Великобритания - тема37 Есенен листопад

• 42 648
  • 727
  •   1
Отговори
# 555
Говорех за таймера на хийтърите, не на бойлера. Написала съм го по-горе, но не знам защо решихте, че става въпрос за бойлера. Те са със собствено мнение, кога ще се включат и кога да се изключат. Имат копчета отгоре , уж да ги командваме ние, но нееее, те са само за заблуда на врага (в случая ние  Mr. Green) Въртим си ги наляво, надясно и тъкмо решим, че сме им хванали цаката те се изключват или включват...
Doret съпруга е инженер бе, едни хийтъри ли ще ни уплашат Grinning
Оф, от два часа се настройвам да излезна да купя едни чушки, срамота!

# 556
  • ENGLAND
Е, ти проблеми нямаш. Hug
Парното по принцип е сварзано с бойлера, та затуй и за бойлер говорим. На бойлера има само копче за регулиране на температурата, другото е за парното. А новите бойлери са си с някакъв стнадарт и не може да се променя температурата на топлата вода. Това ни го каза този, който ни монтира новия бойлер. Добре, че сме със смесителни батерии, иначе щях да съм вечно с изгорели ръце. Като бяхме под наем и с две кранчета слагах темепературата на водата да е топла и пущах само кранчето за топлата вода.

# 557
Много е хубаво,че имате стая за гости.Ние нашите ще трябва в трапезарията да ги настаняваме Simple Smile

# 558
Здравейте.Не помня името на момичето, което пише тук и работи в общината.Искам да ме насочи къде да чета за една информация.Да не занимавам аудиторията,ако прочете нека да ми пише на лични.Благодаря!

# 559
Магдалена_79, самият Годалминг е много приятно градче, но не знам дали ще ви удовлетвори за цял ден. Иначе ако видите в National Trust сайта сигурно ще намерите много неща наоколо. Имаше тук живущи в Годалминг, така че по ще могат да те ориентират.

Нашият бойлер например има програматор с таймер за самото парно и отделно за топлата вода за чешмите и душовете. Най-вероятно и вие имате нещо такова.

# 560
    Една хубава новина http://dnes.dir.bg/news/velikobritania-lotaria-evromilioni-georg … ikov-9645958?nt=4 Дай Боже всекиму  Praynig  Grinning
    И нашия бойлер и парно са с някакъв програматор и нашия програматор ни мрази...Намерих как се настройва в нета, ръчках го, е не ще..Включва се и се изключва, когато му е кеф. Вече не си и играя, просто му се ядосвам  Twisted Evil

# 561
аз питах за годалминг, защото много го хвалите по-назад, че е хубаво място за живеене и предполагам, че е и красиво Simple Smile

# 562
Момичета, може ли да ви препратя в една моя тема, която пуснах, ако имате време да прочетете и да си кажете мнението, че да не пиша на ново всичко?  Blush  Hug Темата.

# 563
Здравейте.Не помня името на момичето, което пише тук и работи в общината.Искам да ме насочи къде да чета за една информация.Да не занимавам аудиторията,ако прочете нека да ми пише на лични.Благодаря!

За мен ли питаш  Flutter
Аз смених работата преди месец, но питай, ако мога, ще помогна...
Аланглето и сума приятели и познати още са си там, все ще намерим инфото..

# 564
  • Варна
Здравейте,
от около месец чета темите , та дори и по-старите, за да се ориентирам. Планираме в края на годината или в началото на другата да сме в UK при съпруга ми. Въпосите ми в момента се отнасят за децата. Синът ми ще бъде на 5г и 4 месеца, което означава, че трябва да ходи на училище. Възможно ли е да започне училище в средата на учебната година, още повече, че не знае английски??? Малката ще е на 4 и половина и следвайки тук прочетеното, ще трябва да кандидатстваме за училище за септември( Reception class?) Има ли вероятност да й намеря свободно място в Nursery поне за по няколко часа, отново визирайки факта, че е средата на уч. година?
Ще съм благодарна на всякакви отговори!

# 565
  • ENGLAND
SVU_D така както си написала разликата на децата ти е 10 месеца, те трябва и двамата да са в ресепшън клас. Могат да почнат училище по всяко време, но вероятно ще ви посочат училище в което има свободни места, няма да може да избирате.

# 566
Относно апартамента, сушилня и аз имам, но прането ми е най-малкия проблем.

Много мило ми стана като прочетох това! Мила Варнагърл, само след 6 месеца, казвам ти го с голяма усмивка, прането ще ти е един много приятен проблем!  Hug

Ние май ще имаме нова къща .

Иви 6, аз бих си търсила сумите от другите агенции. И аз за първи път чувам за такива плащания преди сделка. Дано обаче новата ви къща да ви е много хубава и удобна!

Вдигам ръка и аз за селцето с мини моделите, за което говори ЦветаК.

Аз имах една прекрасна училищна седмица. Направили едно табло с картата на света и решили да сложат по една карфичка на държавите, от които имат други деца. Ние сме единствени половин българче, имаме датчанче, португалче, индийче и африканче и това е. Сложили ни бяха знамето на обратно, та се обяснявахме, умряха от срам. Simple Smile Снимаха ни, писах "Добре дошли в нашето училище" на български и сега греем на таблото и ние!  Blush

# 567
Здравейте, искам да ви питам за съвет: Бихте ли си купили къща в УК, ако в двора ви има вход на въглищна мина, която е плитка и е работила до 1881г., но все пак е имало мина. Няма следи от разместване на земните пластове и изтичане на газ. Собствениците са живели там 25г.
Ще съм ви благодарна за мнения!
Поздрави!

# 568
gdobrinova  честно да ти кажа не бих купила.Най-добре се обадете на застрахователите си и попитайте каква застраховка може да се вземе и дали въобще застраховат за такова нещо.Ако ви откажат застраховка по добре не се хващайте. Peace

# 569
  • Варна
Благодаря, Doret! Грешката е моя, малката ще е на 3 и половина. И в този случай остава въпроса за nursery. A има ли възможност в началото на следващата учебна година да преместя сина си в друго училище, ако това, в което има места се окаже не особено добро? Кои са най-важните показатели, по които оценявате училището на децата си?
Извинявам се за въпросите, но не ми е съвсем ясно до колко реални са процентите в оценката на Офстед.

Общи условия

Активация на акаунт