Бургаски мами:) - 2 част

• 29 623
  • 744
  •   1
Отговори
# 210
  • Бургас
Добро утро!

Инлав, какво преподаваш и къде?Питам, защото аз преди две години има-няма доста обикалях да търся работа като учител, но удрях на камък и заети вече места.
И накрая започнах в Дома за възрастни тук.
За срещата много се надявам мъжа ми да се навие да ме докара, което леко ме съмнява, но да видим.Иначе просто не виждам как ще се видим с вас Laughing
Стискам палци на всяка мама, която й предстои преглед!
Желая лек ден! Hug

# 211
  • Бургас
Добро утро,мацки. Laughing
Нели,стискам палци за днес.Всичко е наред,не се притеснявай. Hug Hug Hug
За срещата-много далеч,бре девойки.Защо да не я спретнем за утре?Та казвате пици имало хубави там-значи мястото е точно като за мен като видна лакомия. Crazy
Крис,по-добре ли си вече? Hug
Хайде,приятен ден от мен. Peace

Предложението за утре ми хареса  Crazy
22-ри, 23-ти ми се вижда безкрайнооооо далеч  Mr. Green

# 212
  • Където морето целува небето...
Здравейте. Писали, писалииииии, изчитане нямате. Стискам палци на тези, които са на лекар. Аз съм чак на 15ти и ще се побъркам до тогава.

За срещичка ми е все едно... когато кажете.

Моето мъжле е болно  Sick и сега е в изолатор. Много ме е яд, защото сам си го направи и сега трябва да се пазя и да го обикалям.

Искам да ви попитам получавали ли сте едно като боцкане в корема. От онази вечер ме боцка там където трябва да е бебо. Някакво моментно пробождане. Не е много болезнено, но не е и приятно. Това нормално ли е или трябва да ме тревожи.

# 213
Сузи,съжалявам за мъжлето ти.Бързо да оздравява. PeaceИ аз имам постоянно такива пробождания,като в 90% от случаите е на едно и също място-в дясно на пъпа ми.Имам чувството,че младежът там се е опънал и си ме ритка в коремната  кухина.Много е неприятно и болезнено.А с първото дете всяко негово движение беше приятно.Сега и коремът ми е закривен на дясно.
А за срещата-защо не за утре в същият час на същото място.Не мога да го мисля от сега за след две седмици,я времето ще бъде дъждовно,я нещо няма да съм добре,я изскочил някой ангажимент.Какво ще кажете за утре,а? Laughing

# 214
Здравейте мили мами:)Simple Smile

Да се отчете и хайманата хахах моя милост днес. Сега се прибирам след като съм била на преглед в 8:40 си представете.  Embarassed Embarassed Embarassed Бебка е добре, риткаше доста. Беше със широко разперени пръсти на ръцето. И лекарката вика на мъжа ми " Горко ти с тези широки пръсти" хахаха много ще харчи момата Joy Joy Joy Joy
След това пих кафе с една моя приятелка в центъра. После ходих и мерих клинчета, ама нищо не си харесах. На връщане видях една моя бивша съученичка в един фризьорски салон. Там работела като козметичка. Та и с нея един голям лаф, направи ми веждите за подарък. После дойде фризьорката и седнах и на нейния стол за малко освежаване на косата. И сега наистина влизам в къщи.

Виждам още не сте решили за срещата.За мен няма значение, стига утре да не решим с мъжа ми да ходим в Дева Мария на свиждане на една наша позната, която роди вчера:)Simple SmileSimple Smile. Ще ви следя за самата среща.

Хайде и другите мами да се разпишат след прегледите, а и тези също които не са били на преглед:)

# 215
Хайде,де нищо не казвате за утре.На мен лично ми е много по-лесно да поемам ангажимент от днес за утре,някак си по-сигурна съм,отколкото за след повече време.След две седмици,а камилата,я камиларя. Laughing
Танче,свижданията не са ли следобяд?

# 216
Привет и от мен!

Ех, за среща за утре - примамливо звучи, ама аз няма да мога, защото вече имам уговорени ангажименти с други хора.

Сузито, бодежа, за който говориш и аз усещам и не ми е приятно, да не кажа, че често е болезнено, но при мен е от ляво и малко по-долу от пъпа. Според док е нормално - в зависимост от позата на беб' и от разтяганията, които се получават.

Е, Танче, днес малко си изпълнила деня със срещи и лафчета - поне скука е нямало!

Айде, дами чакаме ви да споделите за прегледите днес - не се срамувайте и ни зарадвайте!

До после, отивам да се излегна малко и после да преговарям по английски!

# 217
Момичета имам 3 покани във фейса с общи приятели от тук, а не знам кои сте? Моля да пишете, че не приемам непознати? Не се сърдете, моля!!!
За срещата късно ли е да е тази събота? Притеснява ме това, че покрай многото почивни дни, може някой да пътуват извън града?
inlove много късно си се записала на ЖК, какво е станало?
Лека вечер, надявах се Крис да се разпише дано всичко е ок:))

Ниа,аз съм Мария Мамарова във ФБ.Пратих ти покана още миналата седмица,но още не си ме приела,въпреки това аз продължавам да чакам Mr. Green
 Момичета,аз скоро не съм писала,че малкия ми нещо започна да сънува кошмари,и го водих по разни баби да му баят,и вече чакам да свърши сезона,че моя мъж да свърши работа и да се прибираме към Бургас,че ми писна в тоя Сл.Бряг особено сега накрая е много скучно. Rolling Eyes

За сега чао от мен!!!

# 218
Да дам отчет от прегледа днес - всичко е наред, бебчо е 400гр.,
много шаваше, голяма дискотека направи, докторката много трудно
го хвана за снимка. Laughing Следващият ми преглед ми нея е в 28седмица
и ще правим микробиология. Предписа ми витамини Pregnacare. Peace

# 219
bambenceto83 не се сърди мила, трябваше първо да ми пишеш и вече щяхме да сме приятелки:))
Момичета прегледа ми беше ужасно незадоволителен за мен, док каза че образа е размазан, защото тъканите ми били непропускливи, няма пол, няма нищо само го видяхме че шава и това беше. Сега ще си чакам прегледа в София, не ми се харчат и още пари ей така за един пол. Иначе върви големичко, около седмица напред.
Това е от мен! Лека вечер:))

# 220
  • На морето!
Ниа, наистина мн кофти да си тръгнеш разочарован от преглед. Аз така се чувствам понякога при Миринчев, особено когато мн ми е домъчняло за образа на бебето, а той не ми го покаже.

Последна редакция: сб, 10 сеп 2011, 23:18 от Menina

# 221
Menina  виждам  , че и ти си при Миринчев както и аз. Я кажи има ли изобщо някаква възможност и майката да види бебо или винаги само той си го гледа? Не е честно просто. Crossing Arms

# 222
  • Бургас
Добър вечер и тук!
Да дам и аз отчет, че преди 2 часа получих кафеникаво зацапване и право в Девата ме пратиха на преглед.Бояджиев ме прегледа и ми изписа Магнезий и лежане и да се следя дали няма да се увеличи или да си промени цвета.Голям ужас изпитах.Иначе бебче си ритка, плацентата не е превия, матката е по задната стена, няма контракции, но имах болки в корема.Сега си пих лекарствата и ще си лягам.
Менина, да се надяваме, че съм пратила по спомен на теб във фейса покана -Илияна Казлачева съм там.
Ниа, при кого беше прегледа днес?

# 223
Бояджиев:)) Дали наистина апарата не е хубав в Св.София, или е нещо друго. Нека мамите които ходят там споделят колко е подробен прегледа, май ще ми остане за болничен само, а другаде ще ходя на преглед???? Това, че е живо и мърда не ме устройва, то и аз го усеща и си знам че мърда!

# 224
  • Където морето целува небето...
Еееее, Бонбончееее, не така де!!! Лягай да почиваш, пий лекарствата и се успокой. И в никакъв, ама в НИКАКЪВ случай не чети нищо на тази тема. Щом са те пратили в къщи значи всичко е наред (мен веднага искаха да ме приемат и мислих, че е практика). Следи зацапването и при най-малкото съмнение бягай пак там. Сега на смяна е Бояджиев, а утре Гамишев е там (аз с моето ходене по спешност останах доволна от него). Стискам палци да ти мине, а и най-важното е, че бебчо е добре.

Ния, аз ходя в Света София и не са ми казвали, че е лош апарата. НО когато ходих в Девата ми направи впечатление, че е много по добър там. Има и огромна разлика в образа на снимките (говоря за обикновен преглед, не 4Д). Не мисля обаче, че в Св. София е по-лош от на повечето лекари.

Общи условия

Активация на акаунт