За мъжкарите и пишкането седнал

• 15 672
  • 136
  •   1
Отговори
# 60
Мъжете пикаят прави -  за мен това е аксиома.
Може да съм консерва, но и за мен мъжете е нормално да пикаят прави.
Отделих прилично дълго време, за да науча 3 годишния си син да пикае по правилния начин  Rolling Eyes

Е да де! Флип това имаше предвид.

# 61
Странно, но аз моя син не съм го учила като се замисля, сам си за почна в тоалетната така. Та може би е някак по-естествено...То и жените могат прави всъщност, ама не го правят. Е, освен в два случая де...

# 62
  • Бургас
Не знам, но като ни дойдат вкъщи гости с малки момченца, всеки път е опикано не само вътре, ами върху коша в тоалетната и си има чучурче с опишкано от тоалетната до канала /ами много ме е гнус/ и се радвам, че имам само един мъж вкъщи Simple Smile и една малка дама.Омръзва ми да ходя с парцали и да бърша ...И как се казва тактично на майката, че детето се опикава като тя си заявява:"ама той се оправя сам".Е, ако е така е и в техните къщи, значи тоалетната много мирише и то ежедневно.
А за това да ли да се ходи по малка нужда от мъжете седнали или прави, според мен на тях им е по-удобно варианта прав.

# 63
Та може би е някак по-естествено...То и жените могат прави всъщност, ама не го правят. Е, освен в два случая де...

Могат и ощe как  Mr. Green ....но как си го представяш да го прави до дървото насред центъра примерно...докато за нас не е никакъв проблем!!!!  Peace

# 64
Е, ако е така е и в техните къщи, значи тоалетната много мирише и то ежедневно.

Изключваш варианта да си мият тоалетната като си я опикаят, така ли?
Щото моите като го направят си взимат подвижния душ от кабината и си поправят грешката.

# 65
За вас би било точно толкова проблем - колкото и за нас - да си оголим задника в центъра до дърво. Да не намекваш сега, че сте привилегировани  Crossing Arms

Щото моите като го направят си взимат подвижния душ от кабината и си поправят грешката.

След сина ми минавах с подвижен душ около чинията до скоро.
Просто опикаваше наоколо наистина, то и две капки да паднат - си м ирише.

# 66
Преди време имаше пак такава абсурдна тема и съм запомнила, че една съфорумка се оплакваше колко нерви и коствало да научи мъжа си да пикае седнал! ooooh! Crazy

# 67
  • забравих си мисълта...
Как пикаят мъжете??? Ами зависи от ситуацията!  Laughing

# 68

Ти си лудааааааа  Joy

# 69
 Joy Joy Joy Е това сега как е? Прав ли е, седнал ли е? Мъжкарско ли е, що е?  hahaha

# 70
Joy Joy Joy Е това сега как е? Прав ли е, седнал ли е? Мъжкарско ли е, що е?  hahaha

Неудържимо е  Joy
Човекът е прекалил с напитките преди мача и ....по-добре така, отколкото да си намокри гащите  hahaha
Ама съгласете се, че това с жена няма как да се случи - пак сме ощетени  Close

# 71
  • Бургас

Изключвам, да, защото тоалетната е отделно, няма душ, няма и мивка за пораженията - и тяхната е така, и нашата е така  Laughing

# 72

Неудържимо е  Joy
Човекът е прекалил с напитките преди мача и ....по-добре така, отколкото да си намокри гащите  hahaha
Ама съгласете се, че това с жена няма как да се случи - пак сме ощетени  Close

А няма как? Погледни снимката по-горе  Laughing Обуваш една пола и няма ситуация, която да те събори  Laughing

# 73

Joy  Достатъчно показателно!!!!  Joy
Дет се казва..дрислив зор не чака  Mr. Green ....помните ли един от скечовете на Комиците...дето Руслан пита каква е разликата между самолета и тоалетната чиния....та в самолета за да излетиш е необходимо да седнеш...а за тоалетната...първо летиш преди да седнеш.....ако стигнеш разбира се!!!!  Joy

# 74
Ама какво общо има пикаенето с това дали е мъжкар или не! Хич даже не се и замислям кой как пикае, само знам, че ако беше по-лесно женското пикаене в изправено положение, нямаше и да се замислям да седна! Въпреки опасността да понапръскаш тук там, пак е по-хигиенично от гледна точка на пикаещия Wink

Общи условия

Активация на акаунт