Осми клас - приятели нови очакват ме в клас

• 60 566
  • 732
  •   1
Отговори
# 135
С моята щерка от утре сме се разбрали да порешава малко задачки от учебника за 8 клас, по който ще учи тази година. Хвърлих им едно око и видях, че не би трябвало да я затруднят след голямото учене, но все пак трябва да си опресни нещата, ако още на 16ти имат входно. За моя радост тя прие идеята много добре и се съгласи от раз Simple Smile Дали вече не и липсва училището...Ако питаш нея въобще не и липсва  Simple Smile

Аз се чудя каква изненада да и на правя за първия учебен ден. Знам, че не е първолачка(въпреки че ми е така трепетно все едно ще е първи клас), за да и правя изненади, но все пак ще е за първа година в новата гимназия и се чудя за зайците на гимназиите правили се нещо специално. Моля, ако някой знае, нека сподели идеи.

# 136
  • София
Лети, това е чудесна идея. Не бях се замисляла, но може да обсъдим:)
Ще помисля.  bouquet

# 137
ganis, радвам се, че идеята ти допада  Hug

Аз освен за морков, който си е традиция, за друго не мога да се сетя. Поне за сега Simple Smile
Дъщеря ми не яде моркови, а ми се искаше след това да може или да изконсумира изненадата си или поне да и остане за спомен.

# 138
  • София
ganis, радвам се, че идеята ти допада  Hug

Аз освен за морков, който си е традиция, за друго не мога да се сетя. Поне за сега Simple Smile
Дъщеря ми не яде моркови, а ми се искаше след това да може или да изконсумира изненадата си или поне да и остане за спомен.

Знаеш ли, какво си спомням? Когато преди много години отидох на конкурсния изпит по математика за кандидатстване в Строителния техникум :Хр. Ботев", моят баща ми подари една своя скъпа химикалка на "Паркер". С нея писах на изпита Simple Smile и го издържах. Тя ми остана много скъп спомен и с нея ходех само на изпити и винаги, не знам как да го кажа, тя ми е носила успех и много спокойствие на изпита.
Та си мисля, за един такъв подарък, който бих могла да подаря на децата си. Не е химикалка за всеки ден, но е спомен Simple Smile

# 139
  • София
Лети, морковите и зелето ги остави за учениците от горен курс в училището. Те ще се погрижат. Моите 9-класници, на които ще съм класна тази година отсега мислят за морковите  Twisted Evil
Нали са много големи вече  Laughing

# 140
  • Sofia
 Да , за изненада и аз си мислех, ама хич не ми хрумва нищо. Споделяйте , моля , като ви дойде някоя идейка  Hug.

# 141
Здравейте, момичета, скоро не съм се вясвала. Честит рожден ден на щерката на Анна Лий, да е много щастлива в новото у-ще и да носи много поводи за радост и гордост на мама и тате! Честито и на щерката на Ганис, много успехи и добри приятели в новото у-ще!
На мен хем ми се иска да идва 15, хем ми е доста притеснено. Издействах си свободен ден и ,живот и здраве, мисля да отида с осмокласника, не е протестирал, цветя обаче няма да носим, неудобно му е да подарява.

Стискайте палци, че днес ще правим програмата в у-ще #Crazy /Ганис ще ме разбере напълно/, всяка година това е една от най-главоболните задачи преди началото на уч.година, дано да я приключим за един ден.

Хубава седмица на всички!

# 142
  • под течащия покрив
 В СМГ-то вече са изкарали списъците с класовете, но в сайта няма нищо.

# 143
  • София

В сайта има съобщения за 15.09 и за родителски срещи на съответните класове.
Само паралелките ли са обявени или и класни ръководители?

# 144
  • под течащия покрив

В сайта има съобщения за 15.09 и за родителски срещи на съответните класове.
Само паралелките ли са обявени или и класни ръководители?
Паралелки и класни ръководители.

# 145
  • Пловдив
ЕГ Пловдив - според усмихнатия пазач-информатор на входа:

Всички осмокласници се събират на 14.09.2011 от 08:30
с вратовръзките Simple Smile
с бележките от личния лекар

списъците по класове ще се обявят на 14.09.2011 сутринта

# 146
Нашата предварителна родителска среща мина тази вечер. Засипаха ни с информация.
На 15 родителско присъствие не е предвидено, така че тази дилема ни отпада  Mr. Green
Но цвете ще си носи за класната. Най- напред имат час на класния, после слизат заедно за тържеството на двора.

# 147
Моята щерка има много въпроси, които все още са без отговор
Чуди се дали да носи цвете, а и също така не са и излезли нито списъците с класовете, нито учебниците ooooh! Съученичките и се снимали вече са бележниците, ние и това не сме направили  Whistling Взехме бележка от лекарката, но се чудя освен това дали е необходимо и нещо друго?  newsm78

# 148
  • София
В 164 има списъци на класовете от 7.09.

Вчера са качили на сайта, че децата трябва да са  в училилището в 7:30,
а тържествена част ще е от 9:00.

Списъка на учебниците ще им дадат на 15.09 - с посочените цени

Родителска среща ще е на 16.09 в 18:45. На нея ще се плати таксата за тимбилдинга
и се дават парите за учебниците (цените са намалени с някой %).

Учебниците и помагала се купуват от училището или сами - както искаме.

Ние ще носиме букет - за класната.

За бележника ще почакаме, защото в 81соу ги снимат в самото училището...
Ако трябва да носиме снимката, то - събота и неделя е пред нас Peace

# 149
  • София
Ехо, здравейте.
Прибрах се, затрупана съм от работа и много нямам време за форума.
Като чета всички са в трепетно очакване на учебната година.
Доколкото набързо прочетох среща засега не се очертава, но то е разбираемо всички хвърчиме по задачи. Нека се поуталожат нещата, децата да свикнат и ще си направим една срещичка.
Е, то повечето от вас знаят учебниците, кога ще имат родителска среща, някои дори вече са имали, а ние от НПМГ ще си чакаме да мине 15.09. и да разберем нещата които ни интересуват Crossing Arms

Чао и Hugза всички.

Общи условия

Активация на акаунт