Отговори
# 570
  • гр.София кв.Драгалевци
Добър ден и от мен и аз като повечето от вас продължавам да не спя по цяла нощ,но сега освен пишкането през 1 4ас ми се появиха и на мен тези ужасни киселини,то е нещо страшно изгарят ме и имам  чувството,че ще се задуша много е гадно.Толкова нямаше какво да направа снощи,толкова ми беше гадно и така ме болеше,че цяла нощ плаках и мъжът ми и той откачаше,защото няма как да ми помогне.....А най-лошото е,че четох,че няма какво да се направи против тях и че към 8-9 месец се засилват.  Cry

И аз много бих искала да се видим,ще е готино  Hug   food010 lalalala

# 571
  • Бургас
Здравейте, мами и бебенца!
Jane Doe, честит ви годеж!Дръж ни в течение и за предсватбените вълнения.А що се отнася до сайтове с подготовка и организация на сватба аз знам:
www.svatbata.bg
www.svatbata.com
www.svatba.bg
www.svatbata.org - в този съм влизала най-често.
Аз днес е връщам от ФМ и благодаря на Бог бебчето е живо и здраво и всичко му изглежда наред.Направо камък ми падна от сърцето.Казаха ми и пол, по-точно док ми го показа, пък аз оцъклих ей такива очи  Shocked,щото бях убедена на 100%, че е момиче, но не, доки каза, че е момче и ми вика:"абе как не вярваш бе, виж му топките, толкова ясно се виждат вече..."Ми не вярвам бе, докато не излезе  Joy
Такива новини от мен.
Засега желая лек ден на всички и много спокойствие!
Карола, не съм те забравила.Чакам те след някой друг месец с прекрасна новина!  Praynig
Катито, за киселините ако не си пробвала, си вземи "Талцид", на мен ми действаше за известно време Simple Smile

# 572
Здравейте!
Да се похваля и аз със синьо щъркелче Heart Eyes!

# 573
  • Across the Multiverse
Честити сини гащета на Шоки и Мая! На мен ако някой иска да ми честити розовите сега е момента Simple Smile ... бях писала още преди 10 страници, но никой не ми честити, не знам защо...

# 574
  • Габрово
На мен ако някой иска да ми честити розовите сега е момента Simple Smile ... бях писала още преди 10 страници, но никой не ми честити, не знам защо...

Ами, честито  Wink

# 575
ами честито  Laughing
то честитенето сега е малко относително, нали понякога има изненади, пък и важно е да са живи и здрави....тук сега хората ги изненадвам с корем, щото преди да си замина за ваканцията, не бях казвала на никого. Че и питат дали са близнаци...днес си говорих с една позната с 4 деца, викам: как е с 4? а тя: ми не е много лошо, ама като почнат да.....и дъра-бъра пет минути какви ги вършат в комбинация. - Остави, викам, остави, аз чувам само "не е много лошо"  Joy

# 576
Шоки и Мая, честити ви сини гащи и от мен. Нямам търпение да дойде 12.09, когато сме на преглед и се надявам доки да потвърди пола на бебо. Gigito честити розови гащи и на теб, така искам и аз момиченце, но каквото ни е писано, пък и най-важното е да живо и здраво.
Днес като заговорихте за киселини се замислих, че не са ми се появявали още, но май дръпнах дявола за опашката и наобяд се обадиха. Единствено ми помага сода с лимон и " Талцид"-а, за който Шоки спомена. Хубава и спокойна неделна вечер мами, аз отивам да приготвя вечеря Hug
 Забравих да ви се похваля, дали от содата, но днес бебо цял ден рита. Така се бях притеснила, че почти не го усещам, а до прегледа щях да изперкам Crazy

Последна редакция: нд, 04 сеп 2011, 16:16 от Bibi85

# 577
Gigito  честити розови гащички  Simple Smile

Доктора ми изписа Феро-Фолгамма за хемоглобина ,но не ми е изследвал нищо по-подробно.Каза да наблягам на червеното месо.Другия месец когато отида на преглед ще видим как е положението.Ако няма подобрение ще поискам по-подробни изследвания.

# 578
Привет   bouquet не пиша ,но ви чета редовно, да си призная бая се затрудних след отпуската да наваксам пропуснатото  Simple SmileЧестито на мамите видели цвета на гащичките,аз съм на ФМ на 14.09 и тръпна в очакване. Дано  Praynig всичко е наред пък и да си призная искам да видя със сигурност какво ще е бебчето  Heart Eyes
Мами желая ви приятен ден аз съм на работа и се връщам към задълженията си   bouquet

# 579
Здравейте!

Аз най-накрая качих снимки от сватбата в албумчето.

Честито на всички мами узнали цвета на гащите и аз вече нямам търпение Simple Smile

JANE  Ако имаш въпроси относно организацията на сватбата и всичко около нея питай на лични. Аз специално не съм наемала агенция и не съм чела сайтове и форуми. Ама се подготви за яко тичане. При мен таткото много помагаше и почти за всяко нещо сме ходили заедно (даже някои неща той сам ги организира), такаче му кажи на твоя човек да не се ослушва Wink

желязото - и аз пия желязо заради нисък хемоглобин 119 при долна граница 120, обаче самото желязо не са ми изследвали и хемоглобина не сме повтаряли. Мислите ли че трябва да искам някакви допълнителни изследвания? Иначе аз пия Сорбифер Дурулекс и не мисля да го спирам засега, защото четох, че желязото много спомагало при формиране на нервната система на бебоците.

Това е засега от мен, след цял ден чистене и готвене се отдавам на заслужена почивка. Хубава вечер!

# 580
Здравейте, честито за новите щъркелчета! Ние също не вярваме Шоки, затова последните ни покупки вчера са в неутрална жълто-зелено-червена гама.
Аз също досега почти не съм имала киселини, снощи малко ме нападнаха и мойто мило ми забърка вода със сода, после съм заспала и явно са ме напуснали. Но бяха много слаби, ние редовно си правим цитронада вкъщи, може би и това ми помага.
Честит годеж на Jane Doe, две сватби, не ти завиждам...не че аз не съм със същата тежка задача..ама в БГ съм решила да си направя едно готино празненство някъде на плажа и може би само за да зарадвам гостите да си сложа булчинската рокля за малко снимки, но сватбата ще бъде тук. Макар че не смятам да е много скоро, сега дребосъчко е приоритет номер едно.
Irchony, много красиви снимки, изглеждаш прекрасно, а коремчето не знам къде си го скрила Simple Smile

# 581
Карола, съжалявам за това, което ти се налага да преживееш и се надявам по-бързо да успееш да го преодолееш.
Мамчета, моето май са бели ядове както се казва, но все пак да ви се оплача - лепна ме някакъв вирус /откъде и аз се чудя като съм ограничила контактите до мининум - компа и мъжа/ и 2 дни не мога да стана...то беше повръщане, то беше диария, да не ви разправям. Наложи се да ми слагат мускулно Деган против повръщане, защото изхвърлях всичко каквото пийна. И бебка съм я раздрусала явно с тези спазми, защото ме приболваше малко. Слава богу, вирусът отмина и сега съм по-добре, но още възстановявам водните запаси.
Крампи продължавам да имам някъде на 10-тина дни веднъж, но качествени - будя целия блок с викове, а мъжа сънен става и почва да ме разтрива и на сутринта не помни почти нищо.
С киселини съм почти от самото начало на бременноста и сигурно съм свикнала, но понякога не се търпят. За тях пия сода с лимонена киселина и захар.
Желая ви приятна почивка!

# 582
  • гр.София кв.Драгалевци
Gigito-Честити ти розови гащички  stork-girl

Irochny-И  ти си била много красива булка.Пожелавам на теб и мъжът ти цялото щастие на този свят,да се обичате безкрайно много и да имате много дечица  Hug

# 583
Мен ме лепна следващия вирус .Явно няма да ме прескочи нищо.Гърлото ме боли ужасно .Темп нямам , но от няколко часа започнаха и ущите да ме болят .
Кажете какво мога да взимам за болките в гърлото ?За ушите имам ОТИКАПС , мисля 4е мога да ги слагам , защото ги дават и на деца .

# 584
За гърло Хомеожен- хомеопатично за смучене, ефизол също. И си купи Цитросепт веднага пресича вирусите.
Gigito  Hug Момиченце, чудесно е.

Общи условия

Активация на акаунт