С трепетен копнеж продължава Септемврийският бебевалеж :)

• 29 190
  • 712
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Браво Ралева, разказвай ни как мина раждането, и да ви е живо и здраво бебенцето!
Espri84 аз за разлика от теб май съм доста безскрупулна и попитах къде отиват водите, защото също като теб ми стана любопитно - не, не изтичат, оказа се че се обработват от нашите бебоци, които с тях се хранят, в тях пишкат и всичко останало, просто в един момент нещата стават по-интензивни, бебоците наедряват а водите намаляват, няма как - природа, измислила го е!!!!
Тара нещо ми се затри, къде хайманосва тая пак????
Лиленце, мен май и ще ме приемат в понеделник, май няма да ме чака доки.....с моите инфекции стафилококови, няма кой да ме чака да пренасям, това съм убедена и по-добре:-)))))) Ще се чуем в понеделник, на мен обаче малко ми се пообърна графика в 10 съм на запис при едната лекарка и после с багажчето отивам в Шейново, т.е ще е някъде около 11,30, та ще ти звънна щом съм там:-))

# 151
Честито на Ралева и Маринка, да са им живи и здрави бебенцетата, а на тях скорошно възстановяване:)))))

Евита стискам ти палци всичко да е наред Hug
Espri доколкото знам водите се редуцират  от бебето и ги изхвърлят като урина .
 И на мен вчера са ми превели първата част от 45 дневния болничен за периода до края на юли месец:))))

# 152
А някой знае ли какво се случва с Кокетка?

# 153
Здравейте мами Hug
Ние с Даная отдавна сме си вкъщи, но все не ми остава време да ви пиша.
Първо да честитя на всички обебили се мами и да благодаря за хубавите пожелания.
Аз родих секцио на 16ти заради високо кръвно,но се чувствам вече много добре и Даная е добре.
Пожелавам на всички леко раждане и скоро да гушкате сладките newsm30 бебоци.Много е хубаво да си мама.Много съм щастлива newsm53

# 154
Здравейте момичета Simple Smile
Честито на всички които вече са се срещнали със своите бебчета, да са живи и здрави и да радват мама и татко  Hug
Аз да се отчета само: всичко е ОК с нас, за сега май нямаме намерение да излизаме, но нищо не се знае. С майка ми тук цяла седмица прахме, гладихме, чистихме и вече мога да кажа че всичко е оправено и приготвено за малкия човек Simple Smile Много ме тормозят и мен кисилините, но както Галчето каза тук сме на Tums и съм супер доволна от него - добре че го има  Simple Smile. В понеделник съм на преглед пак (ако не съм родила до тогава  Joy) Доки каза че ще чакаме и ако не родя до термина ще чакаме 10 дена и ще го предизвикат. Това е от мен, рапорт даден Simple Smile
Лек ден на всички   bouquet

# 155
Cuni83, добре дошла Simple Smile Да нацелуваш малката Даная Simple Smile

Raleva, честита ти госпожица. Да е жива и здрава и много щастливо детство да има.

Иве, какво да ти кажа, мама си на голям боец Simple Smile

# 156
  • Варна
Ралева, честито ти бебче!   bouquet Много бързо са ви изписали да си се гледкате вкъщи Simple Smile

cuni83, честито ви завръщане у дома с малката Даная!  bouquet

Кокетка вчера влезе в болницата, за да е под наблюдение на нейния док в Майчин дом. Там са заедно с Диди. Кокетка, чака и да и кажат как ще е по-добре да ражда заради очите. Да им стинем палци и на двете!  Praynig

# 157
Ралева, Маринка, честити ви бебчета! Да са ви живи и здрави  Hug

Евита, тук съм скъпа. Днес нещо не се чувствах добре - отпаднала, виеше ми се свят и след като закусих заспах и спах до 13:00 часа и се подух от този сън на топлото през деня. После станах и се довлякох до доктора за тонове и преглед, ама не ме питай как стигнах до там, толкова беше задушно и тежко, че направо мислех, че ще припадна по пътя. И да се отчета - тоновете са добри, обаче водите са ми много намалели и раждането ще е скоро. Колко скоро, не се знае точно, но вероятно през следващата седмица някъде. Доктора ме иска два пъти другата седмица на тонове, което ме навежда на мисълта, че наистина много наближава  Grinning И да ти кажа честно, то и аз мисля, че ще е скоро, защото от три дни не ми се яде, свалих почти килограм (като разбрах за намалелите води, ми стана ясно част от този килограм къде е  Grinning) и ми е малко по-леко дишането, макар че не еслязъл съвсем. А, и да не забравя, доктора го премери 3170 гр., което заничи, че дори с предполагаема грешка в апрата, вече е 3 кг. бебчо или поне много близко до този размер. Доволна съм  Laughing

# 158
Привет и от мен! Ралева, честита ти дъщеричка, да ти е жива и здрава!
Днес бях на консултация, все още е седалищно разположен нашия мъник. Говорихме за ориентировъчна дата - ако всичко е наред, 19 септември ще е ДЕНЯТ! Дано да устискам до тогава, де  Simple Smile Стиснати палчета за Кокетка и Диди, и всички, които имат нужда Simple Smile

# 159
Здравейте и от мен:)Честито на обебелите се мами,бързо възстановяване и да са ви живи и здрави бебчетата HugАз да ви кажа направо се мразя..не знам какво ми става с това сладко..днеска на закуска изядох 2 кроасана и 3 вафли с кисело мляко CrazyИ не ми стигна ми след 3 часа обядвах и пак затапих с 3 вафли CrazyИ за капак заспах и като се събудих реших,че диня ще ям,та си изядох една диня сама(е малка не голяма) ,а сега милинки си пека!Направо като ламя съм...Вместо по-малко да ям аз увеличавам..Стискам палци на Кокетка и Дидка,пишете как върви със тях.Ивелина браво на детенцето ти истински боец е!Дано скоро да си я гушкаш вкъщи HugТова е от мен иначе освен,че дебелея и бебка си ритка нищо друго няма...сега я усещам най-осезаемо към края,предните месеци не беше така:)Да се пазите,хубава вечер радвайте се на прохладата:)

# 160
И Дидка и Кокетка са екстра, днес ги видях набързо, защото нали всъщност ходя при техния доктор за тонове. Дидка даже вече й харесва в Майчин дом и не смята скоро да си ходи   Laughing Никоя от двете няма да ражда през следващите няколко дни или поне за сега така изглежда ситуацията (да ви призная, информацията ми е директно от доктора, без да ме е срам го разпитах за тях  Grinning)

# 161

Честита принцеса, Ралева!! ДА ти е жива и здрава!

И Дидка и Кокетка са екстра, днес ги видях набързо, защото нали всъщност ходя при техния доктор за тонове. Дидка даже вече й харесва в Майчин дом и не смята скоро да си ходи   Laughing Никоя от двете няма да ражда през следващите няколко дни или поне за сега така изглежда ситуацията (да ви призная, информацията ми е директно от доктора, без да ме е срам го разпитах за тях  Grinning)
Стискам им палци на двете шматки и на всички мамета дето ще влизат тия дни, дето са влезли и дето вече ще излизат  fingerscrossed fingerscrossed
Доста егоистично от моя страна, но сега седя и разсъждавам че аз с моя термин като тръгна да влизам вече никоя от вас няма да е останала във форума и няма да има кой да ми стиска палци... може и тема вече да няма... ooooh! ooooh!

Лека нощ майчета  Heart Eyes

# 162
Е, ГЕРИ, недей така, нали се разбрахме да чакаме и последните октомврийски септемврийчета, ако има такива и така да правим тема в родени. Ще чакаме колкото се наложи, за добра кауза е Wink
Аз си спомням че с Юнчета 2008 започнахме тема в Родени още в началото на юни и паралелно пишехме в двете теми, но може и да се бъркам Peace

# 163
  • София
Бубулинка от вчера все забравям да ти пиша  ooooh!. Аз онзи ден бях на тонове на обяд, другата седмица съм на 31-ви...няма да можем да се засечем  Crossing Arms Ако обаче държим нещата "в корем"  Mr. Green на по-следващите тонове може пък да имаме шанса  Hug

Герито, естествено че ще стискаме палци на всички до последното появило се бебче...пък било и то в Родени  Hug

# 164
Щъркелова вест: Вчера ( 26.08.2011 г. ) в 21.40 ч. Ения (Lidiq Dimitrova) стана за втори път мама на прекрасно момченце Александър - 3800 гр, и 52 см. Раждането е било нормално и двамата се чувстват добре! Нека малкият да расте много здрав и щастлив и да носи само радости в къщи Simple Smile

Много се радвам, че започваме деня с хубава щъркелова вест Simple Smile Айде момичета, стискам палци на която за каквото й трябват Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт