Отговори
# 660
Тирамисуто не се пече, пържи или подобни... Това е "сурова"  торта, ако мога така да го нарека, затова са ти казали, че то може и без ток  Peace

# 661
  • Варна
Тирамисуто не се пече, пържи или подобни... Това е "сурова"  торта, ако мога така да го нарека, затова са ти казали, че то може и без ток  Peace
Извинявам се, че разводнявам темата, както казах аз тирамису не обичам и не мога да приготвям, но все пак не вярвам да не се използва миксер най-малко.

# 662
Впечетления за тази пицария?  Заслужава ли си ваучера?
http://grabo.bg/varna/salata-italiano-goliama-pitza-i-palachinka-za-650lv-0nmqm3

Впечатленията ми са от преди 3 г., когато дъщеря ми живееше в същата кооперация. Обстановката - прилична, кухнята - отлична Peace! Но все пак за тези години много неща може да са се променили....
Мен ме възпира това, че има включен десерт, а аз не ям сладко, приятелят ми - също!

# 663
Извинявам се, че разводнявам темата, както казах аз тирамису не обичам и не мога да приготвям, но все пак не вярвам да не се използва миксер най-малко.

Миксер трябва за крема, и кафето трябва да се свари за да се потопяват бишкотите в него.  Peace
Правила съм няколко пъти Тирамису (по рецепта на една съфорумка), само за това трябва "ток". Grinning

# 664
Днес бях на терапия за изтощена и увредена коса с инфрачервена преса в студио "Капела". Малко квартално салонче, но чисто и уютно. Нямам идея защо са пуснали ваучери, т.к. имаха много клиентки и без ваучери /само аз бях с ваучер/. Имаше малко забавяне, но това беше заради припокриване на часовете. Доволна съм, чувствам косата си по-плътна, а моята е много изтощена от къдрене и е абсолютна перушина. След 2-3 месеца се местя да живея на 50 м. от салона и определено ще им бъда редовна клиентка. Добри професионалистки и мили и интелигентни жени, а не като повечето фризьорки - квартални клюкарки.

# 665
vessit , и аз бях там, но малко ми се стори  фризьорки - "квартални клюкарки"  Grinning Беше ми студено като ми правиха терапията и едната жена, сякаш се учише на мен  Grinning. Иначе като цяло съм доовлна от ефекта след това  Peace

# 666
До управителя на Ресторант Mr Baba
До отдел продажби на сайтовете за КП

Уважаеми господа,
желая да заявя интереса си към нови оферти за суши в Мr Baba. Ще очаквам Вашите предложения! Веднъж в месеца е препоръчителна честота. Два или три пъти е оптимална. Моля да не ограничавате броя закупени ваучери. Благодарим предварително!

Sunglasses

# 667
  • Варна
Някакви впечатления от тези салони:
http://grabo.bg/varna/izmivane-seshoar-i-plitka-po-izbor-s-do-66-otstapka-0nb3ms
http://varnadeals.com/team.php?id=205

Има оферта за "Прего", не сме ходили послединте месеци, но преди ми беше много любимо:
http://grabo.bg/varna/italiansko-meniu-za-899lv-salata-pantzanel … -tiramisu-04dv7n4

# 668
vessit , и аз бях там, но малко ми се стори  фризьорки - "квартални клюкарки"  Grinning Беше ми студено като ми правиха терапията и едната жена, сякаш се учише на мен  Grinning. Иначе като цяло съм доовлна от ефекта след това  Peace

Да, тази с тъмната коса/или май червенокоса, лоша физиономистка съм/ определено сега се учи, защото и при мен непрекъснато се допитваше до изрусената, която пък ми се стори доста "пекана". Иначе, аз докато бях не клюкарстваха, може би понеже бяха претрупани с работа заради препокриването на часовете Joy.

# 669
Момичета имате ли някакви впечатления за салон Бордо и по точно ноктопластиката, която са пуснали. Утре трябва да платя ваучера но се чудя още  Thinking

# 670
Този ваучер ми е излишен : http://grabo.bg/varna/50-otstapka-za-manikiur-ili-spa-manikiur-034rd ,заменям за някой друг при възможност ..... Rolling Eyes

# 671
Днес бях на масаж на гръб в студио ONE. Очарована съм от масажистката, всъщност тя не е просто масажистка, а кинезитерапевт с богат опит. Е, напоследък съм се отдала на ваучери и все успешни Peace. Късмет!

# 672
Мahidevran , какво да разбирам от поста ти?  Grinning

Тия дни нямам никакъв интерес от ваучеруване  Mr. Green

vessit, завид  Wink

# 673
Момичета имате ли някакви впечатления за салон Бордо и по точно ноктопластиката, която са пуснали. Утре трябва да платя ваучера но се чудя още  Thinking
Аз ходих на подръжка с ваучер. Момичето е младо, приятно, не е цифроманка. Дори и без ваучер цените са приемливи. На мен лично не ми хареса , че работи единствено с лакове на голден роуз. Доколкото видях гелът и е на стар нейлз. По-принип има какво да се желае още , но мисля, че няма да съжалевяш, особено ако е ниска цената на ваучера  Peace

# 674
Аз ходих на подръжка с ваучер. Момичето е младо, приятно, не е цифроманка. Дори и без ваучер цените са приемливи. На мен лично не ми хареса , че работи единствено с лакове на голден роуз. Доколкото видях гелът и е на стар нейлз. По-принип има какво да се желае още , но мисля, че няма да съжалевяш, особено ако е ниска цената на ваучера  Peace

Благодаря за споделеното  Hug Ваучера е на цена 18.90лв- струва ми се прилично ниска цената и ще се обадя да си запиша час и ще го платя. Аз ще искам само като френски маникюр да ми го направят, така че предполагам няма да има значение използвания лак. Посре ще споделя как са се справили.

Общи условия

Активация на акаунт