*SportsDirect-30

• 48 342
  • 739
  •   1
Отговори
# 570
На мен въпросът ми беше освен цените, плаща ли се още нещо на сайта - примерно както в Ларедут обработка на поръчката.

Не, няма допълнителни скрити такси (обработка, пакетиране или каквото и да е), само цена за доставка. Това е.  Peace

# 571
newsm78Аз доста отдавна (поне година и половина)съм пазарувала от директа през амазон обаче.Иначе директно от тях от пролетта.Всичко до англ.адрес.ИМАШЕ обаче постредници ,с които директа ОТКАЗВАХА да работят. Wink
Аз ползвам Бритс по принцип, с техния адрес минават ли поръчките, някой ползва ли ги?
Минават без пролем поръчките от Спортдиректа до адреса на Бритс в Лондон! Peace
Проверено е многократно!  bouquet

# 572
  • Бургас
Здравейте, имам питанка за анцунзи:  Praynig
Golddigga и LA Gear дали си отговарят?

Имах от второто, долничката. Беше 10-ка и ми беше големичка, според мен си отговаря. Но, освен това, беше ми и късичка. 1.70 съм.
Иначе е много хубава!

# 573
  • Sofia
Момичета, от сутринта не мога да платя поръчката - когато отивам към check out, ми дава "This page is not available". Някой друг има ли проблем или да сменям браузъра и компа  newsm78
Днес ми писна от неработещи сайтове  #Cussing out

# 574
  • София
Да остана някой без потвърждение за поръчка от 29,08 ? Другата от същата дата днес вече ще ми я донесат, а от тази и помен няма - нямам тракинг номер, нищо. Те и артикулите вече ги няма.  Rolling Eyes
На какъв мейл им пишете. Аз не можах да намеря. Писах през формата за обратна връзка, ама не отговарят. Rolling Eyes

# 575
Момичета, от сутринта не мога да платя поръчката - когато отивам към check out, ми дава "This page is not available". Някой друг има ли проблем или да сменям браузъра и компа  newsm78
Днес ми писна от неработещи сайтове  #Cussing out

При мен няма проблем,пробвай с друг браузър  Peace

Да остана някой без потвърждение за поръчка от 29,08 ? Другата от същата дата днес вече ще ми я донесат, а от тази и помен няма - нямам тракинг номер, нищо. Те и артикулите вече ги няма.  Rolling Eyes
На какъв мейл им пишете. Аз не можах да намеря. Писах през формата за обратна връзка, ама не отговарят. Rolling Eyes

Мейла си е същия като този,от който получаваш мейлите от тях-на него пиши.

# 576
Здравейте, имам питанка за анцунзи:  Praynig
Golddigga и LA Gear дали си отговарят?

Имах от второто, долничката. Беше 10-ка и ми беше големичка, според мен си отговаря. Но, освен това, беше ми и късичка. 1.70 съм.
Иначе е много хубава!
Мимита, много благодаря!   bouquet Аз съм 1.75, та явно ще трябва да се откажа от нея.
А Golddigga никой ли не е купувал анцунзи? Как вървят по принцип като номера?

# 577
  • Пловдив

Аз имам така от 28-ми - вече страшно ме е яд, че пуснах с тая БД, останалите ми поръчки с нормална доставка си дойдоха, само за тази нямам тракинг, а са изтеглени парите.
Писах им досега 20 мейла за последните 3 дни и никакъв отговор, просто са ужасни... Добре поне, че е малка поръчката, но все пак...

# 578
Днес си получих втората поръчка от миналата седмица от понеделник само с 2 неща
Това яке за големия- размер 5-6год. Не изглежда много дебело, но според мен ще топли. Също така мисля, че си отговаря на размера

Този анцуг на Лонсдейл за дребния, размчер 18- 24м. Също си отговаря на размера, но имайте предвид, че долнището е син цвят, а горнището е сив, като качулката отвън е синя. То се вижда и на снимката, но не съм обърнала внимание като поръчвах

# 579
И моята поръчка от 28. 08. я няма, нито имам тракинг! Има ли и други като мен?

# 580
  • София
Арвен, а съразмерни ли са горнището и долнището. За лонсдейл имаше отзиви, че долницата била по дълга, несъразмерно дълга сравнено с горнището  newsm78?
Би ли ги измерила?
Благодаря предварително   bouquet.

# 581
Горнището е 36см дължина, на 31см ширина, а долнището- 45, а от чатала- 31см
Към момента не мога д апреценя, защото малкия не го е пробвал, но от други екипчета които имаме на Лонсдейл, горната част е съвсем леко по- малко от долната, но това са ми наблюденията при всички анцузи май, т.е винаги първо му умалява горната част  Peace

# 582
Да се отчета и аз - получих си вчера поръчка от 27.08.
Екипчета (блузки, клинове, долници) на Дора са супер и са лееко уголемени, на моето момиче, което е почти на две, размер 1-2 му е супер, само че долниците им са ватирани... неочаквано
Тези на Лейзи Таун също много сладки и са също уголемени, но долниците са си направо дълги, пак размер 1-2 и те ще бъдат леко скъсени.
Анцуг на Лонсдейл често коментиран като неотговарящи долница и горница по размер - еми горницата 2-3 и е почти за носене, тъкмо като захладнее, но долницата наистина си е направо огромна! Пробвахме я на приятелско дете с година по-голямо от моето и на нея й хлопа. Тя остава за догодина, а горницата ще се носи тази зима. Качество страхотно, дебел, ватиран, много ми хареса иначе  Grinning
Анцуг на Пума - ох много ме е яд, че й е голям сега и той остава за другата есен, въпреки че е размер 18-24, доооста уголемен и дооооста готин  Peace Страхотен е!
Детските маратонки на Фила - доволна съм много, детето полудя и не иска да ги сваля повече. Определено си заслужават 9-те паунда  Peace Пак бих й купила такива
Дамски и мъжки дрехи си взехме и за нас - тениски разни, нищо особено не са, не съм впечатлена, както и да е. От поръчаните само на Пиер Карден са хубави. Отговарят си на номерата!
Маратонки Дънлоп за мъжа ми - определено си заслужават! Ако се сетя и още, пак ще пиша  Laughing

# 583
  • Варна
newsm78Аз доста отдавна (поне година и половина)съм пазарувала от директа през амазон обаче.Иначе директно от тях от пролетта.Всичко до англ.адрес.ИМАШЕ обаче постредници ,с които директа ОТКАЗВАХА да работят. Wink
Аз ползвам Бритс по принцип, с техния адрес минават ли поръчките, някой ползва ли ги?
Минават без пролем поръчките от Спортдиректа до адреса на Бритс в Лондон! Peace
Проверено е многократно!  bouquet

Благодаря ви за отговорите   bouquet Значи започвам сама да си правя вече поръчките.

# 584
Днес получих тези, размер с10
http://www.sportsdirect.com/nike-team-hustle-d4-infants-024033
Това е втория чифт, който купувам на малкия и съм много доволна.Миналата зима почти цялата я изкара с тях, а дори не се изтъркаха. Ако някой се интересува мога да измеря-на с9 и с10. Между тях има разлика- с9 са с ластици,а с10 са с връзки.

Общи условия

Активация на акаунт