мене ако питаш, се зареди с упоритост и запази един час при Попов, та да знаеш поне, че ще си те прегледат от- до и на всичките въпроси ще ти отговорят и то НЕ с нежелание
То в това е смисълът!

Надявам се не е заради лоши отзиви от Попов, защото аз от никой не съм чувала 
, за да имам впечатление за повечето. Знаеш ли , може да си харесам някого оттам, толкова колкото Попов (което силно ме съмнява) и да си го включа в избора на екип 
)
Аз имах и родилни напъни в 4-5 месец, а после с МАгнерота се чувствах перфектно, като го спрях пак почваха контракции. Аз съм несериозна и забравях да го пия, та към 7 месец го спрях тотално, но си имах плашещи контракции, чак в болницата ходих веднъж. Сега се чудя на себе си какъв акъл съм имала да рискувам така! Ама то - хормони! Можеш ли да се противопоставиш на природата? 

, а си ям, не стоя гладна и пак ми се яде
Днес ще се постарая да се вкарам в нормален ритъм, че иначе до другата среща няма да имам нужда от кола - ще се търкалям успешно 
. Особено, ако не хапваш достатъчно храни, богати на калций 

Аз съм качила 18кг до момента и кръвното продължава да ми е ниско. 
В момента, в който разбра че няма да я ангажирам за раждането- тотално загуби интерес 
- отивай на зъболекар докато е време. Втория триместър е най-добрия период за оправяне на зъбите 

Препоръчани теми