Осми клас - приятели нови очакват ме в клас

• 60 569
  • 732
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте момичета!Аз съм нова в темата ,синът ми е приет в 2 АЕГ и искам да попитам някой знае ли в колко часа ги викат и къде в новото или в старото у-ще ,защото в сайта на гимназията нищо не намерих.

# 151
  • my own world....
Привет....кога тръпнехме в очакване на резултатите...кога се изтърколи лятото и хайде пак на училище, т.е. в нови училища Simple Smile

Я да се преброим кои ще пием кафе в района на НПМГ на 15ти? Simple Smile

# 152
  • Пловдив
ЕГ Пловдив - според усмихнатия пазач-информатор на входа:

Всички осмокласници се събират на 14.09.2011 от 08:30
с вратовръзките Simple Smile
с бележките от личния лекар

списъците по класове ще се обявят на 14.09.2011 сутринта

Тази вечер на вратата на ЕГ имаше малко по-различно инфо:

>>>
Учениците от 8 клас да се явят в ЕГ Пловдив на 14.09.2011 в 8 часа, като носят:

- талон за профилактиочен преглед
- цвете в саксия - подарък за училището Simple Smile
<<<

Освен това имаше и съобщение, че на 15 учениците се явяват в 08:30, а в 09:00 е откриването на учебната година

Освен това имаше и списък на учебниците ...

А според друг усмихнат пазач-информатор връзките може да си ги носят и в джоба на 14 Simple Smile

# 153
  • Пловдив
За ЕГ Иван Вазов - Пловдив:
14.09. - 09ч. в училище
15.09. - 08.30ч. в училище

# 154
Така ... 15-ти е пред нас и беше крайно време да признаем, че новата учебна година започва.
Днес ходихме на пазар за дрехи. Всичко му е малко.
Чудя се аз, да носи ли цвете в първия учебен ден  newsm78
А вие ще придружите ли детето в новото училище?

# 155
  • София
Привет....кога тръпнехме в очакване на резултатите...кога се изтърколи лятото и хайде пак на училище, т.е. в нови училища Simple Smile

Я да се преброим кои ще пием кафе в района на НПМГ на 15ти? Simple Smile

Здрасти, за съжаление няма да се класирам за кафе на 15-ти  Tired, надявам се да се видим по нататък Hug

# 156
Утре сме на линия за кафето в НПМГ

# 157
Привет мили мами и на всички честитя началото на учебната година. Желая на учениците много шестици и късмет в живота, а на родителите им - повече търпение и да подкрепят децата си във всички весели и трудни моменти.
Днес имахме срещи на класовете осмокласници в ЕГ "Иван Вазов" Пловдив. Всички деца ми се сториха усмихнати, може би леко притеснени, защото повечето нямаха приятелчета от предишните училища в техните класове. Все пак се усещаше приповдигнатото настроение на децата и родителите им.
Още веднъж успех на всички!   bouquet

# 158
Съобщението за началото на учебната година в Немската гимназия завършва със следното:

"...Предупреждаваме, че по време на откриването ще има видеонаблюдение.
Учениците, които си позволят да хвърлят моркови и зеле, ще бъдат
наказани от Педагогическия съвет и наказанието ще се впише в
характеристиките им."

Освен, че е "по немски строго", съобщението ми се стори малко озадачаващо.
Има ли традиция "да се хвърлят моркови и зеле"? По мое време зайците "се заставяха" да ядат моркови. Би могло да бъде опасно (особено ако се хвърля цяла зелка?!).
Любопитно ми е, ако някой има по-голямо дете и е наясно със "заешките тенденции" би могъл да сподели.

Надявам се времето утре да е приятно и да децата да имат хубав празник.

# 159
  • София
Съобщението за началото на учебната година в Немската гимназия завършва със следното:

"...Предупреждаваме, че по време на откриването ще има видеонаблюдение.
Учениците, които си позволят да хвърлят моркови и зеле, ще бъдат
наказани от Педагогическия съвет и наказанието ще се впише в
характеристиките им."

Освен, че е "по немски строго", съобщението ми се стори малко озадачаващо.
Има ли традиция "да се хвърлят моркови и зеле"? По мое време зайците "се заставяха" да ядат моркови. Би могло да бъде опасно (особено ако се хвърля цяла зелка?!).
Любопитно ми е, ако някой има по-голямо дете и е наясно със "заешките тенденции" би могъл да сподели.

Надявам се времето утре да е приятно и да децата да имат хубав празник.

Презастраховат се просто. LaughingНе си представям наистина да има организирано видеонаблюдение на двора. Миналата година имаше плахи опити за замерване на зайците с моркови, които бяха прерязани още в зародиш от преподавателите.Периодично водещата тържествената част преподавателка по физкултура призоваваше по микрофона  колегите си да контролират възпитанците си и опитите им да метнат някой и друг морков по новобранците.За зелки въобще не можеше и  дума да става, отделно и не видях някой да носеше такива. Доколкото съм чувала обаче,имало е някакъв инцидент с  явно по-едър морков преди две-три години .Явно затова ограничават до минимум обстрела с тях.

# 160
Разумно от страна на училището.
И на мен ми се виждаше малко вероятно някой да мята зелки, но това"хвърлят ... зеле" все пак малко ме притесни.
Благодаря за включването.

# 161
Да, ако някой нещо го интересува, ще споделя
[/quote]

Здравейте, мили мами! Наистина колко бързо свърши лятото. Но още въздъхвам с облекчение, че свършиха и и зпити и класиране и записване... Всичките тези вълнения, и нерви... А СЕГА СМЕ ВЕЧЕ ОСМОКЛАСНИЦИ. Честита ви нова учебна година! ЖЕЛАЯ НА ВСИЧКИ МАЙКИ И ДЕЦА УСПЕШНА И ПОЛЗОТВОРНА ДА Е ТЯ!

Искам само да попитам - за МГ Варна -може ли някакви отзиви за Кристина Стоянова, а също и за родител ската среща - едва днес погледнах на таблото  - забито с габърче стои съобщението, че на 1-ви имам  род. среща. Ако го бях сложила на хладилника - щях да имам повече шансове да  да не я пропусна...

# 162

Преди две години в НПМГ хвърчаха парчета моркови, зеле не видях. Пострадали нямаше, а обстрелът беше сравнително кратък, тъй като "зайците" връщаха зеленчука обратно  Laughing

Детето рапортува за родителска среща в 91 НЕГ на 16-ти от 18,00ч.

mamma_jenny, съученици сме, ще си водим записки заедно   bouquet

# 163
  • my own world....
Тъй де, на война кат на война  Joy А Дороти милата ходи да избира по-дребни морковки и заяви, че цената им превишавала цената на китките  Joy

Да се надяваме да не прехвърча утре зарзават...и мен са ме замеряли кат заек, даже ми се наложи ритуално да изям един морков  Grinning, та призовавам големите - измийте морковите (вашата кожа  Laughing)

Вече родителска...а в НПМГ кога - къде октомври.... ooooh! Там не бързат  hahaha

# 164
Тъй де, на война кат на война  Joy А Дороти милата ходи да избира по-дребни морковки и заяви, че цената им превишавала цената на китките  Joy

Да се надяваме да не прехвърча утре зарзават...и мен са ме замеряли кат заек, даже ми се наложи ритуално да изям един морков  Grinning, та призовавам големите - измийте морковите (вашата кожа  Laughing)

Вече родителска...а в НПМГ кога - къде октомври.... ooooh! Там не бързат  hahaha

Фантастико - моркови на цена 0.98 лв./кг  Joy
Купих днес, но ще ги подаря на два заека, а не на кака им да ги замеря! Измити!  Joy

Родителска в НПМГ - там не бързат много, но пък са чести.

Общи условия

Активация на акаунт