Отговори
# 585
villygdr - за гърло Хомеожен 9 много е добро,с налепи в гърлото бях и след като изсмуках един блистер се изчистих.
  За киселини на  мен много ми помага киселото мляко,като изям половин кофичка и спират.
  Ако няма кисело става и една чаша, студено прясно мляко.Само това ме спасява от неприятното усещане.

# 586
  • до едно тепе
Да се разпиша и аз за днес Simple Smile
Честито на разбралите цвета на гащетата.
Моя хемоглобин е спаднал от 124 на 116 и също ми изписаха желязо,но с уговорката да го пия ако падне повече.При бременност за долна граница се смятало 110-така ми обясниха и двамата доктори,при които ходя.Засега ще се опитам да го задържа на тези стойности с храната,но според док.това е леко мисия невъзможна newsm78
Май започвам да усещам бебо вече.Вчера ме почукваше леко и днес пак така,но интересното е,че го усещам само като съм седнала Thinking
Ние сме на ФМ на 8-ми и вече имам чувството,че си броя часовете и минутите дотогава.
Лека вечер мамчета  bouquet

# 587
  • Бургас
Гиги, честити розови новинки и от нас!:)
За киселините, мен ме спасяваше единствено "Талцид" за няколко часа.В 8 и 9 месец положението направо беше страшно.Като родих естествено си минаха.Сега все още нямам такива, освен два-три пъти, да видим докога.
Аз бебо го усещам всеки ден и много често вече, дори и не само като съм седнала.Дай Боже и занапред да е така!
Оня ден нали вдигнах кръвно - 145/100 и то риташе доста ожесточено, пък аз от безсилие като някое малко дете си поплаках стабилно, защото заради пустото гадене и ядене предимно на тестени изделия се докарах до заветните 60 кг и затова го вдигнах.Сега обаче не ям тестени изделия, освен сутринта солети без сол и след това само плодове, манджи, супички, каквото съм готвила.Засега Слава Богу съм добре.
Поспаланчо, то не останало до 8 до прегледа, но те разбирам.Аз се бях направо психясала вече преди прегледа дали всичко е наред и не смеех ни в нета да влзена като хората, та си поднових хобито, взех да изработвам поредното дръвче от мъниста, което най-вероятно ще ми отнеме месец, че има доста за правене по него, но си е занимавка и успокоява да не мисля за глупости.Направо е изумително как човешкия мозък може да създаде мелодрами и трагедии без причина за такива и да си ги втълпява ежеминутно.Май ни е нужен повече позитивизъм и вяра в самите себе си  Hug

# 588
  • Across the Multiverse
За киселините, мен ме спасяваше единствено "Талцид" за няколко часа.В 8 и 9 месец положението направо беше страшно.Като родих естествено си минаха.Сега все още нямам такива, освен два-три пъти, да видим докога.
Аз бебо го усещам всеки ден и много често вече, дори и не само като съм седнала.Дай Боже и занапред да е така!
Оня ден нали вдигнах кръвно - 145/100 и то риташе доста ожесточено, пък аз от безсилие като някое малко дете си поплаках стабилно, защото заради пустото гадене и ядене предимно на тестени изделия се докарах до заветните 60 кг и затова го вдигнах.Сега обаче не ям тестени изделия, освен сутринта солети без сол и след това само плодове, манджи, супички, каквото съм готвила.Засега Слава Богу съм добре.
Шоки, 60 кг. не ми звучи много... ти от колко стратира и колко си висока, ако не е прекалено личен въпроса разбира се, но просто се чудя защото аз съм вече 66!  Embarassed

# 589
Днес за почивен ден много новини за цвят на гащите и здрави бебчета супер, все така да носят добри новини, Гигито не се обиждай не е било нарочно, неволно е станало.
Ирчони прекрасна булка си била.

# 590
  • Бургас
Шоки, 60 кг. не ми звучи много... ти от колко стратира и колко си висока, ако не е прекалено личен въпроса разбира се, но просто се чудя защото аз съм вече 66!  Embarassed
Хич не е личен въпроса  Laughing.Стартирах от 53 кг.Стигна ли 60 и оттам наогоре, започва да ми се покачва и кръвното, защото слагам в областта на корема, а там е най-зле за кръвно и сърце.
Преди да забременея с Мария бях 65-68 кг, висока съм 163 см и съм вдигала кръвно още от училище, защото и там си бях едра.Като отидох да раждам Мимка, бях станала 90 кг и проблеми с високо кръвно имах постоянно.Година и няколко месеца след раждането бях 49 кг и въпреки всичко си пиех лекарството за кръвно редовно всеки ден.На такива килограми не съм имала проблеми с кръвно, нямах и хипертонични кризи /ужасни са/.Но увелича ли теглото и се започва и с кръвното ми.Голям ужас беше с него и кърмене до 1.3.г..Тогава отбих, за да започна лекарства и си бях доволна, но сега избора ми е само "Допегит" и Господ отгоре.Затова съм и на режим вече.

# 591
Здравейте,мами!

малко ми е трудно да пиша сега, но мисля,,че трябва да го направя най-малкото заради милите думи и вашето приятелство,за които благодаря!

Вече не съм част от вас и за жалост ще кажа ,че може да махнете името ми и щъркелчето от първата страница.

Трябваше да направя аборт,защото детето ми имаше много малформации,освен първоначалната диагноза. Имаше вероятност да не стигна дори до термин или сърцето му да спре на малко по-късен етап. Часовете прекарани в болницата са най-черните в живтоа ми. Не искам нищо да разказвам,защото болката ми е голяма. Моля се само по-скоро да се оправя и да имаме здраво и щастливо дете скоро.

Желая искренно на всяка една от вас да обича детето си,докато е бременна и мигът,в който чуете първият му плач да сте безкрайно щастливи! Животът ни учи на толкова много неща , макар и с цената на безкрайна мъка.

Благодаря за приятелството, подкрепата и милите думи.Чувствам ви близки и се надявам да няма повече тъжни майки и само да расте вашият брой, януарски мами!!

# 592
Карола  Hug  Hug  Hug
Мисля за теб и се надявам много скоро да се върнеш сред бременните мами.

# 593
Карола  Hug  Hug  Hug
Мисля за теб и се надявам много скоро да се върнеш сред бременните мами.
И аз се присъединявам към това пожелание, Карола  Praynig
Ще чакам да се похвалиш скоро в отчетните  Hug Hug Hug

# 594
Karola  една голяма Hug за теб и всичките ти близки.  Нека това бъде последното лошо изпитание в живота ви. Ще се моля за теб и затова възможно по-скоро да ни посетиш с положителни новини.
 Hug Hug Hug

# 595
Гигито, честити ти розови гащи Simple Smile Да ти е жива и здрава момата  stork-girl
На Мая и Шоки, честити сини гащета  и на вас stork-boy stork-boy
Ние във Вторник сме на ФМ(първа за нас) , не знам кое надделява повече при мен - страха или вълнението от резултата.. Ще потвърдим със сигурност дали сме 2ма юнака  Heart Eyes
За киселините... Ах, мен от самото начало на бремнността ме мъчат.. Направо е ужасно!!! Напоследък започнах да си пийвам едно безалкохолно тук - "Ginger Ale" ( безалкохолно с джинджифил) "Цери ме за бяс" веднагически  Grinning а, ако случайно не помогне, схрусквам някой друг "ТUMS" Излизат ми киселини от всичко!!!! Като пия вода е най-лошо!!! Прави ми впечатление, че студено мляко помага също.. Аз понеже редовно пия - заради Калция,  намаляват ми киселините като изпия една голяма чаша с мляко..
Карола, мила, прегръщам те силно  Hug Мисля за теб и се надявам скоро да се върнеш в темата на отчетните!   bouquet

# 596
  • Бургас
Карола, а казаха ли вероятна причина за малформациите?
Наистина съжалявам много и вярвам, че много скоро ще се похвалиш, че ще ставаш мама на живо, здраво и пухкаво бебче догодина!Нека Бог да е с нас, да ни дава здраве, сили и търпение за всичко и да ни напътства да вървим в правилната посока!Мисля, че всичко останало е безмислено.
Много прегръдки от нас и те чакаме скоро със запис в отчетна тема. Praynig Hug
Галионди, при мен страха от прегледа беше по-голям от вълнението Rolling Eyes.Ще стискаме палци да видите юначетата  Simple Smile

# 597
  • Across the Multiverse
Карола, с теб сме духом! Възстановявай се бързо и дано времето притъпи по-скоро болката ти! Хуабво е, че си намерила сили да пишеш, винаги когато имаш нужда споделяй, за да ти е по-леко, а ние ще сме насреща.  Hug  Hug  Hug

# 598
  • Бургас
Добро утро, мами и сладки бебоци!

Как сте, бебенцата риткат ли вече по-усилено?   Heart Eyes
Оня ден споменахте за МРЗ, която скача на 270 лева.За нас обаче втората година от майчинството тя си остава 240 лева, защото министерството нямало излишни 150 млн. лв.Така че това е положението.Да сме живи и здрави, ще го мислим в последствие!
Желая лек ден на всички!

# 599
Шоки Честити сини гащи  Hug И мерси за кафенцето.
Карола Съжалявам много. Въстановявай се бързо . Прегръщам те. Hug
И на мен хеноглибина ми е 107 и ми казаха да пия желязо и 3.2 фолиева киселина. Това пък защо така не знам???  Но си пия де  Grinning
Днес ще отразим май последен плаж за сезона.
Хубав ден от мен момичета.

Общи условия

Активация на акаунт