С трепетен копнеж продължава Септемврийският бебевалеж :)

• 29 164
  • 712
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Добро утро и от мен:-)

eniq
мила, мога само да ти съчуствам и да те подкрепя....опитай се да се мобилизираш, защото сега ангажиментитие и емоциите ще са двойни, самата ти още си в странно усещане казвайки "децата", нооо и с това ще свикнеп. Мъжлето ти е за хубаво далеч от теб, ще си идва, когато поотраснете малко може и вие да отидете и така, настрой се позитивно.
Esy тези снимки твоите ги чаках с такова нетърпение миличка, страхотни са, поздравявам те и си мисля, как и на моя Рада искам да й направя подобни след като се роди. Беба е разкошна....спомена ми съмнения и проблеми по отношения на алергия. Ако имаш проблем ми кажи ще ти пусна един контакт на един от водещите детски алерголози, но дано не е това, което си мислиш. Моя мъж е силно алергичен, ма към какво ли не, очаквам подобни изненади и с Рада и съм се въоражила с търпение, нерви и ....... доктор разбира се.
Таренце как мина вчера кафенцето, видя ли мацките в 5-звездния хотел, как е Кокетка след раждането, чакаме новини.
Ивкаа леле днес е голям ден за вас, после моля те прати снимки да се поразвълнувам и аз милинка. Хайде да си гушкаш вече Викето и да си е до теб златната рожбичка, целувам ви.
Jaded хайде да видим мила коя от двете ни ще роди утре:-))) Накрая нама да сме нито ти нито аз хахахахаха, ма поне си мечтайкаме де:-)) Стискам ти палци милинка

Прави ми впечатление, че в този форум все-още има женички със сладки имененца и никнеймченцацаца, които още не правят разлика между "естествено" раждане и "нормално". Аз май се поуморих иначе в такава алегория щях да изпадна и толкова много да напиша, ма в един момент се замислих, че хората, на които си струва да отделям внимание и с които има сми да споря, вече съм ги опознала тук и някак си не си струва даже да се хабя и да отделям каквото и да е време. На всички неродили им пожелавам да родят по най-желания от тях начин, безпроблемно и както са си го планували, стискам им палци.

# 586
Добро утро, поспаланки Simple SmileSimple Smile

Иве, искам да ти пожелая най-вълнуващата ои прекрасна среща с вашето детенце. Послеще чакаме разказ и разбира се още снимки, да видим колко е пораснала малката Simple SmileSimple Smile

Хубав ден и да знаете-днес е хубаво число за раждане Simple SmileSimple Smile

Целувки на всички

# 587

Хубав ден и да знаете-днес е хубаво число за раждане Simple SmileSimple Smile

Целувки на всички

Днес е хубав ден за раждане като дата, утре - като ден от седмицата. Изобщо,айде Септемврийки-действайте, естествено, ако и на бебчетата им се действа. Все пак това си е техният живот, нека сами си изберат своя път.
Евита, аз пък си мисля, имам някакво предчувствие, че точно утре ще се състои най - хубавата ти житейска среща. Не знам какво ме кара да го мисля, но от няколко дни ми се върти. Ако естествено не вземе днес да се случи. Когато и да е, с това хубаво име, което си избрала, не се съмнявам, че мацката ще е късметлийка. Пожелавам ти на теб и на всички чакащи ( които все още не са малко, все пак сме в началото на Септември) леко и безпроблемно раждане.
Иве, виж на каква хубава дата си идва у дома малкото ви съкровище. На 3 - ти, ставате 3 - ма.
А като го написах това се сетих, че още един повод за раждане днес...и други на трети да станат трима или пък утре - за двойките, вече имащи слънца вкъщи съответно 4 - ма.
Целувки, момичета и хубав ден с много вътрешни ритници, а за някои, живот и здраве, с много приятни срещи с дечицата им. Хайде, чакаме вестите от г-н Щъркел  stork-boy stork-girl stork-boy stork-girl stork-boy stork-girl stork-boy stork-boy stork-boy stork-boy stork-boy

# 588
Ние сме си тууууууууук бебе няма Simple Smile вчера бяхме на лекар и тя каза че главата и е мн ниско едва ли не ще излезе и водите значително са намалели и ако не родя до сряда цитирам " в сряда с песен на уста и багажчето сутринта в болницата" Simple Smile а на мен хич не ми се иска да я вадят на сила Sad да се надяваме че или оскъдните води които са ми останали или болките ще започнат до тогава Simple Smile 
Благодаря за стиснатите палчета и успех на всички мами Simple SmileSimple SmileSimple Smile

# 589
  • София
Добро утро патенца  Hug
Да почерпя по кафенце:

Тара, и аз чакам да разкажеш как са Кокетка и Диди  Peace

От сутринта кръста не ме боли толкова, така че каквото и да си причиних предшната нощ вече отшумява. Сега изчезвам че малкия дава зор да ходим в парка, пък и после трябва да правя нещо за обяд  ooooh! Tired

Иве, чакаме днес да разкажеш за изписването, ако имаш време да качиш и някоя снимчица  Hug
titolina Тъкмо щях да се зарадвам, че те няма и да те похваля как си роди на термина  ooooh! Почвайте с таткото повече  luvbed, развихрете се и дано пък да тръгне да излиза самичко тва твойто бебче  Hug Hug

# 590
Здравейте момичета аз пиша много рядко но влизам тук редовно. Да ви се похваля на 25.08 се роди прекрасния ми син Емил 2.800 кг 48 см. Избърза малко но важното е че всичко мина добре, термина ми беше за 28.09. Приятен ден на всички.

# 591
Честито бебче на Слънчо сладък, нека малкият да расте много здрав, щастлив и да радва много родителите си.
Нека да честитя и рожденният ден на Бубулинка, да е жива и здрава - тя и малкото човече в коремчето й, да е вечно щастлива и с много късмет, а малкият да допълва всичко останало в животът й което й липсва  Hug.
За мен няма нищо ново - седиме и си чакаме, сега ще ходя малко на разходка и после като се върна нека да видя още хубави щъркелови новинки.
Евитка, ако утре е отреченият ден ти желая да мине много бързо, възможно най - безболезнено и с много щастлив край да си гушкаш една много здравичка малка принцеска  Hug.
Същото го желая и на всички останали, които имат чувството и желанието денят да е утре.
Хайде оставям ви, че разходка ме чака Simple Smile.

# 592
  • В Рая - срещу облаците, вдясно на слънцето
Привет!
Аз да се оплача малко - от вчера съм с ужасни болки в глезените - направо не мога да ходя, а иначе не са ми подути и най-гадното е, че не мога да си ги стигна да си ги масажирам  Mr. Green
Днес съм замислила малко да почистя (пак) и довечера барбекю на терасата  Laughing
Хубав ден на всички   bouquet

# 593
  • София
Честито на мама Красуна, да е жива и здрава сладката Яна, да радва много мама и тати.

Палчета  и целувки за всички, трепетно очакващи срещи с бебоците, хайде, не остана...

# 594
  • София
Simple Smile)) malkataa, Kobo ха дано момичета, не знам някак си така го усещам, много ми се иска да е утре, страшно ми харесва деня, датата......иначе имам един зевзек приятел и той ми вика: "Евче айде дано да е на 9-ти септември" той върл комунист а аз върла антикомунистка и ми вика:" Ако родиш на 9-ти ще почерпя цяло Кокаляне с бира" и само ми се киска и потърква ръце:-))))
slan4o_sladak да ти е живо и здраво юначето:-))))

# 595
Slan4o_sladak, честито ти синче Емо! Да расте здраво, щастливо и игриво детенце Simple Smile

Евита, и аз искам утре да я родя моята Михаела, че имаме и годишнина от сватбата Simple Smile Ще стискам палци утре твоята госпожица да се появи на бял свят Simple SmileSimple Smile

Титолинка, айде не остана, дано да тръгне бебчето самичко  Praynig

# 596
  • Все на втория етаж
Мили дами, включвам се при вас в ролята на добрия вестоносец. Днес моята дружка mimes роди втората си рожба към 9 и нещо сутринта. Бебка е със завидните мерки от 50 см. и 3280 кг. Тя ще пише подробности около раждането, когато ги изпишат.
Искам да пожелая на семейството й много здраве, радост и много , много любов, както и на всички вас.  Hug
На които все още им предстои този вълшебен момент, пожелавам леко раждане и здрави бебенца  Simple Smile

п.п. Бебока трябва да носи красивото име Белослава, но честно казано като говорихме по телефона не попитах  Laughing Питах за раждането и как са, защото ги чувствам много близки, за името съвсем не се сетих.

Последна редакция: сб, 03 сеп 2011, 14:57 от Иренка

# 597
Честита бебка на mimes  Heart Eyes

# 598
Честита бебка на Мимес Simple Smile ДА е жива и здрава и много палава Simple Smile А как се казва бебка?????????

# 599
честито на мимес,нека е жива и здрава малката а на мама бързо възстановяване[/size]

момичета все забравям да пише че съм объркала часа на раждането на алекс без да искам.той се роди в 22:40,а пък аз писах 21:40 Embarassed Embarassed Embarassed и да отбележа че и двамата ми са родени на една и съща дата и един и същи ден,само че различни месеци и година.  26-петък Crazy

ох много ви благодаря за голямата подкрепа която ми оказвате момичета,това значи много за мен наистина.сигурна съм,че ще се справим,но мъката ще си е мъка само да сме живи и здрави Wink
много ви гушкам Hug

Общи условия

Активация на акаунт