Бургаски мами:) - 2 част

• 28 906
  • 744
  •   1
Отговори
# 585
  • Където морето целува небето...
GJK - За болницата в Поморие съм чувала, че е хубава, но незнаех за неонатологията, което всъщност е от значение за теб. Аз затова питах, защото чувам, че е добър специалист доктора и се зачудих защо не се ражда там.
january - 4Д ще си го правя при Ризова. За грипчето - не ми се пият по-сериозни лекарства. Ограничила съм се с Парацетамакс и Прополки и Тантум Верде. То ако пия още нещо с моите 12 хапа на ден  #Crazy.

# 586
Гери - радвам се, че всичко е наред с принцесите.  Hug Кой ти каза да даваш стерилна урина. Попов или следящия я те лекар?

Патиланка - изпратила съм ти покана във фейсбука:)Simple SmileSimple Smile

Многом мамчета не са писали скоро - Ваня, Женя, Ели и още има............ как сте мили момичета?

# 587
  • Бургас
Таня, Попов ме кара- аз на него също ги показвам изследванията. А с Миринчев миналата седмица не се свързах, а тази не съм и опитвала, защото така или иначе отидох при Попов.

Дайте една покана за групата във ФБ  Praynig

# 588
GJK,браво на тебе!Завидни са размерите на госпожиците дори са направо като за едно бебе не като за близнаци.Пу-пу! HugА Миринчев може и да е отпуск защото часовете му за този месец бяха така:14-ти и после чак 26-ти. ThinkingМного ме кефи как разсъждаваш. Peace
Да на Попов това  му е "минуса",че работи в болница където не може да разчиташ на неонатология при недай си Боже някакъв проблем.И аз мисля живот и здраве да се пробвам при него за преглед.Добре звучи-преглед по 30-40 минути/такова чудо никога не съм виждала от други лекари/,30лв преглед,единствено на него имат доверие колегите му в София.Та ми се иска и  той да ме види един ден. Laughing
Ей,да ни стискате палци на мен и Красето в четвъртък за ФМ при Томова. PraynigИ двете се надяваме на розови гащи,ама това да ни е проблема,другото да е наред. Laughing Laughing

# 589
Гери - май те добавих към групата във фейса, ама по-добре провери дали е така Simple Smile

Дейзи - разбира се, че ще ви стискаме палци и съм сигурна, че всичко ще е наред:)

# 590
Здравейте на всички!Ще се радвам и аз да се включа към бургаските мамчета Simple Smile.Моят термин е на 6 декември и вече обмислям сериозно при кого да раждам.Мислех си за
Дорийска..някой ако може да ми даде информация за цени,отношение и т.н.Благодаря предварително Simple Smile

# 591
Здравейте на всички!Ще се радвам и аз да се включа към бургаските мамчета Simple Smile.Моят термин е на 6 декември и вече обмислям сериозно при кого да раждам.Мислех си за
Дорийска..някой ако може да ми даде информация за цени,отношение и т.н.Благодаря предварително Simple Smile
Добре дошла и лека бременност до края.Ами Дорийска я коментирахме и то на страницата на която пишеш. Peace

# 592
Аз като ходех при д-р Бояджиев той изобщо не ме е питал къде ще раждам. Възможно е по-нататък да ме пита, но не се знае. То и аз не знам къде ще раждам  Laughing

# 593
Да,аз прочетох ама,защото никой не беше писал колко парички му е взела а,аз никаква представа нямам и въобще като цяло се чудя дали да се уговоря с някой лекар предварително или да си отида направо в болницата..луда работа Simple Smile

# 594
момичета, и аз искам покана във ФБ.

# 595
Дорийска работи в "Дева"-та.Ако искаш да я ангажираш за раждането си трябва да родиш там и да платиш избор на екип.По-добре питай в темата за болницата във Ветрен.Като може и да напишеш,че приемаш впечатления и като лично съобщение,за да получиш по-искрени отговори.

# 596
Благодаря ти deyzi Simple Smile

# 597
за мен това с "избор на екип" си е чист рекет.

# 598

Добре дошла сред нас:) Да Дорийска я коментирахме. Макар, че това име аз не искам да чувам. За мен тя не е специалист и най-важното са парите за нея. Всеки сам си решава при кого да ражда. Само аз ще кажа, че кръка ми няма да стъпи при нея.

# 599
  • Където морето целува небето...
Уф днес ми е много криво, ама сигурно заради този пусти грип. Чакам мъжо да се върне от работа, че поне да си говора с някой.
anichka.bs незнам къде съм "бляла" но сега виждам, че чакаш близнаци. Ще има много двойно щастие в темичката ни. Лека бременност и се пази!
Дейзи стискаме ви палци, а вие отивайте с положителна нагласа.
MrTNa добре дошла. Защо мислиш да си "избираш" лекар за раждането. Ще раждаш с операция или има някакъв проблем? Питам защото съм се интересувала как стават нещата с избора на екип и самият ми АГ ми каза, че няма смисъл при нормално раждане. Ако е планово секцио - вече е друго нещо. Тогава естествено повечето предпочитат да платят за лекар. Цената за избор на лекар в ДМ е 235 лв. при секцио и нормално раждане. Сумата не се дава на лекарят, до колкото знам се попълват документи за болницата и за ЗК.
Ако си се насочила към Дева Мария може да прочетеш в темата, че при който и да се "паднеш" все само доволни мами има. За МБАЛ не мога да коментирам, защото не чета темата. Нека мамите, които ще раждат там да кажат дали има нужда от екип за нормалното, но се съмнявам, защото и там са добри доктори.

Общи условия

Активация на акаунт