Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 49

• 53 521
  • 728
  •   1
Отговори
# 30
  • Пловдив

Добро утро на всички дами, мами и момичета. Добро утро kanina1964 ...Добро утро на всички които ми писаха...Заслужава си да си пожелаем хубав петък с надеждата да ни зарадват с трейлърче.

Последна редакция: пт, 26 авг 2011, 07:33 от mariana51

# 31

Нещо старо, но изпълнено с много настроение и усмивки.

# 32

Добро утро Hug
Да се надяваме днес да има трейлър, хубав ден на всички  bouquet

# 33
  • Пловдив
  Колажче на фен от дизито с пожелание към Енгин да стъпи на червеният килим....И аз му пожелавам успехи и награди.....

# 34
  • Пловдив
Добро утро ,Марианка  Hug Аз също съм една  от тези,които са всеки ден на балкона ви и се възхищавах от сърце на прекрасната ви тема ! Това,което се случва е ужасно  Sad Дали си струва заради едно недоразумение  ,темата ви да остане само спомен  Thinking Искренно се надявам да успеете да преодолеете проблемите и да ни радвате с неподправения си хумор и ведро настроение още дълго време  Praynig Марианка   love001

# 35

Добро утро Hug
Хубав петък  bouquet  с фрагман Heart Eyes

# 36
Добро утро, нека денят на всички съфорумки е щастлив и изпълнен с много усмивки. newsm51

Нека всяка от нас се чувства свободна да поства това, което й е интересно и което я вълнува, всяка от нас, вярвам, че оценява всичко, което е позитивно и е във връзка със самия сериал, дори и когато не прехвалваме героите. И вярвам, че на никой не му е приятно да се правят поучения и лични забележки в темата. И наистина не е много приятно за останалите, когато недоразумения или конфликти в създалите се лични взаимоотношения м/у съфорумки се пренасят в темата, нали за това са ЛС, там където са създадени приятелствата, според мен е по-правилно да се разрешават тези проблеми.  Извинявам се, това прозвуча като поучение, но няма да се повтори.

На мен ми е интересно развитието на образа на Мукадес. Дали ще превъзмогне егото си и наведе глава, или ще продължи да я държи гордо вдигната, но този път с достойнство. newsm78

# 37

Добро утро! Hug

Stefok ,подкрепям поста ти изцяло   bouquet

# 38
Добро утро,момичета!С пожелания за слънчев ден и ведри усмивки!

# 39
Добро утро, нека денят на всички съфорумки е щастлив и изпълнен с много усмивки. newsm51

Нека всяка от нас се чувства свободна да поства това, което й е интересно и което я вълнува, всяка от нас, вярвам, че оценява всичко, което е позитивно и е във връзка със самия сериал, дори и когато не прехвалваме героите. И вярвам, че на никой не му е приятно да се правят поучения и лични забележки в темата. И наистина не е много приятно за останалите, когато недоразумения или конфликти в създалите се лични взаимоотношения м/у съфорумки се пренасят в темата, нали за това са ЛС, там където са създадени приятелствата, според мен е по-правилно да се разрешават тези проблеми.  Извинявам се, това прозвуча като поучение, но няма да се повтори.

На мен ми е интересно развитието на образа на Мукадес. Дали ще превъзмогне егото си и наведе глава, или ще продължи да я държи гордо вдигната, но този път с достойнство. newsm78

newsm10 newsm10 newsm10

# 40
СТЕФ  bouquet  bouquet  bouquet
За настроение и много усмивки Heart Eyes  АРЛЕКИНО Grinning

http://www.youtube.com/watch?v=xT9bFViEdP0

# 41
  • Пловдив
 Прекрасни сутрешни постове...Няма герой от сериала, който да не е интересен и да не се вълнуваме от развитието му...Е, главните герои са си главни, но без другите нямаше да има сериал...Да, Муки....как ли ще се справи и накъде ще завие интереса и....

# 42
В очакване на трейлъра днес силно се надявам да се завърне добрия дух в нашата тема.И си мисля,че така както бяхме всички заедно,ни беше най-добре.Всяка от нас си има своето място в темата и допринася с каквото може за доброто настроение на всички.И пак казвам-да не забравяме всъщност за какво сме тук и какво ни обединява.Не искам да поучавам никой,защото сме зрели хора и не ни отиват тези пререкания.Никой не печели от това-има само наранени и обидени.Да бъдем по-лежерни както каза Гери и просто да си прекарваме добре!

# 43
Виждам, че денят започва добре, възвръща се доброто настроение в темата. Някои вече сме на работа, но ще влизаме когато можем и ще чакаме да се появи така дългоочаквания трейлър.

Hug Hug Hug

# 44

Ето я нашата Муки-очакваме от нея да обърне хода на делото.....всъщност тя няма и избор-за да и простят Рахми и Фатма,трябва да каже истината.Поне веднъж в живота си да направи добро на друг човек,както каза Мерием.

Общи условия

Активация на акаунт