Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво се случва в първите два епизода от 6-ти сезон на телевизионния сериал "Училището"?
Какво е правилото за спойлери във форумната тема за сериала "Интернет"?
Какви са впечатленията на потребителите на форума от сериала "Интернет"?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво се случва в първите два епизода от 6-ти сезон на телевизионния сериал "Училището"?
В първите два епизода от 6-ти сезон на телевизионния сериал "Училището" са представени нови герои и са въведени нови сюжетни линии. Сериалът продължава да се задълбочава в мистериозни и зловещи събития, които ще разкрият древна легенда, свързана с мястото. Учениците трябва да разрешат мистерията, като се сблъскат с нови препятствия и опасности.
-
Какво е правилото за спойлери във форумната тема за сериала "Интернет"?
-
Какви са впечатленията на потребителите на форума от сериала "Интернет"?
-
Кои са препоръчаните други сериали, подобни на "Интернет", които са споделени в темата на форума?
-
Как мога да гледам целия сериал "Интернет" с български субтитри?

мерси
Не, не почва така епизода, просто когато са го записвали от AXN, явно са пропуснали началото. Можеш да го гледаш от начало в youtube, ако искаш да видиш, как се е стигнало до отвличането на Матео.
. Почнах го почти на майтап, бях сигурна, че ще се откажа. Но още след първите няколко серии сериалът ми хареса, да не кажа че направо се пристрастих. Гледам го от vbox, започнах трети сезон. В Замунда видях, че ги има май от 4-ти сезон нататък. Но откъдето и да се гледа - ще се гледа до края
Свърших го. Страхотен сериал. История прекрасно развита, която те държи в напрежение до самият финал. Толкова неочаквани обрати......
Нямаше един епизод, която да ми доскучае и да се чудя няма ли да свършва. А това рядко се случва, особено в сериалите с много сезони.
А други лично исках да им видя сметката.
,но са сладурани.
само да ги утешаваш
особено Иван.
)
След това мисля да почна Корабът.Ще съм благодарна,ако ми препоръчате някое сериалче подобно на Интернатът...