С трепетен копнеж продължава Септемврийският бебевалеж :)

• 29 168
  • 712
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте мамита,

Да се отчета сега: Бяхме на преглед, беба е слязла още по-надолу, тежи вече 3100 гр, имам почти постоянни стягания на корема, но неболезнени, шийката е много скъсена, но нямам разкритие. Доки се молид а издържа поне до към 31, когато ще бъда в АГ на преглед Simple Smile Иначе за урината ми каза, че няма проблеми, даде ми обменната карта и днес взех от ЛЛ направление за хоспитализация, така че съм готова Simple Smile
Относно влагалищен и анален секрет-доки не ми взе, даде ми да слагам профилактично полижинакс.
Това е от мен за сега Simple Smile

Иве, браво на вас.. май скоро наистина ще се разхождате , това е страхотна новина

Зори, браво, че си се справила с кърменето Simple Smile

# 91
По отношение  на секса , подкрепям мнението на Галче Peace
  След секциото възстановяването  е по-бавно  но пък  ако при  нормалното раждане  е имало шевове,  екстра с хемороиди ...картинката  пак  е бавно  възстановяване .... Значи  все е тая как си раждала .... От начало изобщо не ти  е до  секс - хормоните  малко  са се успокоили за тези  мераци защото освобождават  място за другите  терзания. Peace
 Започваш да спиш на пресекулки и на полусъединител , на летящ  старт ...както искате, така го разбирайте мили момичета , които  ставате майки  за първи път. Съпругът  малко остава в 9-та  глуха но  гледайте  да компенсирате защото  няма да  е добре  за него ако остане пренебрегнат ...  Peace

# 92
  • Велико Търново
Ми.и мами  ние сме в .оди.но във ВТ където вче,а в 9.00 се ,оди нашата дъще,ичка Бе.ос.ава с тег.о 3450кг

# 93
marrinka честито момиченце да ти е живо и здраво   bouquet

# 94
Честита дъщеричка Белослава на Маринка! Бъдете здрави и бързо възстановяване на мама
Колко хубаво и аз искам да си видя бебето Heart Eyes
Все ще се покаже малко остана Crazy

# 95
  • Варна
marrrinka85, честита щерка Белослава!   bouquet да е жива и здрава, а на теб бързо възстановяване! Hug

# 96
Честито,marinka85.Жива и здрава да е Белослава-само радост и усмивки и пожелавам,а на теб скорошно възстановяване. Hug Hug

# 97
Честито бебе Белослава - да расте здраво и игриво за радост на мама и татко!

Мамчета /бъдещи и настоящи/,
можете ли да ми помогнете  в търсенето на практична, красива и на сносна цена чанта за количката, че за тези на Bebe Confort не ми се дават 120лв. newsm78

# 98
  • София
Честита бебка Белослава, страхотно име маринка и се радвам, че на него се спряхте:-)))))

julen всичко на бебе конфорт адски ме дразни, толкова е някак изкусно префърцунено, снобарски изтънчено, цените са си еб..... майк....и аз също като теб не искам само заради това че е тази марка да купувам каквото и да е. Знам, че в момента върви промоция по големите аптеки, продукти на Ойлатум с чанта за количка подарък, сигурна съм че не е нищо претенциозно, важно е да ти свърши работа (като за начало). Моята например Чиполинската си има раничка, която е доста хубавка.
Да ви дам отчет и аз от днешния преглед-моята проследяващата ми АГ, не тази при която ще раждам, днес нещо не ми хареса записа......а Рада просто нон стоп се втъткаше и й се губеха тоновете, после й се появяваха и така.....та утре пак ме вика за нов запис. Всичко това съпроводено с кръвно 130/80 - доста високи стойности за мен, много узряла плацента и глава на бебето ангажирана ниско в таза, което е сигурен предвестник на много ма много скорошно раждане, ден, два максимум три.........а и последното но не по важност - доста намалели околоплодни води-индекс 7. Та да знаете мамита тия дни и покрай мен ще има новини:-)))))
Иначе като цяло аз се чуствам перфектно, даже бях надута долу на самите стъпалца, но в мига в който започнах да ходя като кон по жегите няма и следа от отоци-откачена работа, както казва Тарето аз все съм наопаки:-0)))

# 99
Благодаря ти Evita, ще се поинтересувам от тази промоция, стига цвета да не е супар ангажиращ. Найстина Чиполино имат яки ранички.

# 100
Честита дъщеричка на Маринка и от мен - Да е жива и здрава малката принцеска, да расте много умна,силна и щастлива и да радва много мама и тате  Hug.
Бубулинке, много ти е пораснало синчето - пу,пу - а каква си фиданка, живи и здрави нека малкият да продължава все така да си расте.
Аз да си дам отчета - Днес пренаредих гардероба с нашите дрехи и успях да отделя цяла страница на малката ми кукла за нейните дрешки.Освен това и изпрах 2 перални с боденца, ританки, блузки и гащеризончета и утре ще почвам да ги гладя и нареждам, че днес вече нямах силички и ужасно много ми се доспа....  smile3507.
Утре сутринта ще ходя да си пусна и последните изследвания (дано да са добри  Praynig, както си мисля), и след това имам среща с бъдещата педиатърка - дано да си допаднем, че иначе незнам към коя друга да се насоча.
Иве, браво на Викито - много е борбена. И аз също мисля че живи и здрави другата седмица вече ще си се гушкате вкъщи.
Това е от мен, много се пазете от жегите, че и утре го дават много горещо, а в момента ми показва 28 градуса  sweating и едвам дишам вече.
Хайде пупенца, лека вечер от мен  Hug.

# 101
И аз съм за раница Peace
Тук имаспециални подаръчни комплекти на Нестле, които включват и раница, така че чакам оттам да ми дадат Joy
https://www.nestle-baby.ca/Templates/Form.aspx?NRMODE=Published& … NRCACHEHINT=Guest
Търсих в бг сайтa, но явно се скръндзят Crossing Arms

Евитка, стискам палци Praynig

# 102
Здравейте!

Честито и тук на Маринка!

На мен днес ми излязоха резултатите и хемоглубинът ми е 107 и докторката ми изписа Ферофолгама. Помня, че тук преди сте обсъждали как трябва да се приема желязото, в смисъл с какви храни да го комбинирам за по-добро усвояване и с какви да не го приемам едновременно за да не попречат на усвояването? Помня например, че с млечните не се приемат едновремено, но знаете ли колко часа след като съм яла мляко, не трябва да пия желязо? Освен това какво трябва да правя, че да не се сдобия със запек?
Извинявайте, че пак повдигам многократно обсъждана тема, но вече сме изписали толкова много теми и страници, че не знам къде да търся.

Иначе прегледът днес мина много добре. Бебка е 3 кг, главичката й хубаво е слязла надолу и се е разположила в таза, още нямам разкритие, но тъканите са омекнали. Оказа се, че вагиналният преглед не е чак толкова неприятен, колкото очаквах. Но засега не очакваме бебка да се роди, поне не и в близката седмица. А докторката поръча с мъжа ми да правим много секс за да ускорим раждането  Laughing Laughing Laughing Не знам как ще стане, защото аз страдам от тотална липса на сексуално желание, пък и на мъжа ми едва ли съм му много секси с този тумбак. Знаете ли и други методи за предизвикване на скорошно раждане?

Евитка, с нетърпение очаквам новините покрай теб! Стискам палци всичко да мине бързо и леко!  Hug

# 103
Маринка, честита малка бебка  Hug
Да Вие жива и здрава и много щастлива  Heart Eyes

# 104
Евитка, стискам палци мила всичко да е наред (в което съм сигурна) и щом ти наближава времето да напъваш - нека да е бързо, безпроблемно и по-възможност максимално безболезнено  Hug.Живи и здрави ще чакаме да се похвалиш с добри вести Simple Smile.
Julen - чантата на Ойлатум е зелена и попринцип не е нищо особено.Както Евита и Галя са ти казали раничката е много подходяща за количка.Също така една моя приятелка си беше взела за количката чанта която е за лаптоп ето такава - http://ardes.bg/uploads/p/5/7/57b1b35ff6efae65.jpg и е супер доволна от нея - много е здрава и побира доста неща, така че поразгледай и съм сигурна че ще намериш каквото търсиш Simple Smile.

Общи условия

Активация на акаунт