С трепетен копнеж продължава Септемврийският бебевалеж :)

• 29 171
  • 712
  •   1
Отговори
# 600
mimes ЧЕСТИТА ТИ ДЪЩЕРИЧКА. Hug Hug HugМного радост ви желая.
Ренка пожелавам ти утре да е събитието,а ако беба неиска да излезнете  двамата  и да празнувате хубавия повод и много да се забавлявате.
Иве сигурно вече сте си у дома.Чакаме те да разкажеш как сте.Вики сигурно веднага ще усети че вече си е у дома,а у вас ще замириши на най-сладката миризма- БЕБЕШКАТА. Hug Hug

# 601
Здравейте  момичета!
 Много  Ви благодаря  за пожеланията!  Hug Hug Hug Hug Hug
 Вече сме си  в къщи , но  аз още трябва да  се възстановявам,. Секциото ми  беше пак тежко , с голям кръвоизлив по време на операцията и  след това. пак  кръвопреливане , но този път  отказах  втората банка... После бях   на системи  с окситоцин за да  се предизвикат  контракции на матката за да изхвърля лохиите и да свие кръвоносните  съдове , че си кървях  ... И така  контрахирах  без бебе в тумбака. Но мина де ... Сега  съм с хемоглобин  75 и кръвно  85/ 55 ...
 Ще се съвземам бързо , чееее.... bowuu
Бебуната ( ама верно голяма я извадих )  bowuu е добре. Не желае по никакъв начин да  засуче гърдата с липсващото ми  зърно... мъча я всеки път  но  за жалост  не става ... Сега  се цедя и  давам кърмата  в шишето и дохранвам с малко  адаптирано мляко ... От  снощи   имаме и колики  ... Божеееее, бях  забравила какво  е  bowuu
Честито  на обебилите  се мами ! 
 Оставям ви , че пак трябва да  се цедя... ooooh!

# 602
Хахахаха, Евче, мен така ме бъзикат, че може на рождения ден на Тодор Живков да родя (7 септември).
Аз днес имам някакви странни болки, не са контракции, но ужасно ме боли между краката, и ниско долу, където е главата, направо едвам се местя. Ударих обаче едни ударни разходки, белким го размърдам това бебе и реши да излиза вече. Сега смятам да ида да изпера кошарата, после да направя една пица и така...
Хайде до нови срещи Simple Smile

Честито на новите ни бебчета и техните мами: само радости и щастие да ви спохождат Simple Smile

# 603
  • София
Лелее Jaded аз днеска извършах къщата, мих, прах, какво ли не белким и аз го размърдам горкото, ма не, освен че си докарах болежки по кръста, които отминаха след като полежах малко друго не постигнах:-)) Ми то когато е писано, сега няма какво толкова да се пазариме:-))
Стели, радвам се че вече сте си у дома, сега наблягай на силната храна, гледай да не се претоварваш и стискам палци с папането.

# 604
Скъпи мамчета, имам огромното удоволствие и аз да донеса една Щъркелова вест Simple Smile. снощи (02.09.2011) в 23.15ч.(дано да не съм объркала часът) мама Дани Илиева е дарила с живот една малка сладка принцеска с още по - прекрасното име Далия и страхотните мерки - 3350 гр. и 49 см.Малката кукличка е излязла на бял свят със секцио, всичко е минало нормално и сега мама се възстановява с пълна сила гушкайки в ръцете си най - прекрасното създание - нейното детенце.
Пожелавам на мама, тати и малката Далия да бъдат много здрави, щастливи и с много късмет.Малката винаги да пълни домът им с много радост, детски смях и веселие.

Честито и на мама Mimes - да й е жива и и здрава и нейната рожбичка и само хубави неща да и се случват в живота  Hug.

# 605
  • София
Честита госпожица на Мимес, да ги радва, слушка и най-вече да расте здраво и щастливо дете

Евитка, стискам палци Рада да уважи утрешната дата, щом си я харесала.
Като гледам и jaded действа за утре  Joy.

Честита рожба и на Дани Илиева, здрави, усмихнати и щастливи.  bouquet

# 606
Честити бебенца на slan4o sladak, mimes, Dani Ilieva!   bouquet Да са ви живи и здрави!

Ения  Hug

Стелс, желая ти бързо възстановяване!  Hug

И аз не се щадя, чистя, пера, разхождам се по много, но и при мен няма особен ефект  Thinking Като си спомня, и предния път беше така - правих разходки от по 3 часа и нищо, даже и една контракцийка не ми докара  Simple Smile Явно трябва да му дойде времето.

# 607
Честито на slan4o sladak, mimes и  Dani Ilieva! Да са им живи, здрави и много щастливи дечицата, а мамите бързо да се възстановяват  Hug  Hug  Hug
Стискам палци на Евитка и Ренка утре да е големият ден  Hug  Hug

# 608
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Ехооо,ние сме си вкъщи.Прибрахме се към 11,45ч. направих млякото и Вики хапна и заспа.После посетихме докторката и сега ще излизаме на разходка.Общо взето е спокойна,даже аз се шашнах защо не ще да яде в 15ч.-ами спи му се на детето. newsm78

# 609
Честито на всички, които вече са гушнали рожбите си Hug Да са живи и здрави и бебоците, и майките. Много да си се радват взаимно.
Стели, добре дошла  Hug Желая ти скорошно възстановяване. Ужасен този хемоглобин... Ти май си знаеше, че дотам ще я докараш.
Бебочка доста голяма, предполагам и гладна. Не се терзай, че не можеш само  да кърмиш. Синът ми беше на смесено хранене от раждането докъм четвъртия месец, после само на адаптирано мляко, а да чукам на дърво, боледува най-малко от всичките ни познати негови връстници. Има и други фактори, които определят дали едно дете ще бъде здраво, освен кърмето. Ти като дъщеря на лекар /по мои спомени/ знаеш много повече от мен сигурно, де....
ения, прегръщам те силно и ти желая сили да се справиш. Мисля, че и друг път съм ти казвала, че в сравнение с теб се чувствам ужасна лигла. Най-важното е да сте здрави и да се обичате, пък е въпрос на време да бъдете всички заедно. А сега сте едно прекрасно голямо семейство .
Аз днес ужасно се притесних. Като ходих на запис на тонове, се установи, че бебокът доста раздразнен и предположенията на лекарката, която ми тълкува записа, бяха, че му пречи пъпна връв. Помолих за преглед /моят лекар е отпуска/, като имах предвид ултразвук, но бях прегледана за разкритие. Един сантиметър. Въпросната докторка ме попита моят лекар нормално раждане ли предвижда, защото бебето й се струвало голямо /това преди прегледа и предполагам по преценка на немалкия ми корем/. Казах и да, като уточних , че дори и да е голямо, имам опит от раждане на четирикилограмово бебе и мисля, че ще се справя. После обаче като легнах, ми каза, че този път бебето не е толкова голямо. Както и да е, от Майчин дом излязох с притеснението, че нещо не е наред и хукнахме към Фемина. Там ми направиха отново запис на тонове,ултразвук, доплер. Коментираха, че бебето е наистина доста "реактивно", но пък пъпната връв не била около вратлето и като цяло записите и останалите показатели не давали индикации дори за по-често слушане на тонове. Измериха го по-скоро малък, отколкото голям - 3.300 , но пък като видя колко е бузест, ми уточни, че тлъстинките не могат да бъдат измерени по начина, по който се изчислява теглото с апаратурата.
Сутринта бях на крачка да моля за спешно секцио. Много се притесних. Сега уж съм по-спокойна, но подобно на много от вас искам вече да раждам, защото колкото и да е светла, Евитке Wink, датата 9 септември, предпочитам да се срещам по-скоро с бузанчо, за да не стане накрая някаква беля.

# 610
  • В Рая - срещу облаците, вдясно на слънцето
valerie, спокойно, щом са ти казали, че всичко е наред значи е така. Мен в понеделник ме държаха близо час на тоновете, че нещо не им харесаха, имах и контракции и бебчето беше с як пулс, ама после казаха, че просто много си мърда - а тя не се спира по цял ден.  Hug

# 611
Честити бебчета на slan4o sladak, mimes, Dani Ilieva и бързо възстановяване!  bouquet
valerie, спокойно миличка! И мен така ме наплашиха на последния преглед че коремът ми е прекалено голям и сега чакам ултрасаунд да се види, но е чаааак в петък:( Така искам и аз да разбера какво става с нашето бебче.. Hug

# 612
Честити бебчета на Слънчо сладък, Мимес и Дани Илиева   bouquet Да са ви здравички, добрички, умнички и мноооого щастливи  Hug

Стелс, много нисък този твой хемоглобин newsm78 Сигурно ти се вие свят и ти е много отпаднало  Shocked Дано бързичко да се оправиш  Hug

Иве, най-накрая дойде и твойто щастие да си вземеш Вики вкъщи Grinning Айде от тук нататък никакви грижи вече да нямате, само усмивки и прекрасни моменти  :hug

Евитка, вчера не ходих до Дидка и Кокетка, защото имах много задачи сутринта и нямах време и да ям и като свърших прегледа и тоновете бях направо смазана от умора и ми беше лошо от глад, че аз хич не мога да не ям - веднага хипоглекимия и ми причернява, ад направо. Обаче, днес отидох и давам отчет  Grinning - Кокетка изглежда супер, макар че каза, че е изморена и не е спала тази нощ, че бебето много се е будило. Ама хич не й личи, че е така - доста свежа беше. А бебока е разкошен - спинкаше милото, като истински щастливо и здраво бебенце с ръчичките нагоре и на сън си мърдаше устенцата все едно суче, разкош  Grinning Оказа се, че съм забравила колко са малки бебчетата, макар че Андрей е даже с 300 грама по-голям от моя племенник и пак ми се видя мъничък и крехък, голям бонбон. Прилича на баща си изцяло (видях таткото и свекървата, точно преди да вляза при бебето, така че базата ми за сравниние беше прясна-прясна  Laughing). Дидка също е добре, разхожда се из Майчин дом и околоността  Laughing Поседяхме долу на една пейка, че подухваше страхотно (най-накрая, след 3 месеца нечовешка жега  Laughing) и се възмущавахме на хилядите фасове от цигарите на бъдещите майки.... Ами това са последните новини от Майчин дом  Laughing

# 613
  • София
Честити прекрасни бебенца на slan4o sladak, mimes и Dani Ilieva! Нека да растат здрави и щастливи!
Ивелина, радвам се, че сте си вкъщи с Вики. Дано оттук нататък само радости да ви очакват!  Simple Smile

# 614
Честита принцеска на Дани Илиева. Нека дарасте много здрава, красива, умна и щастлива малката Далия, а на мама бързо и лесно възстановяване.

Стеле, радвам се, че си на линия. Дано скоро се възстановиш и ти напълно и се радваш на 100 % н твоето бебче.

Ения, много сила има в теб мила, сигурна съм, че всичко около вас ще се нареди и ще бъдете много шастливи Simple SmileSimple Smile

Иве,  Hug Hug Hug много се радвам, че се събрахте Simple SmileSimple Smile

Ванче, дано да е утре, че днес имах едни контракции на 20 мин..ама минаха да му се не види..

Валери, дано всичко е наред при теб и бебенце. С теб сме  Praynig Praynig Praynig

Общи условия

Активация на акаунт