С трепетен копнеж продължава Септемврийският бебевалеж :)

• 29 167
  • 712
  •   1
Отговори
# 75
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Благодаря ви за подкрепата момичета!  bouquetТоку виж другата събота и неделя сме излезли на разходка в Морската градина или сме си потопили краката в морето,да се запишем за този сезон.

# 76
Благодаря на всички момичета,които дадоха мнение по въпроса за упойките. С едната или другата здраве и живот ще се роди моя малък принц скороооооо........
Сладката мами виждам че си от Асеновград,да те питам къде ражда със спинална упойка?

# 77
Jaded, вчера те сънувах, ама и мъжа ти сънувах, и то с военна униформа, а и бебчето ви и то беше там в платнена кошара Joy. За подробностите не ме питай, не си спомням Blush

Във фейсбук имаме още едно ново бебче; Белослава на мама Marina Vasileva, аз хич не правя връзка между имена и никове и не съм сигурна дали тя пише тук Peace

При нас вече е есенно времето. Около 20-23 градуса. Пък аз искам още лято. Толкова ми е хубаво да си мяткам корема по рокличка. Сега трябва пак да слагам панталони, блузи, навеждане да закопчавам обувки Tired

ренка, тук пък въобще не вземат урина в последните месеци, хич не се притеснявай Peace

# 78
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
ГАЛЧЕ,тя РЕНКА нали ще ражда нормално и затова е леко притеснително.Чудно ми е при вас защо не правят такива изследвания? newsm78

# 79
Иве,браво на Вики.Скоро ще се гушкате.Тя май лакомница ще излезе,пу-пу Hug Hug Hug
Срещата мина чудесно,но вече сме във все по-малък състав.Все пак 5 геройски бродещи тумбачета си хапнаха в мола,побъбриха и така.
Хубав ден от мен.

# 80
Иве, и аз се глася за нормално раждане Blush Доколкото ми обясниха момичетата от канадската тема, при нормално протичаща бременност, тук вземат урина само ако кръвното е високо /моето е по-скоро ниско/, то също било показател за албумин в кръвта или пък ако имаш отоци по ръцете и краката, а на мен и тази екстра ми е спестена. Другата екстра, при която може да има проблеми с урината е ако имаш парене при уриниране.
Иначе в ранните месеци като ми вземаха урина, я проверяваха на място с една лакмусова хартия Rolling Eyes
С Диди като бях ми правеха стандартните изследвания на урината и слагах свещички против гъбички и като се роди имаше очна инфекция, в първите месеци след раждането, която пък после се оказа, че е излекувана, но пък имаше запушване на слъзния канал и чак като стана на 7 месеца я оперирахме. Дотогава изкапахме що очни капки имаше на пазара ooooh! и добре, че накрая попаднахме на добър специалист, който да направи антибиограма и да изолира бактерията и да разберем, че проблемът не е на бактериална основа, а си е точно запушване Peace

Последна редакция: чт, 25 авг 2011, 16:29 от Галче

# 81
mishchitzata вчера към 18.00 часа бях в Шейново. На 01.09 живи и здрави ако все още сме 2 в 1 ( в което съм сигурна ) също ще ходя  Simple Smile

# 82
  • Варна
Здравейте!

Ренка, благодаря за темичката - страхотно изглежда   bouquet Hug

Иве, браво на твоята Вики! Така, както наддава скоро ще си е у дома при вас  Hug

Еси, честито ти завръщане у дома с малката принцеса Естел.  bouquet Hug

Ваня, браво за срещичката - железни сте  Wink! А как ми се прияде сладолед... Grinning

На всички мами, които тръпнат в очакване раждането да тръгне всеки момент пожелавам успех и късмет!

От днес бебе Малена си има акт за раждане! Grinning ЕГН-тата обаче са малко по-различни. Пред месеците се слага 4 - т.е. за август вместо 08 е 48. Явно има доста хора родени в началото на 20 век, които още са живи и може би затова е промяната. Иначе кърменето май ни потръгна - нямам вече разранявания.  newsm44

Хубав ден!

# 83
Зори, браво за кърменето Hug За ЕГН, така е за всички родени след 2000г Peace

А Вики е отличничка Heart Eyes

# 84
  • Асеновград
Благодаря на всички момичета,които дадоха мнение по въпроса за упойките. С едната или другата здраве и живот ще се роди моя малък принц скороооооо........
Сладката мами виждам че си от Асеновград,да те питам къде ражда със спинална упойка?

В Асеновград си раждах, и съм много доволна.
На всичкото отгоре и една стотинка не ми взеха.

# 85
Хахахаха - Галче, направо ме разби Simple Smile Много се смях с теб Simple Smile Живот и здраве, като се роди бебето, ще кажеш по-снимките прилича ли си Simple Smile Сега като каза, че си сънувала, за първи път се замислих как ли ще изглежда  newsm78
А за моя мъж: аз го сънувам с униформа, без униформа, всякак, че направо много ме е ударил хормона... Ама не остана: още малко... Макар че като си представя, едва ли скоро след раждането ще можем да се развихрим... Не знам тук раждалите мами да вземат отношение...

Стелс, ти си намерила много добър начин да се бориш с безсънните нощи... Аз пък само се въртя и се пуля в мрака, ама ще мине и това, не остана...

# 86
Здравейте мили момичета, доста се е раздвижила темата!
Поздравления заВики, че е надминала 2000гр. , сега ще расте все по-бързо Hug
Благодаря ви, че се включихте със съвети и идеи относно проблеме ни с баткото. Ще се борим! И среща със специалист ще има. Още не съм ориентирана съвсем, но ще стане. За спорта също ще търся варианти!
Tara WilsonДано си права , повечето неща и аз така си ги тълкувам, но понякога си е изпитание.А и дано някой ден се хваля  с послушен тиинейджър!
mishchitzata Ще пиша лс, после като докопам пак малко свободно време.
stels-bels Скоро, скоро ...ще стискаме палци!
danna999Добре са се развили нещата Hug

Hug Hug Hug Hug от нас!

# 87
  • Варна
Галче,  Hug Не знаех за ЕГН-тата. може би сте споменавали в темата, а аз или съм пропуснала или съм забравила. Crazy

jaded, сънувай мила, че след раждането така ти е охлузено там долу, пък ако има и някоя "бродерийка" хич не ти е до секс.  Mr. Green Сега като ми тръгна кърмата, циците ми са станали огромни  Shocked  и мъжът ми ме гледа като котарак...   smile3508 Обаче тека като млекоцентрала.  Embarassed Мъжът ми ме подиграва, че по капките може да ме намери.. hahaha

# 88
Джадед, това със секса след раждане е много индивидуално. Отначало си има една как да кажа естествена сухота и трябват евентуално "смазващи средства". На мен лично хич не ми беше до това и доста време мина, докато се реша на тази крачка 4-5 месеца. Долу горе като свърши периода на коликите и аз се почувствах като човек Flutter

# 89
Jaded относно секса след раждане, аз мога да говоря за естесвено раждане за секциото не съм компетентна. Първо има едно естествено прибиране на матката до нормалните и размери от преди бременността, което трае 40 дни освен това зависи дали имаш шевове и като добавим неспането и умората аз лично правих секс някъде 2 месеца след раждането като взе малкия да спи поне по 6 часа през нощта.
Но де да знам може да има хора дето не им пречат тези фактори Wink
Споделям от собствен опит. Даже сега си представям, че ще ми е още по-трудно с малкия и бебе, но ще намерим пролука Blush Wink

Общи условия

Активация на акаунт