С трепетен копнеж продължава Септемврийският бебевалеж :)

• 29 187
  • 712
  •   1
Отговори
# 465
Здравейте,
Аз също съм от тези, които основно четат.
Честито на всички, които вече гушкат малките съкровища и много късмет на тези, които все още чакаме срещата.
Включвам се по повод питане на една пловдивска мама относно Селена-та.
Аз смятам да раждам там - но при проф. Пехливанов - нормално раждане. Ще се радвам, ако мога да помогна с някакво инфо.

# 466
Здравейте и от мен...

Аз сутринта май разбрах най-сетне що е то контракции, ама съвсем безболезнени, просто коремът ми стана твърд и се събра на топка в средата... Та така...
Ходих на лекар: всичко си е като миналата седмица: нямаме и сантим разкритие, тоновете са си екстра, плацента: зряла, води: тъкмо колко трябва... Евентуално е качила някой грам момата, защото даде 3,600  днес, а предният четвъртък беше 3,400... Ама с доктора решихме, че истината е някъде по средата  Joy

От тук нататък чакаме, ако не родя до понеделник, когато ми е терминът, ще ида сутринта в болницата за запис на тонове и същите прегледи и според състоянието ми тогава, ще преценим какво да правим. Ако няма родова дейност или признаци за наближаваща такава, ще ме пуснат вкъщи и после 3-4 дни след това вече ще ме приемат за по-обстойно наблюдение и евентуално предизвикване на раждане...

Ама аз вярвам, че Радина ще реши да се покаже до термин, просто си чака деня детето Simple Smile

Колкото до залаганията за първото септемврийско бебе, аз съм за Мадленка, а и си е редно да е тя: все пак тя ни е основателят на групата Simple Smile

# 467
  • София
Добър ден и от мен !

Ние досега бяхме на вън по задачки и едвам се дотътрих до вкъщи, за да се протегна на дивана Simple Smile

Тара, мен самото пътуване не ме притеснява. Това, което ме притеснява е отдалечаването от София, респективно болницата, в случай че трябва да се действа бързо. Иначе кой за колко часа ще ражда си е Божа работа  Peace

Честито бебче на Евелина ! Да е живо и здраво ! Simple Smile

# 468
  • София
Мадленка роди втората си дъщеричка Пламена, 3 400 гр., 51 см., секцио. Каза, че е много сладка - розовка и с черна косичка. Пожелавам й да е родена под щастлива звезда, да се радва на всички хубости в живота, да има силна връзка с кака Али, за най-голяма радост на мама и тате. Родена на първо число, под знака на Девата, носеща огнено име.... какво повече от това Heart Eyes

# 469
Честито на Мадленка Hug ! Тъкмо влизам да проверя има ли вести от нея Simple Smile
Много, много се радвам. Да е хубава като мама и кака Али, да е  весела и приказлива. Много късмет и щастие й желая.

# 470
Честита рожба на Мадленка. Жива и здрава да е малката принцеса с прекрасното име Пламена  Heart Eyes
Jaded позна  Mr. Green

# 471
  • София
Честита дъщеричка на Мадленка ! Да расте много здрава и щастлива !   bouquet

# 472
  • София
В този магазин Ново бебе има и един друг мн. добър вариянт, на отлична цена http://www.novobebe.com/search/xa/91/7/page-1/online_magazin_nov … ebe_produkti.html Ширината на количката е 60 см., събира се дете и на 2 г. и 1/2, в старите асансьори, с големи гуми, маневрена, единствено че е тежка, но това не е от значение ако няма да се носи количката, нали е направена за бутане...

# 473
Чесдтито на Мадленка, да е жива и здрава дъщеричката им и много да ги радва  bouquet

# 474
Честито на Мадленка и evamildimit  Hug

# 475
Мадленка, да ти е жива и здрава Пламенка Simple Smile Пожелавам ви да е много пламенна, щастлива, обичана и винаги първа в живота, както е първа за Септември  Hug 

# 476
  • София
Привет майчета зайчета  Hug

Честито на Мадленка, да и е жива и здрава Пламена и много да я радва Hug

Аз съм още 2 в 1 без признаци за предстоящо раждане  Peace
До пред ималко обикалях навън, страшна жега е. Ама на мен ми е жега по дифолт постоянно  ooooh!. Връщам се да ви чета  Hug

Забравих, и аз още шофирам ежедневно. Нинче, според мен ако се чувстваш добре няма от какво да се притесняваш да пътуваш за празниците  Hug Бих те посъветвала като Тара, просто си вземи багажа за в болницата в теб  Peace

# 477
Честито първо Септемврийче! Да е жива и здрава и много да радва мама и татко! А и кака Али, разбира се Simple Smile и бързо възстановяване на Мадленка!

# 478
Честита малка принцеска - да е жива и здрава,и много щастлива за гордост и радост на мама, тати и кака. А, на Мадленка силни прегръдки и бързо възстановяване  Hug.

# 479
Оффф най -после ми просветна пред погледа след очния .
Мадленка честита ти втора принцеска.
Честито и на evamildimit!
Докторката установи че имам изтъняване на ретината  и каза че е добре че ще раждам секцио защото има риск при нормално , предупреди ме да внимавам да не вдигам тежко и след 6 месеца ме иска на контролен преглед. Добре че бях взела мъжа да ме кара че  нищо не виждах пък и то такова слънчево топло време е във Варна пък аз се крия на тъмно .
пп И аз все още си шофирам чувствам се добре пък и мразя да завися от някой.

Общи условия

Активация на акаунт