С трепетен копнеж продължава Септемврийският бебевалеж :)

• 29 179
  • 712
  •   1
Отговори
# 480
ЧЕСТИТИ БЕБЧЕТА НА ВСИЧКИ ОБЕБИЛИ СЕ И ЧЕСТИТО ПЪРВО СЕПТЕМВРИЙЧЕ - НА ВСИЧКИ МАМИ БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ!

Да дам отчет и аз: Днес бях на преглед, бебка се е позиционирала прекрасно, вече е 3кг., води има достатъчно, матката отлично скъсена и изгладена, 1см. разкритие - моята доки каза, че ме чака до края на празниците да сме свършили работата  Heart Eyes

Стиснати палчета на всички нуждаещи се и да няма нито една преносила мама  Peace

# 481
Мадленка честита ви принцеса. Да ви е жива и здрава, много да ви радва и слуша , а на теб бързо възстановяване  Hug

# 482
Мадленка, честито и тук прекрасна дъщеричка. Заедно с кака й да са радоста на живота ви. Да растат здрави и умни момичета.  Hug

# 483
Мадленка,честита дъщеричка.Много да ви радва и да бъде едно слънчево детенце!
julenбраво и на твоето бебече щом е в позиция за старт вече.Стискам палци да е до края на празниците щом искаш.
Миленкада се пазиш и по редовно на очен за прегледи.
И аз шофирам ежедневно ,а и все ходя някъде по жегите.Обичам да съм в движение.

# 484
Мадленка,жива и здрава да ти е малката принцеса,щастливо и безгрижно детство  Hug Hug Hug
А на теб бързо възстановяване  Hug Hug  bouquet

# 485
Мадленка, честита втора дъщеричка!  bouquet  bouquet  bouquet
Нека Пламена да е здрава, амбициозна, късметлийка и да сбъдва с лекота всичките си желания и мечти  Hug Hug Hug
На теб скорошно възстановяване и приятни мигове с малкото съкровище Peace

# 486
  • София
Браво и на Мадленка, много се радвам за нейната мацка Плами, да им е жива и здрава и Мадленка, просто ти стискам палчета да се възстановиш след секциото бързо, че като знам как е след второ секцио, по-точно чувала съм и съм виждала.....стискам палци мами и чакаме вести:-)))
Иначе да ви се отчета и аз, аз днес бях първо на запис на тонове при едната доки, после си отидох в Шейново при другата ми прекрасна доки, кво да ви кажа - запис чудесен, контракции почти никакви, и аз като Кокетка щом прекрача прага на болницата и всичко изчезва яко дим............раждането става мираж:-))))
Поне ми видя докенцето водите и поне не са намалели от последното гледане. Няма какво мацки аз ви писах преди месец просто знам кога ще родя, на 4 или 5-ти един от тези двата дни ще е!!!!!!!!
Иначе толкова възторжено съм настроена, казах на докито че в мига в който влезна да раждам ще дойда с бонбони, само да се почне, ма толкова го чакам вече с нетърпение този момент:-)) Да й се махна и на нея от главата:-))))
Иначе и аз си карам постоянно и не спирам, самата аз Нинче живея извън София-в Кокаляне, точно над Панчаревското езеро, и съм на 20 мин от Шейново при нормален трафик. Е по изключения както една от сутрините когато имаше катастрофа и пътувах 1,30 мин но и за това имам вариант-мотора, споделяла съм го и на други мамита във форума, само не знам как ще ми се отрази, от както съм бременна не съм карала:-))))))))))))))) Вече не помня колко пъти оттренирах самозакарване като в колата си влача и куфарчето и сета със стволовите клетки и една чанта с козметика и днес ужасена прочетох на едно тбало какво оскъдно количество багаж се носи за постъпване забележете в чанта 40*50 см леле ако знаете аз какъв куфар съм помъкнала....дано само не ме изгонят:-))) И пише нещо от сорта, че останалите принадлежности се носят от близките след раждане, е как да стане, като аз освен Петър си нямам никой който да ми донесе каквото и да е....ми дано ми влезнат в положението:-)))
Хайде чакаме още Септемврийски бебета, моята Рада няма да е и днес.....абе Лилето нещо ми се губи.......тя не каза ли че днес ще ходи на тонове ли какво беше????

# 487
  • София
Да - ще ходи на тонове и ще решават какво да правят Praynig

# 488
  • София
Стискам й палци тогава на Лилето  Praynig   Hands Thumbsup  fingerscrossed  fingerscrossed  fingerscrossed  fingerscrossed

# 489
  • София
Преди време обсъждахте хлебарките. Моля за координати на фирми, даващи гаранция 6 или 12 м. и след напръскването да може да се мие с препарат. Благодаря!

# 490
Мадленка, честито ти бебче   bouquet Да е много здравичка и красива малка принцеса  Hug Аз съм пристрастна към името, което си избрала, защото любимата ми братовчедка се казва така.... и е родена през септември  Laughing Разкошен човек е и е страхотно нежно момиче и искрено ти пожелавам и твоята Плами да стане такава  Hug А, щях да забравя - нека да е палавница като Али, защото екстровертните деца взимат най-хубавото от живота  Laughing

Евитка, днес се чух с Дани и този път се разбрах с нея да пием кафе само двете другата седмица (защото всичките ни опити да включим и теб, се проваляха заради твоите 4 раждания  Laughing), та съм сигурна, че няма да родиш по празниците и този път, понеже не си включна в уговорката, всичко ще е спокойно и ще дойдеш на кафе с нас - нали си винаги наопаки  Laughing

Нинче, ти каза, че вилата е на 50 минути път - е все си мисля, че за 50 минути няма да родиш и ще стигнеш до болницата. Така че не се затваряй вкъщи заради това, а се порадвай на чистия въздух и на последните летни дни. Всичко ще е наред  Hug

# 491
Преди време обсъждахте хлебарките. Моля за координати на фирми, даващи гаранция 6 или 12 м. и след напръскването да може да се мие с препарат. Благодаря!

0888 53 70 12 - Любенов, ама имай предвид, че е адски зает човека за много време напред. Примоли му се и използвай, че си бременна  Laughing

# 492
Мадленка HugЧестита ви втора дъщеричка с прекрасно име сте я дарили! Много здрава и късметлива да ви е , да се обичат и разбират с кака! На теб бързо възстановяване!

Днес черпя за Нашия бате Симеон, който има имен ден!

И аз си пътувам още, но знам, че ако зараждам трябва да се отнеса бързо в болницата, все пак ако ще раждам нормално след секцио трябва да ме следят изкъсо ща - неща. За това багажа е постоянно с мен/също не е от най-малките, но съм го "пресовала" възможно най-компактно.
КокеткаНаближава момента, няма накъде, стискам палци на теб и на всички сладурки за най-красивия финал. Hug

Аз утре пак пъм на тонове и пак с багажа ще съм, мисля, че няма да родя скоро и ще си мина секциото на 7. Все пак има още няколко дни до тогава ...

# 493
  • София
Тара, изключен му е телефона..

Неци, честит именяк! Браво за смелостта да опиташ нормално. В коя бортица се съгласиха?

# 494
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
МАДЛЕНКА,ЧЕСТИТА ТИ ДЪЩЕРИЧКА! Пожелавам ти да е жива и здрава и много да ви радва!НЕСИ да ти е жив и здрав именника!Ние днес сме 2430грама.Вчера си купих три шишета,днес АМ и капките Деавит и Малтофер и смятам,че съм готова.Взех си и термометър на Бертони на първо време.

Общи условия

Активация на акаунт