Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как се почиства лакираният кухненски мебелен лак?
Как да поддържам лака на кухненските врати?
Как да почистя плота GetaCore?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как се почиства лакираният кухненски мебелен лак?
-
Как да поддържам лака на кухненските врати?
Лакираният лак върху кухненските врати може да се поддържа с помощта на микрофибърна кърпа и препарат за стъкло. За по-замърсени повърхности първо използвайте почистващ препарат, след това избършете с мокра кърпа и накрая подсушете с микрофибърна кърпа. За полиране на драскотини можете да използвате специална паста за полиране.
-
Как да почистя плота GetaCore?
-
Как се поддържат бели керамични котлони в сравнение с черни?
-
Какви са характеристиките на механизма за ъглови шкафове?

Първоначално си казах нее, няма начин, аз нали всичко съм видяла. 
Тази кухня няма да я ползвам повече от 2-3 години надявам се. Ще си спестя малко нерви за истинската.
!
Много рядко го ползвам този уред, много по лесно ми е да си ги измия съдовете. Но сигурно с голяма миялна си е друго нещо.
Горните шкафове няма да ти пречат, те са плитки и отиват навътре, но аспиратора те съветвам да избереш от тия дето се издърпват напред само при нужда, иначе стоят прибрани под долните шкафове. Само не съм сигурна на 50см. разстояние дали ще работи добре аспиратора, принципно дават 60-65 см. разстояние от котлони 
Когато правя баница например ми трябва място за корите разгънати, място за купата с плънката, място за тавата едно до друго да са. Ми нямам го.