С трепетен копнеж продължава Септемврийският бебевалеж :)

• 29 178
  • 712
  •   1
Отговори
# 495
Тара, изключен му е телефона..

0887 68 50 62 - Таня Любенова (жена му). Ако и нейният е изключен, значи са в чужбина (те ходят два пъти в годината за по един месец да пръскат в Швейцария). Брат ми ги вика преди около месец, заради едни бълхи в мазето, така че ще го питам дали са тук и ако не - кога се връщат, защото той ги беше разпитал за графика им чак до нова година, че искаше цялата кооперация да пръскат основно.

# 496
Честито на Мадленка Simple Smile Дано с малката Пламена имат много щастливи мигове занапред, да се възстановява бързо, за да могат да се гушкат и гледат Simple Smile
Аз казах, че е редно първото септемврийско бебе да е нейно, все пак тя си ни е топ форум-мама на групата Simple Smile

Евитка, не искам да те разочаровам, но една моя приятелка февруари ражда в Шейново и половината багаж й го върнаха, след като я преместиха в следродилен, таткото й го качи пак. И са доста безкомпромисни в това отношение, доколкото съм чувала. Просто трябва да има някой с теб, който да вземе това, което им се види "излишно" и да ти го качи, когато всичко свърши (т.е. да им го даде на тях да ти го качат).
Аз също съм понесла един голям сак, ама е стриктно по болничните изисквания и няма как да стане по-малък. Така или иначе цял чеиз съм им приготвила, мисля, че няма да е проблем в какво го пренасям. Пък да видим. Ако ли не: ние с милото нали ще раждаме заедно, той ще тича и ще носи като пчеличка Simple Smile
Днес беше много стресиран сутринта с моите първи макар и безболезнени контракции, но тъкмо ще има време да свикне за същинската част Simple Smile

Хайде оставям ви да забъркам една яхнийка, че моето божествено тяло има нужда от енергия  Joy Joy Joy До по-късно...

# 497
Преди време обсъждахте хлебарките. Моля за координати на фирми, даващи гаранция 6 или 12 м. и след напръскването да може да се мие с препарат. Благодаря!

Исита аз викнах тези http://www.braninsect.com/services.php . Много съм доволна за сега. Дават гаранция поне година. Изчезнаха за нула време, а беше такова нашествие.

# 498
  • София
Тара, явно са в Швейцарско Flutter Не губи време да разпитваш... на мен ми се иска тези дни да я свърша тази работа и евентуално да пътувам и след това да се обебвам. Благодаря ти!

dipavlova82 сега ще ги прозвъня  Hug

# 499
Евита, ако няма кой да ти донесе багажа и държиш да вземеш всичко, а не се побираш в изискваните размери за багаж от болницата /то това като презокеански полет/ Wink, можеш да си вземеш от тези вакумиращите торбички /въздухът се изтегля с прахосмукачка/. От опит ти казвам, много място спестяват Peace

# 500
Малее и аз що багаж съм помъкнала за Тина Киркова. Първият път не ми направиха забележка, дано и сега да не го забележат много много  Mr. Green. Взела съм си абсолютно всичко необходимо, да няма нужда мъжа ми да рови и търси какво да ми донесе. Достатъчно грижи ще има и без това.

# 501
Честита бебка на Мадленка, да и е жива и здрава, и много, много щастлива  Hug

# 502
  • Асеновград
Ето ни,  кака Мими и малката Габи.
http://daniela781.snimka.bg/family/gabi.617662.24842366

# 503
Честтита принцеска на Мадленка newsm51-да е много здрава и да е винаги първенец!!!А на мама хиляди прегръдки и бързо да се възстанови Hug

# 504
Мадленка, честита втора дъщеричка   bouquet Да е жива и здрава и нека двете с Али имат най - прекрасното детство на света  Hug
Бързо възстановяване на теб  Hug

Евитка, гледам днес и ти само си разходила багажа  hahaha

# 505
Сладката Мими, да са ти живи и здрави принцесите! Малката Габи е голяма душичка  Hug

# 506
сладката мими, ей сега с Диди гледахме вашите снимки и тя вамо казваше "още", "още". Много са ти сладки принцесите Flutter

# 507
здравейте мамчета,благодаря ви за пожеланията и да ви се връщат

ние сме добре,бебчо засега е послушен.започнаха ни малко коликите,но засега е малко.дано не е като батко си постоянно рев и на ръце,дано този път се разминем леко.краско постоянно го целува и гушка и като ме види без бебето веднага пита къде е.за тези 3 дни в които бях в болницата толкова се е отприщил да говори чак м е интересно дори знае как се казва бебето като го питаш.
много ми е мъчно че немога да му обърна достатъчно внимание както съм свикнала,но няма как и малкото съкровище има нужда от мен повече от всякога.

аз иначе до вчера се чувствах добре.само че гадните хемороиди толкова ме тормозят,че нямам думи.освен това развих инфекция на шевовете.по стечение на обстоятелствата моята док неможа да доиде на раждането и ме изроди друга.за съжаление обаче както се опасявах не ме е зашила както трябва и сега си имам инфекция и ме боли.немога да си представя как ще ми махнат конците които утре или най-късно другиден може да стоят и трябва да се махнат....какво да ви кажа.затова предпочитах да си платя за да не изпадам в пдоодбно положение,но какво да се прави.било ми е писано...сега се надявам бързо да мине(и ако имате съвети за по-бързо минаване приемам)и да ходим по разходки да използваме последните слънчеви лъчи.

раждането мина горе долу бързо.пукна ми се мехура и започнаха лека полека да ми текат водите.аз първоначално като чух как ми изпука нещо в корема доста се уплаших,защото предишния път док ми спука мехура и незнаех какво е.помислих,че някоя костица на бебето изпука и викам лелее дали не му е станало нещо.обаче следмалко като започна да ми тече нещо и се усетих,че е възможнмо да са водите понеже бях слушала,че може и не изведнъж да текнат.та звъннах на док и тя ми каза да си сложа превръзка и да си взема багажчето и към болницата.там да ми направят проба дали са води.влязох да се изкъпя,епилирах си малко краката,облякох се и тръгнахме.а през това време превръзката си се понапълни и си течеше,просто нямах съмнение че е започнало раждането въпреки че нямах още болки.там ме приеха,направиха ми проба,която разбира се отрази че са води и ме пуснаха на запис на тоновете.бяха хубави и станах да се разхождам.започна леко да ме понаболява и не спирах да се разхопждам,понеже нали така се правело по-бързо разкритие.акушерката постоянно беше до мен и много ми помагаше.по едно време ми изтекоха доста води както си вървях и от там се започнаха по-силните болки.направиха ми клизма,която не ми подейства.лошото беше че ми направиха още една и то при доста силните контракции вече,точно преди да се кача на магарето.не ме питайте колко ми е било приятно,за кое по-напред да мисля за контракциите или за другото.както и да е свърших я каквато я свърших и отидох вече в родилната зала за проверка на разкритието което беше вече 8 и половина.доста силнички контракцийки бяха и доста болеше,но сега е само спомен.док ме вкл на окситоцин за да направя 10см,но тя докато ме вкл и ми започнаха напъните.само дето през това време една ромка влезе и гледайки ме как охкам на магарето казва"докторке имам леки болки"и заплака....милата сигурно като ме е видяла и се е уплашила,нямах сили да и кажа че няма нищо страшно,защото докато я проверяваха аз започнах да се напъвам.казвам на док:"напъва ме" и тя "добре идвам"(и отиде да си мие ръцете-а аз"ама докторке да напъвам ли" и тя"идвам идвам"а аз"немога да чакам напъвам"и започнах да напъвам.с 3 напъна на бял свят се появи малкия алекс,за който мислехме че ще е поне 4000кг,но той се роди 3800кг което също не е малко.всички като го наобиколиха и нямаха търпение да го измерят.започнаха да го закачат и да му се смеят че се е напикал веднага .док ме заши и ми го дадоха да си го погушкам.много приличаше на брат си,точно същия.сега казват че за няколко дни се е изменил и прилича на мен,но важното е да са ми живи и здрави друго нищо не е важно.нали са си наши на нас ще си приличат

доста дълго стана,извинявам се но се ннадявам да ви е било интересно и да съм ви върнала поне за малко в онзи момент и на вашите раждания

това е от мен засега ставам че д....то ми е ужас да полегна докато бебчо спинка   

# 508
Аз се върнах преди малко от Шейново. Малкото ми сладурче не бърза да излиза ( за което се радвам ). Започнал е да слиза, но поне още седмица ще си е в коремчето. Дано да ми се сбъдне прогнозата ( предчуствието ми е, че ще се роди на 11.09 ). Тоновете също са добри  Simple Smile
Сладката Мими големи красавици са ти принцеските  Hug
Еniq  Hug  Hug

# 509
Мадленка, Evamildimit, честити ви бебоци. ДА растат много здрави и палави дечица за радост на мама и тате Simple Smile

Ения
, много се радвам, че си на линия. Чакаме снимки да видим малкия Алекс колко прилича на теб Simple Smile

Късмет и леко раждане на следващите мамчета Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт