Интернатът - 2 част

• 25 278
  • 183
  •   1
Отговори
# 60
Cheta mnogo xubavi komentari za tozi iflm i smqtam da zapochna da go gledam . Izteglila sum si sezon 1 , no znaete li ot kude moga da si namerq subs ?

# 61
В замундата има първите сезони с вградени субтитри.

# 62
Изпуснах първи и втори епизод от седми сезон. Дали някъде ги има качени с български субтитри?

# 63
Аз преди като гледах целия сериал си ги свалях от замунда

# 64
Изпуснах първи и втори епизод от седми сезон. Дали някъде ги има качени с български субтитри?

http://DMCA-removal-from-Google/index.php?page=torrents&sear … ry=0&active=1

# 65
Izgledax i 7te sezona . Mnogo xubav film , MNOGO !!!

# 66
И аз съм на същото мнение

# 67
  • Пловдив
И аз съм на същото мнение

Peace

# 68
  • София, България
Има го в zamunda (почти) целия. Макар, че качеството е лошо, по-добро няма да намериш. 5 сезон е качен с някакво ужасно бг аудио и някои серии са изрязани до катастрофалните 10 минути. Плюс това има 2-3 серии, от които също са изрязани 15-20 минути от 3 сезон мисля, но няма смисъл да търсиш да ги гледаш точно тези минути, защото смисъла не се губи. Като теглиш от zamunda ти препоръчвам 4 сезон да си изтеглиш торента, в който са всички серии, а не една по една защото не всички са качени поотделно. От 5 сезон нататък ти препоръчвам да си го теглиш от p2p, защото както вече казах в zamunda на 5 сезон сериите са рязани, 6 и 7 пък са с руски субтитри, а оказания за български не са дадени в самия торент  (иначе се намират в DMCA-removal-from-Google). Иначе аз лично ти препоръчвам 1 и 2 сезон да си ги гледаш от vbox, защото те така или иначе ще са си с лошо качество, няма смисъл да чакаш да се теглят.
1 сезон - 6 серии
2 сезон - 8 серии
3 сезон - 9 серии
4 сезон - 11 серии
5 сезон - 9 серии
6 сезон - 13 серии
7 сезон - 15 серии

мноого полезно, благодаря, аз го добутах до втори сезон вече  Flutter

# 69
  • София, България
днес изгълтах последните три серии от втори сезон и почвам трети  Blush Значи да не търсим изрязаните минути, казваш, че няма смисъл

# 70
Еми няма, той смисълът не се губи значително. А в края на първи епизод от трети сезон те чака нещо шокиращо.  Peace

# 71
  • София, България
А в края на първи епизод от трети сезон те чака нещо шокиращо.  Peace

Хмммм, замисли ме, нямам търпение до понеделник (че събота и неделя не мога да гледам, с целия цирк в къщи). Мисля си, дали няма да се получи нещо между Маркос и Амелия, ама не ми казвайте, да не си разваля изненадата  Rolling Eyes

# 72
Между Маркос и Амелия ще се получи нещо, но аз не говоря за това.  Grinning

# 73
Доста интересни неща имат да се случват  Peace

# 74
  • София, България
Хора, докарах го филма почти до края на 4-ти сезон. Ма много скучен тоя сезон беше. Всички взеха, че се оказаха от "лошите", почти нищо съществено не се случва. Нищо не се разплита. Само се заплитат разни работи. И все повече нищо не разбирам. До сега - заплетат едно, разплетат друго - кеф ти прави да гледаш, че с всяка серия по нещо се изяснява. А сега ... губя връзката, кой какъв беше, с кой беше свързан, каква му беше играта  ooooh! Оставащите ми сезони все така ли ще е  newsm78 Вие имали ли сте такива моменти, когато ви доскучава филма  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт