С трепетен копнеж продължава Септемврийският бебевалеж :)

• 29 162
  • 712
  •   1
Отговори
# 630
Честити нови бебенца, да са живи и здрави, много щастливи и обсипани с много късмет.
vanya1983 честит рожден ден и на твоята мама, нека и тя бъде много здрава, щастлива и винаги да ви помага и да ви е подкрепа в живота на вас и вашето слънчице.
Ето и нещо от мен за разсъбуждане :

Много усмихнат ден на всички и чакаме хубави новинки днес за нови бебчета  Hug.

# 631
честити бебенца на лина бебе и вио,да са живи и здрави и да имат щастливо детство,а на мамите бързо възстановяване

# 632
Честито на всички нови мамчета   bouquet  bouquet  bouquet Нека малките ви съкровища растат здрави и усмихнати дечица! Да ви носят много радост и щастие!

# 633
  • Асеновград
Честито бебета и от мен.Да са ви живи и здрави и много послушни.

# 634
Честито на Вероника, lina bebe i Vio за малките ангелчета - да са здрави и много щастливи  Hug
Неделя да ти е живо и здраво юначето и благодаря и аз за разказа ти - ще ни е от полза  Hug
Стискам палци на всички, които имат нужда и чакаме още бебчета  Hug

# 635
  • София
Здравейте момичета

Честито на Вио, Вероника и Лина бебе. Да са им живи и здрави бебчетата и бързо възстановяване на тях самите.

Момичета цяла нощ се будих от болки в кръста. Не бяха силни...смисъл неприятни, но не и невъзможни. Иначе нямах стягания на корема. С предното ми раждане ме приеха, защото преносвах, спукаха ми водите и така. Не знам какво е да отида с контракции или пък с изтекли води. И сега ми е малко странно. Даже започнах да се чудя дали пък тези болки не са от неудобната поза дето спя и се въртях много. Но все си ги усещах. Отшумяваха и леко после пак се появяваха. Дори сега ги усещам  newsm78 Какво мислите вие?

# 636
  • В Рая - срещу облаците, вдясно на слънцето
mishchitzata и аз съм така от няколко дни, но според мен е от позата, в която спим. Аз тази нощ хич не спах, а се завърта, а почват едни контракции... ужас. А като лежа по гръб почва да ме боли кръста. Май, за да са истински контракции трябва да има и стягане на корема и болка в кръста - това на теория де  Mr. Green

# 637
Здравейте момичета  Simple Smile
Честито на всички мами, които вече гушкат своите бебенца, да са им живи и здрави! А на тези които са в очакване още, пожелавам леко и безпроблемно раждане и живи и здрави рожбички!
Много благодаря, за милите пожелания за моето трето съкровище!  Hug Hug Hug Все още сме в болницата. Аз раждах с планирано секцио, всичко мина както трябваше. Само сега възстановяването върви малко по-бавно, защото Яна е едно спокойно, спинкащо и добре хранещо се бебе и мама има достатъчно време да почива, че от там и раздвижването малко по-тромаво върви.
Искам специално да на гушкам Ивето и малкото-борбено Вики  Hug Hug Hug Добре сте се прибрали в къщи и от тук нататък никакви раздели  Hug

# 638
Добро утро и от мен:-)

Esy тези снимки твоите ги чаках с такова нетърпение миличка, страхотни са, поздравявам те и си мисля, как и на моя Рада искам да й направя подобни след като се роди.....

Евка, благодаря ти много! Ами ако имаме възможност може да измислим нещо за Рада Simple Smile))

Ние преди ходихме при Мустаков, ти кой познаваш? Дано се окаже грешка, че не ми се мисли хич, за сега съм спряла млечните кравешки продукти и май се оправиха нещата, а и по принцип, не ям ядки, цитруси и горски плодове, заради кърменето.

Честито бебчета! Май наистина започна бебевалежа Simple Smile)) Бъдете здрави и щастливи! Много радост ви пожелавам!

# 639
mishchitzata,  не знам какво да те посъветвам... Може би е хубаво да идеш утре на лекар, тъкмо ще видиш днес дали ще те държи цял ден...

Аз имам силни болки ниско долу в корема, но само като тръгна да се движа. Едвам се изправям или обръщам в леглото. Иначе признаци за раждане: йок... А вчера направо обърнах света: то не бяха разходки, не беше чистене, пране, готвене и нищо: никаква разлика. Само това дето ме наболва повече, ама и тези болки отминават, като се раздвижа...

Мен ме е страх точно от това, което ти описваш: да не ми предизвикат раждане, макар че то вече какво да ме е страх: аз ще правя каквото трябва, пък то да става каквото ще, нямам избор...

Само че много ме тормозят вече разтревожените роднини, много ми нагнетяват напрежението, нали утре ми е терминът: побъркват ме. Не едната част такива майни им теглих, че няма да ми се обадят, докато не дойде време за честито, ама има една друга част, дето не мога така да ги сиктирдосам и съм ги оставила да ме тормозят на воля...

Гледам Евитка я няма, дано поне при нея всичко е наред и Рада е решила да се появи за радост на майка си Simple Smile

# 640
jaded  и при мен са по същия начин нещата. Няма никакви изгледи за раждане- нито тапата да е паднала, нито водите да са намалели, явно ще си преносваме. Мен в понеделник пак ме викат за запис на тоновете и ако няма промяна в сряда с багажчето в болницата за наблюдение. На теб какво ти казаха , как ще процедират?

# 641
renkaЧЕСТИТА ВИ ГОДИШНИНА.ПОЖЕЛАВАМ ВИ ОЩЕ ДЪЛГИ ГОДИНИ ДА СТЕ ЗАЕДНО,ВСЕ ТАКА ДА СЕ ОБИЧАТЕ,ПОДКРЕПЯТЕ И СКОРО ДА СЕ РАДВАТЕ НА НАЙ-ГОЛЯМОТО ЧУДО НА СВЕТА-ВАШАТА МИХАЕЛА. Hug Hug Hug  ura  ura  ura

# 642
Jaded, много нерви ти се събраха на теб през тази бременност, ама на края пък съвсем  Grinning Не м се дразни на роднините, даже не се зяслушвай какво говорят. Що пък да се нервираш, за това че другите са нетактични? То така е с наближаването на термина, хората само това питат, ама аз хич ан никой не обръщам внимание, казвам "не съм родила, когато бебето си реши тогава" и те освен за отговорят "е, да, така е", друго не им остава  Laughing.

Евитка я чакаме днес или да роди или да се върне от Шейново и да каже "Рада се е закротила и не й се излиза"  Laughing Ама тя си я хареса тази дата, та й стискам палци а ражда днес  Praynig

Мацки, аз от ден на ден съм все по-изморена.... Днес още не съм станала от леглото, щото нямам сили, като пребита съм... а вчера единственото ми движение беше да отида до Майчин дом, нищо друго не съм правила... Тези последни дни от бременноста ми дойдоха много изтощителни и вече дори витамините и минералите, дето с шепи пия не ме вдигат от леглото  Laughing И апетит нямам, даже малко ми се гади... абе като болна се чувствам. Милото ми тяло, вече е на прага на изтощението и не може още дълго да работи за двама  Sad Ама и мойто момченце, точно като Рада, си кротува и не му се ражда  Laughing

Цункам ви, пазете се  Hug

Ох, щях да забравя с тази моя празна глава - честито на Вио, радвам се, че сте добре и ви пожелавам много да се обичате и радвате един на друг  Hug А, на Ренка, честита годишнина и дано бебчето реши да и уважи и да се роди днес  Laughing

# 643
Честито на всички с нови бебоци Simple Smile Да са ви живи и здрави и кротички Simple Smile Heart Eyes!!!

Тара, аз това с гаденето и липсата на апетит съм го чела като "симптом" на наближаващо раждане .

# 644
 Здравейте мами. Благодаря на всички за пожеланията. Нас днес ни изписват. Казвам честито на всички новообебили се.

Общи условия

Активация на акаунт