Осми клас - приятели нови очакват ме в клас

• 60 574
  • 732
  •   1
Отговори
# 165
  • Sofia
mamma_jenny, съученици сме, ще си водим записки заедно   bouquet

Честито  Hug.
 И ние си имаме форумски съученик  Wink!

# 166
  • Бургас сити
В навечерието на 15 септември искам да пожелая на всички наши пораснали деца здраве,успех и късмет в новите училища, да се чувстват щастливи, обичани и на мястото си , да намерят нови приятели, да ги обучават човечни и компетентни учители.
А на всички вас, мили мами - повече радости и усмивки, по-малко тревоги и ядове.
Нека да се гордеем с децата си и да им го показваме всеки ден !
Успех!  newsm10

# 167
  • София

Честито  Hug.
 И ние си имаме форумски съученик  Wink!
Ураааа! Най-после ще имам надежден източник на информация относно това дали ще има школа по математика и от колко часа ще бъде! newsm44 Както и за всичко останало, свързано с начален час, програма и т.н.  Laughing
Успех на всички гимназисти, да им тръгне по вода и така да им върви цялата година!  bouquet

# 168
  • Sofia
mamamilk    bouquet.
 На всички деца  пожелавам незабравим 15 септември. Другите пожелания - утре  Heart Eyes.

# 169
  • София
Честита, здрава и успешна нова учебна година на всички Simple Smile

# 170
  • София
Включвам се и аз да пожелая един прекрасен празничен първи учебен ден на всички деца, учители и родители!   bouquet Да са ни здрави и все така добри и умни дечицата, да срещнат нови истински приятели, да попаднат на истински Учители, смело и упорито да преследват мечтите си, а ние все така да им се радваме и да се гордеем с тях! На учителите желая много вдъхновение, радост и истинско удовлетворение в тяхното тъй благородно поприще! Успех на всички! Hug

# 171
  • София
Успешна учебна година в новите училища на всички деца!  bouquet

# 172
Здравейте! Ще съм 8 клас в 91 НЕГ и искам да попитам някой знае ли как ще са разпределени паралелките за смените? Извинявам се ако е питано преди и мерси предварително за отговора!

# 173
  • София
Късмет на всички осмокласници, и много успехи за в бъдеще.

Последна редакция: ср, 14 сеп 2011, 22:20 от Hiro

# 174
  • Вече на светло в София
Здравейте, банда!
Влизам за да ви пожелая успешен старт в новите училища! newsm10
Миналогодишната трудна година е зад гърба ви и дано децата са доволни и да учат с желание там където са приети! Много здраве и положителни емоции през новата уч. година. Вие сте невероятни  bouquet

# 175
  • София
Успешна учебна година на зайците в новите им училища!Дано случат на преподаватели, да намерят добри нови приятели и в края на годината с радост да кажат, че направеният избор на гимназия  е бил правилен.   bouquet

# 176

Супер, много се радвам, Ана Лий!!! В "б" клас ли сте?
Те децата вече са се запознали в групата на гимназията във Фейсбук (моята майка познава твоята от бгмама, кой друг ще да е Simple Smile).

Здравейте! Ще съм 8 клас в 91 НЕГ и искам да попитам някой знае ли как ще са разпределени паралелките за смените? Извинявам се ако е питано преди и мерси предварително за отговора!
Коко, в гимназията има изнесени списъци с класовете и информация кой клас коя смяна е.
В случай, че днес не си наминал, утре можеш да отидеш 5 минути по рано да видиш в кой клас си. По принцип трябва да сте там в 8.30, с непопълнен бележник, ученическа карта и здравен картон.

Здравен картон е онзи, който ни върнаха от старото училище, надявам се (или нов трябваше да извадя newsm78).

# 177
  • Sofia
mamma_jenny , ти ме уби  Shocked! Бележник, картон  още на 15-ти , голяма организация , голямо чудо! Ние нищо няма да носим / поне нищо не пишеше на таблото/. Само цвете за класната!

# 178
mamma_jenny , ти ме уби  Shocked! Бележник, картон  още на 15-ти , голяма организация , голямо чудо! Ние нищо няма да носим / поне нищо не пишеше на таблото/. Само цвете за класната!

Немска му работа Grinning

# 179
  • София

Али те и на нас ни искат картони /профилактични карти+имунизационен статус/,но май не за 15.09.Всъщност не съм сигурна за кога....

Общи условия

Активация на акаунт