*SportsDirect-30

• 48 355
  • 739
  •   1
Отговори
# 555
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Днес си получих първата поръчка от сайта от 28.08.
Дрешки Дора и Стефани - малко са големи, но са готини.
Маратонките Фила са супер - децата много им се изкефиха.
Лилави апрески за мес - топлички и удобни.

До края на седмицата очаквам и втората поръчка

# 556
  • Бургас
А, и аз имам чаша... Ама тя е огромна!  Shocked Честно, не знам какво да я правя.
Мъж ми обаче я хареса.  Laughing

# 557
  • София
А, ами аз се шегувах всъщност за чашата. То наистина повече от една няма за какво да се ползва. То е по-скоро сувенир, вероятно нарочно е толкова голяма. Но за супа става  Laughing

# 558
И аз им викам супници  Laughing  Mr. Green

# 559
  • ...край Дунава
А, и аз имам чаша... Ама тя е огромна!  Shocked Честно, не знам какво да я правя.

hahaha, и аз имам, 1 кило чаша+1 кило вода в нея-2 кила, от вчера ръката ми посинЕ, ама и днеска и утре я захвърлям Stop, ще ми откапе ръчичката ей Crazy

Аз имам една бяла блузка на Лий Купър със златистото сърце-8ца-голяма ми е, отговаря на M. Twisted Evil

# 560

hahaha, и аз имам, 1 кило чаша+1 кило вода в нея-2 кила, от вчера ръката ми посинЕ, ама и днеска и утре я захвърлям Stop, ще ми откапе ръчичката ей Crazy

Joy И ние се сдобихме с 2 броя, на мъжо много му хресаха, явно се гласи да пие бира в тях  hahaha

# 561
  • Sofia
AniK,според мен 15 г. ще ти е голямо.За моя приятелка с твоиоте размери горе-долу,взимам 11-12 г и са й супер,дънки не съм й поръчвала обаче още.

Hug Heart Eyes Аз намерих някакви стари постове с размери на детски дънки:

L (134/140)  XL (146/152)  XXL (158/164)  XXXL (170/176)
Значи би трябвало да съм XXL  Confused Чакам до утре сутринта и решавам  Peace

Аз на първата чаша се зарадвах (обичам големи чаши), на втората си викам - тъкмо да не е само 1, обаче от третата нататък дори не ги отварям - трупам при редутските подаръци  hahaha

# 562
Аник, аз залагам на 13-14 год като размер. От Спортса не съм поръчвала детски номера, но от други марки горе долу това отговаря на моите мерки (пък нашите са сходни)  и ръст 156-162 . Дано само не те заблудя, но имам разни детски дрешуляци вкъщи от други марки точно такива размери  Peace

# 563
Здравейте, имам питанка за анцунзи:  Praynig
Golddigga и LA Gear дали си отговарят?

# 564
  • Sofia
Аник, аз залагам на 13-14 год като размер.

Hug Благодаря ви, мацки, за помощта   bouquet

# 565
  • sofia
Получавате ли вече поръчки от 29 ти  newsm78

# 566
Получавате ли вече поръчки от 29 ти  newsm78

Мой познат получи от 29-ти още в сряда, а нашата си я взехме също в сряда (от 28-ми).

# 567
здравейте, Hug
някой получавал ли е тези маратонки http://www.sportsdirect.com/playboy-weaver-ladies-277057 , да дадете мнение. дали си отговарят, то в момента няма моя номер, но се надявам да пуснат

# 568
КиФла моята от 29-ти още не е дошла Peace

# 569
  • София
Cuckoo ,аз ползвам посредник за всички работи дето купувам.Решавашо е удобството,защото те ме знаят,аз ги знам,куриерите им ме знаят а и всичко минава през тях.
Козметика,кафе,перилни,бижута,дрехи,лекарства от много и различни места.Не ми таксуват всеки  пакет отделно а ги събират и плащам кг/за курс.Това ми е изгодно защото често са няколко ,но леки пакетчета.

Благодаря за отговора, ти явно пазаруваш сериозно, не като мен  Laughing. Аз още не съм се ориентирала съвсем, а пък и си имам едно наум, че може да не уцеля номер или нещо да се окаже умалено/уголемено. Освен това остатъкът от семейството е на принципа "око да види" и е против такива покупки.
На мен въпросът ми беше освен цените, плаща ли се още нещо на сайта - примерно както в Ларедут обработка на поръчката.

Общи условия

Активация на акаунт