Кухните - 39 тема

• 78 368
  • 795
  •   1
Отговори
# 105
  • Варна
ВасиТу и ние имахме такова намерение и много добре ни се получи (според мен) комбинацията венге+орех лион.
Снимките съм ги правила привечер с телефона и са доста тъмнички Sad . Аз този орех не го бях виджала никога и бях доста скептична, но сега много си го харесвам.

https://picasaweb.google.com/117487695178411214475/NewApartment? … p;feat=directlink

# 106
  • София
Mimozkata, аз съм с двойка и проблемът не е в това, че големият е вътре, а че не мога да сложа две нормални тенджери. Мога една нормална и една съвсем малка. Което не ме устройва. Изобщо, не се разбрах с двойката и сега слагам четворка.

# 107
  • София
rosy_bosy сегашната ми/ни кухня е правена преди 6 г. някъде. Тогава не съм се и сетила да си го искам плотчето Simple Smile Пък и честно да си кажа, тогава давах само съвети и препоръки, а майка ми се занимаваше повече. Когато беше нова, ни изглеждаше една такава огромна, въпреки, че е 1 боксче на балкона, а сега има 1000 неща отгоре, затова и се изпозва място, което по принцип е неизползваемо Simple Smile
Сега, когато ще си правя кухнята сама (на друго място), ще има доста неща които ще "поправя" и въпреки това котлоните ми пак ще са 2, и пак на широко Simple Smile

А проблема с тенджерите за който говори etomira съществува, но аз така или иначе не слагам повече от 1 тенджера, така че за мен не е проблем.  Wink

# 108
Охххх незнам вече, ще може ли да се смени с 4-ка ама ся още допълнително  пари незнам ще видя какво ще правя като взема да готвя. То ясно , че ще се почиства постоянно ама наистина и за тенджерите е неудобно. Оххх колкото повече го мисля толкова повече се ядосвам #Cussing outОсвен ще караме само на печено във фурната и това е Grinning.

# 109
Да, 2 тенджери не се събират, нито тенджера и тиган например. Опитвала съм да правя супа в малка тенджера на предния малък котлон, пък на задния да правя палачинки, не събирам тигана за палачинките  Confused
Но това е много рядко по принцип. Аз много често ползвам малкия котлон - за кафеварката, за чайника, за варене на яйца или половин литър мляко за кремче, имам и много малки тенджери, за 2-3 порции супа, тъй че малкия ме устройва за тези неща. Задния за по - големи количества ядене, пържене. Но по - често - фурната.

# 110
Охххх незнам вече, ще може ли да се смени с 4-ка ама ся още допълнително  пари незнам ще видя какво ще правя като взема да готвя. То ясно , че ще се почиства постоянно ама наистина и за тенджерите е неудобно. Оххх колкото повече го мисля толкова повече се ядосвам #Cussing outОсвен ще караме само на печено във фурната и това е Grinning.

Не се притеснявай толкова за едни котлони. За да не пръска много може да си вземеш по-дълбок тиган. Все пак попитай в магазина дали може да смениш плота. Аз съм с този: http://www.technomarket.bg/products/09023749/gorenje-ect-300bc-c

# 111
ВасиТу и ние имахме такова намерение и много добре ни се получи (според мен) комбинацията венге+орех лион.
Снимките съм ги правила привечер с телефона и са доста тъмнички Sad . Аз този орех не го бях виджала никога и бях доста скептична, но сега много си го харесвам.

https://picasaweb.google.com/117487695178411214475/NewApartment? … p;feat=directlink
Много хубаво са ви напаснали шарките на шкафчетата! Коя фирма ви ги прави?

# 112
Момичета, търся идеи в нета на кухня в цветове венге (тъмничко) и нещо светличко с вграден хладилник и барплот. Аз съм харесала и искам да е само в два цвята,т.е. гърба и плота да не са някакви... различни, но не мога да го обмисля откъм цветове Simple Smile.
Разчитам на вашите идеи..

Нещо подобно? Това е проекта на моята кухня - вече е готова, скоро ще пусна снимки от реализацията   Simple Smile

# 113
Цитат на: rosy_bosy
Разликата е точно 10 см.  Laughing  Принципно естетически изглежда по - добре 60 см. разстояние, но не пречи и на по - ниско да са. Само да не си удряш главата в ширма като готвиш.
На теб защо ти е да намаляш разстоянието ?
To си е толкова, плочките свършват точно на 140см от пода, та затова питам, да не се налага да правя някакви кърпежи или други измислици ... иначе аз главата така или иначе ще си удрям, само да не е в областта на корема се притеснявам  Laughing

# 114

Хубаво е станало и то много:)

Нещо подобно? Това е проекта на моята кухня - вече е готова, скоро ще пусна снимки от реализацията   Simple Smile

Ако се получи точно като на снимката, значи ще е много красиво. Simple Smile

# 115
  • София
Иренка, благодаря!  Hug

Не помня дали питах вече..  Blush , но мога ли да поставя котлони за вграждане над свободностояща миялна/пералня ?

Снощи смятах до късно, колко би ми струвало, ако ние си сменим  - гръб, плот/лайсна и нови вратички с рязане и окантване.  Tired Приятна сума, като че ли не си заслужава разправията.
 Ходих до една от големите вериги за да разгледам и помолих за най-базовата и евтина възможна оферта. Те ми предложиха това. Цената , която назоваха беше 1600 лева.  Това е цена без уредите.Без специални механизми, а шкафът в дъното всъщност е хладилникът ми, не намерих в библиотеката подходящ .
Нормална цена ли ви се струва за ПДЧ за да си направя сметка откъде тръгвам?

В този проект специално проектантката се съобрази със водата и комина. Обаче ми остава само един мъничък шкаф с чекмеджета и при малко преправяне ( на шкафа с мивката) още едно за бутилки. Супер малко ми се вижда.  Thinking Тенджери, тигани..ще трябва да се катеря за тях.

Ако оскъпя проекта и сложа фурната в колона, ще спечеля шкаф, но ще загубя плот.  newsm78 Да не говорим колко сбито и захлупено ще стане. В дилема съм.

# 116
  • Дивия Северозапад
Моля, B.Marinov да си изчисти кутията. Не мога да му пратя съобщение на лични.

# 117
  • Русе
Courage, знаеш ли на каква програма ти прави този проект, схематичния, че ми трябва такъв, без визуализация?

# 118
  • София
Знам, на хартия..  Laughing
Това , което  виждаш по нагоре си го правих аз. Програмата се казва Pro 100. Тя работи и в 3Д режим ,прави план отгоре и на всяка стена . Хубава е , но на моята версия и е бедна библиотеката, а не успях да прибавя нищо от намерените в нета добавки .

# 119
  • Русе
CourageEmbarassed, вярно, за тази не се бях сетила, че може така с размери да го направя. Мерси много.

Общи условия

Активация на акаунт