С трепетен копнеж продължава Септемврийският бебевалеж :)

• 29 188
  • 712
  •   1
Отговори
# 135
Маринка да е жива и здрава малката ти принцеска Hug
Аз тези два дни спя като пън,направо не мога да повярвам.....незнам защо но се чуствам толкова изтощена,лягам и съм труп след 5 мин.,а не мога да кажа че правя нещо толкова изморително,нищо....едната вечеря и това е,но съм ужасно уморена...а уж сега трябва да събирам сили за раждането,а грохвам напълно...незная защо е така,но поне спя като пън  Simple Smile
Краката ми започнаха ужасно да се поддуват,нямах я тази екстра до момента но ето че и тя се появи,доста е неприятно и да ходя и да не ходя все са си потдути, и нищо не помага,абе толкова тромава съм станала че не мога да се понасям вече  Sad Като добавим и напрежението и болката ниско долу,ама много ниско, която се появява от време на време.Явно бебчо се намества в таза и така боли...охххх оплаках ви се едно хубаво....но определено сега 9 месец разбрах и аз какво е да си бременна.Преди това по нормални и сравнително търпими опкавания,и не съм им обръщала кои знае колко внимание,но сега наистина ми е достра трудно и все нещо ме наболява,една разходка не мога да направя като хората..охх хайде спирам че ви надух главите с моите оплаквания,а съм сигурна че не съм само аз така Confused Rolling Eyes

# 136
Благодаря ви на всички за предложенията за чанта за количката, но той и моя цвят на количката малко особен /розово-малинено/ и трябва и да му ходи  #Crazy
Започвам търсенето от нета, че голяма жега за обикаляне на живо.

Isita, благодаря ти много за отделеното време, определено ще звънна на някой обяви от продавалника.

# 137
Здравейте момичета на 23.08 в 9.29ч се роди дъщеря ми МИЛА със секцио. тежи 3,190гр и е 51 см. Днес ни изписаха от болницата и вече сме си у нас.

# 138
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
И тук да ти честитя.Много да ви радва малката принцеса!

# 139
Ралева, честита ти дъщеричка. Да ви е жива и здрава!  Hug
Много бързо ми се струва, че са ви пуснали от болницата. Вече секциото не ги ли държат по седмица? newsm78

# 140
Браво на Вики, iv.elina ти кърмица ли и цедиш, всъщност получава ли се така изобщо? Кога ще може да я кърмиш? Знам, че ако не си успяла да цедиш и да и даваш през цялото време пак е възможно да започне кърмене-релактация , но има вещи мами от лл, ще помагат. Сигурна съм, че се информирала вече но все пак да споделя, може все на някой да е от полза.
jaded Ми няма нищо лошо да си поплачеш, щом така ти идва от вътре не го подтискай. Аз на няколко пъти го правя, но по-често като резултат от някоя от поредните ми безсилия пред малкия ни овен. МИлия толкова го обичам, но е наистина доста трудно, беличките му не спират, вчера намерих бързовара включ ен Shocked, разбира се изгорял е но умрях от притеснение, че може ха да станат 100бели от там. А днес повреди буксата на лаптопа за зареждането. Прането продължава, в момента има черни, бели и бебешки дрехи в пералнята, добре, че не успя да я пусне. Rolling Eyes
stels-bels Аз взимам Ferrum phosphoricum -хомеопатично лекарство, което помага за желязото, традиционните ги повр. и когато се сетя си подслаждам с меласа/продукт от преработката на захарна тръстика изключително богат на желязо/http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:TYvHTWLa24o … rce=www.google.bg
veronika886 И аз съм така с болежките и подуване на крака, верно в 9 месец разбрах какво е  Confused, миналата бременност имах"щастието" и в 10 да прекарам около седмица.

# 141
RALEVA ЧЕСТИТО!РАДВАМ СЕ ЧЕ ВЕЧЕ СТЕ СИ У ДОМА.НЕКА МИЛА ВИ ДОНЕСЕ САМО РАДОСТ И ДА РАСТЕ ЗДРАВО ДЕТЕНЦЕ. Hug Hug Hug Hug
Иве,Вики е супер.Не остана дето се казва.

# 142
  • София
Ралева Честита дъщеричка. Да е жива и здрава и много послушна. На теб бързо възстановяване.
jaded Сега ще ги видя тея пилци и зелени прасета  Mr. Green Hug

# 143
Здравейте момичета!
Ралева честита ти малка радост. Да ти емного здрава малката Мила и на теб бързо възстановяване след секциото  bouquet
Аз дами бях днес на запис, всичко изглежда добре обаче само една мижава контракция се видя която аз не усетих, а като разкритие не съм мръднала 1,5 см. в понеделник ми е термина и пак съм на запис ако не родя до тогава пак съм на запис ще гледаме бебето и ще видим как ще действаме.
Определено нев ми се пренася седмица така, че според мнението на лекарката в понеделник и състоянието на бебето ще преценим дали да не се индуцира раждане.
Евитка като гледам в понеделник ще ни се решат съдбите с тебе. И мен в понеделник ще гледат на бебето води, плаценти и т.н. Ако нещата за бебето не са добре и ден няма да се съглася да пренасям. Успех и на теб в понеделник Hug
Ами дами това ми е статуса имам още малко време да си тръгна нормално ма да видим.
Хубава вечер Mr. Green

# 144
  • Варна
Здравейте момичета аз съм от септемврийки 2010. Вчера моето момченце стана на една година и още ми е много странно как бързо мина тази година. Та надникнах при вас да се порадвам с вашите вълнения и бебчовци.
Честито на всички мами!Да са им живи и здрави бебчетата и само радости да им носят!

Видях също ще коментирате железните препарати и затова реших да се включа по темата и да споделя моя опит. Аз вземах от тези таблетки и останах доволна.
Дъвчат се, слади са, не ме боля стомах и избегнах чревния дискомфорт.

# 145
Raleva, marrinka Simple Smile честито и на двете за прекрасните момиченца Simple Smile!!!
Да са ви живи и здрави и много много да ви радват Simple Smile))
Иве, малката Вики е страшен герой Simple Smile !
Ние почнахме да напредваме с покупките, то голям срам направо  ooooh! .
Чудя се на първо време два спални комплекта дали са достатъчни...

# 146
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
НЕСИ не кърмя,хранят я със мляко за недоносени.ВАНЯ за срещата на 08.09. ще сме на линия и двете(така си мисля),но ти май няма да си там? newsm78

# 147
Васи, ние точно с толкова изкарахме бебешкия период. И по един бяхме купили за бабите, като им ходим на гости, да не мъкнем от вкъщи Peace

За киселините, продължавам да съм доволна от хапчетата Tums. Гледах опаковката и активното вещество е калциев карбонат, дали пък и в БГ няма нещо подобно, може да попитате Peace

# 148
Браво на Вики,много се радвам за нея Heart EyesИве,пусни по-нататък когато имаш възможност пак снимка да и се порадваме.
Честито на Маринка и Ралева smile3504Живи и здрави да са ви дечицата.
Евита,а къде отиват водите,изтичат ли или...неудобно ми беше да питам,а ми казаха,че и моите са доста намалели.
На моята мома явно и е широко в корема ми,защото днеска е доста активна...и аз поради тази причина прекарвам повечето време в тоалетната Crazy
Васи Ту,браво!А до къде стигнахте с апартамента?Вижда ли му се края вече?

# 149
Честито  на Ралева   bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт