунт