С трепетен копнеж продължава Септемврийският бебевалеж :)

• 29 194
  • 712
  •   1
Отговори
# 165
Браво на Ения.Да и е живо и здраво момченцето!  bouquet  bouquet  bouquet
Да радва мама и тате и да расте здрав.

# 166
ения честито да ви е жив и здрав големия мъж Hug  bouquet

# 167
Честито на ения. Да й е жив и здрав малкия голям мъж  Heart Eyes

# 168
 smile3525Да са живи и здрави Лидето и малкия и голям син Алекс..Пожелавам им скоро да се завърнат вкъщи и да се радват един на друг.Лиде,много прегръдки и целувки миличка  bouquet
Ние снощи си направихме една разходка до Лява река на чист въздух,беше страхотно,за първи път усетих хладинка...за малко беше,но определено се заредих с положителна енергия Heart EyesВече съм готова за раждане,но беба май не е ThinkingОсвен,че едвам ставам нощем до тоалетна от болки в таза и срамната кост,нямам никакви други болежки...за тапа се оглеждам отдавна,но и тя не е паднала...никакви симптоми за скорошно раждане Crazy

# 169
Честито и тук на мама Ения, жив и здрав да е Александър  Hug

# 170
Ралева, честита дъщеричка Hug Честито момченце и на Ения. Дано са успели да се видят с тати. Много, много се радвам. Да са ви живи и здрави дечицата. Да се гледате с много любов Hug
stels- bels, стискам палци да не налага този път кръвопреливане.
jaded, тези плачливи настроения са съвсем в реда на нещата. От една страна страх от, очакване на новото, от друга - хормонални промени в края на бременността, от трета - чисто физически тегоби.
Евита, LiletoYa, стискам палци да не се налага индуциране на раждането, всичко да тръгне по естествен път. Но дори и да се наложи, има много леки раждания, които са предизвикани, така че не се притеснявайте.
Tara Wilson ,  Hug
Q-T , пиши как сте с Малена. Няма ли да ни я покажеш
Радвам се, че Диди и Кокетка са добре. На Кокетка много труден избор й предстои. Дано да вземе най-правилното решение.
Cuni83, добре дошла .
espri84, аз също съм с ужасни болки в таза нощем. Имам чувството, че ще се разпадна. Ти си със съвсем скорошен термин, може да е днес, утре. Стискам палци.

# 171
Честито на Ралева и Ения за сладките бебчета, да са им живи и здрави  Hug
Стискам палци на всички нуждаещи  Hug
А Тара, какво става нали нямаше да бързаме  Simple Smile
Хубав ден на всички  Hug

# 172
Честити бебенца на Ралева и Ения, да са им живи и здрави и много да ги радват Hug

# 173
Честито бебенце на мама Ения. Да й е живо и здраво момченцето, а на нея бързо възстнановяване. Hug

Страхотна новина, деня ми започва с усмивка  Party

# 174
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Честито на мама ЕНИЯ,да им е живо и здраво синчето!Аз днес съм наказана на работа от рано-8ч.Така не бях се прецаквала ама айде от мен да мине.Вчера леко ме стресира една мама.Изнамерила ми телефона и ми се обажда супер притеснена за инфо относно Дома във Виница.Нейното детенце станало 2,1кг. и и го дали(съответно изписали от Неонатологията) обаче милото нещо не е свикнало хубаво да яде с биберон и 4-8 дена и грам не наддава.Съответно педиатърките в болницата и казали,че нищо му няма обаче добре,че се намерила една свястна лекарка и погледнала детето.Фонтанелата му била хлътнала и имало леко синкави торбички под очите-веднага го свалили в Неонатологията(било обезводнено)Казали и че вариантите са два или във Виница или във вкъщи.Успокоих я,че там всичко е наред и няма страшно уж.Аз по-късно ще се обадя за инфо за Вики и ще ви докладвам.

# 175
Честито момченце на Ения! Много се радвам, че е родила нормално и всичко е наред  Hug

Валери, права си - на Коктека и предстои труден избор, ама тя е умно момиче и съм сигурна, че добре ще премисли всичко.

Буболина  Grinning според мен бебето не бърза  Grinning Освен това, което написах вчера, други симптоми няма, така че има голям шанс да дочакам септември  Laughing

Аз днес имам baby shower, който снаха ми ми организира, така че цял следобед ще празнуваме и ще се "къпя" в подаръци  Laughing Довечера, ако имам сили ще ви разкажа как е било, ако нямам - чак утре ще ви проверя как сте и дали днес ще имаме още родени бебчета  Laughing

Последна редакция: сб, 27 авг 2011, 10:21 от Tara Wilson

# 176
  • София
Честито на Ения, да е жив и здрав малкия Александър  Hug

Днес като че ли е малко по прохладно. Излизам с дребното за час-два. После ще ви проверя пак  Mr. Green

Тара, весело изкарване на бебешкото парти  Hug

# 177
  • Асеновград
Честито на всички мами , със сладки бебчета.

# 178
Честито на всички мами , със сладки бебчета.

Сладката мими, кажи как приема каката бебенцето?

# 179
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
+50грама сме.Супер. newsm44 newsm44 newsm44

Общи условия

Активация на акаунт