Аз тези дни хем се размотавам , ама и хем се ядосвам, пак от три дни се опитвам да открия док.Попов, ама не става, телефонът дава заето, мъжът ми отиде чак до Поморие да запази час, но му казали ,че час на място не може да се запази,а само по телефона...е как да стане тази работа като никой не го вдига, в болницата пък казаха,че пак е в отпуска.Утре ще пробвам отново да си запазя час сутринта, стискайте палци да ми вдигне някой, време ми е за преглед, а човекът правилно мери шийката и ми се иска той да ме прегледа, дано утре ми е ден....ако пък ли не стане пак при Димитрова...ще гледам да я наглася някак си.
Лекциите на Девата са във възможно най-неподходящите часове. Едно, че е ужасна жега по това време ( 14-15 часа) и второ- лично за мен- и първа и втора смяна да съм, пак не мога да отида,трябва да се падам да почивам, а това се е случвало досега веднъж!
Ужас. 

Ужас направо, само си лежа и си чета книжка и така. На компютъра не ми се сяда нещо, абе нищо не ми се прави. Сигурно ще дойда на лекцията утре, но ако мъжът ми не успее да ме докара едва ли ще се метна на автобуса.
)

Препоръчани теми