Великобритания - тема37 Есенен листопад

• 42 609
  • 727
  •   1
Отговори
# 675
Здравейте момичета !!! Виждам че много от вас пътуват с децата си . Знаете ли дали ми трябва разрешение от таткото ако летим от Англия в България ? newsm78 Аз и бебчето ми сме с двойно гражданство. Знам само, че изискват детето да има паспорт. Благодаря за всички отговори !

# 676
  • Манчестър
Здравейте момичета !!! Виждам че много от вас пътуват с децата си . Знаете ли дали ми трябва разрешение от таткото ако летим от Англия в България ? newsm78 Аз и бебчето ми сме с двойно гражданство. Знам само, че изискват детето да има паспорт. Благодаря за всички отговори !

Нищо не ти трябва,но от БГ насам,ако имат БГ паспорт могат да се запънат за декларация.

# 677
Мари благодаря за подкрепата  Hug
Отидох по-рано вчера да я взема, но нямаше нужда. Според учителките била спокойна, изяла си обяда намерила си приятелка и си говорела сама....и това, като ми го казаха и като ревнах  Mr. Green госпожите се чудеха как да ме успокоят. Беше много смешно, защото и аз не знаех защо рева, все пак не е като да не сме го преживявали вече този момент, но...това е положението. Сигурно от хормоните на бременността Simple Smile

# 678
  • Варна
Леле, момичета, благодаря ви че ви има!! Ами ние и паспорти за децата нямаме. Днес щях да ходя да подавам документи за паспорти, но сега като ви чета излиза, че ще ми трябва пълномощно от таткото. Луда работа  ooooh! Накъде съм тръгнала и аз  Embarassed ooooh! Почвам да чета форумите и сайтовете най-редовно и да се информирам.
Ще взема всичко - и кръщелни и имунизационни календари, дипломи всякакви...

По принцип не е спешно, с мъжа ми решихме, че момента за местене настъпи и мислихме да си взимаме билети за след около месец...Май ще отиде до Коледа  Sad. Хич не ми се пътуваше /летеше/ посред зима. Не съм летяла от 10 години и още по-малко през зимата и още по-малко с деца....Дали е страшничко... Thinking Crazy

# 679

Хоуп, ако дъщеряти има нужда от помощ и кажи да ми се обади, ако пазиш номера ми.

В петък имам рожден ден!Смятам да забегнем с мъжо до центъра, да се поглезим, на мюзикъл да отидем и за десерт по едно винце да пийнем някъде  Grinning

Pumpalka  Честит Рожден Ден!  bouquet
Пожелавам ти много здраве,много щастие с твоите обични същества и много положителни емоции! Hug
Пазя телефона ти разбира се,но тя засега се справя,естествено ще имам впредвид и ако нещо се наложи,ще се обади.Мога и аз да ти звънна като дойда при дъщерята на гости, поне да се чуем,това ще стане около 4-ти ноември пристигам, до 8-ми,но ще съм в Ковънтри при нея,Лондон този път няма да мога да го видя.

# 680
егати лудницата е тук!

# 681
# 682
Pesa не е страшно,не се притеснявай и аз много ми беше напрегнато,но моята е  малко по-голяма от твоите деца и беше много въодушевена,че отива при баща си,имаше голям мерак да пътува със самолет,полета ни беше 23.40 и тя заспа след като излетяхме и се събуди на кацане.По важното е сега да си набавиш всички необходими документи и всичко ще мине както трябва  Peace

# 683
Гледахме представлението на Загорче снощи в посолството; прекрасни бяха. Повече от час играха, неуморни и просто чудесни.

Сега пак имам танцово-ентусиазирана група в къщи и ако няма танцова група за деца, ще я организирам  Simple Smile Намираме деца, зала и учителка и започваме.

Има ли някой да знае нещо - или към българските училища или другаде (за Лондон), ще се радвам на инфо.

# 684
Не знам дали има , но и ние току що се връщаме от същото мероприятие детето тропа  хорца в момента. Simple Smile Дечицата бяха страхотни.

# 685
  • Bristol
Упс, аз точно се прибрах след като гледах We will rock you в тукашен театър, гостува за 2 седмици  Heart Eyes Добре ми подейства. Щерката я пратих на гости с преспиване, други приятели прибраха странстващият ми син, след поредната игра извън Бристол. Просто перфектна организация. Само съжалявам, че синът или мъжът нямаха възможност да дойдат с мен, но пак имах приятна компания  Flutter
Шу, мерси! Съобщението е предадено, но аз чак след 9 сутринта ще прибирам Елена, дано е забравила за тениса  Crazy Следващата неделя ще гледам на всяка цена да я заведа, точно в момента има желание голямо, не е хубаво да изпускам момента!

# 686

По принцип не е спешно, с мъжа ми решихме, че момента за местене настъпи и мислихме да си взимаме билети за след около месец...Май ще отиде до Коледа  Sad. Хич не ми се пътуваше /летеше/ посред зима. Не съм летяла от 10 години и още по-малко през зимата и още по-малко с деца....Дали е страшничко... Thinking Crazy

имай предвид, че варненското летище е затворено до март и ще трябва да ходиш до софия или бургас. с 2 малки деца ще си е лудница. аз пътувах така, но от варна и направо  Crazy голямата разлива сокове навсякъде, малката се оака и трябваше да я преобувам като едновременно държа голямата за ръка, блокирахме вратата на пилотската кабина, понеже иначе не можехме да се съберем 3-те в тоалетната...какво да ти обяснявам... Crazy

# 687
  • UK
Момичета, кога, как (и дали?) се издава на деца NIN?
 Нашият разбойник е вечно болен, но и аз не го спирам от у-ще  Blush, карам го по английски  Simple Smile Имам чувството, че всеки малък нвпредък с английския ще изчезне, ако пропусне у-ще.
 Вече знае отделни букви и думи, но  далече от това да разбира, а пък за говоренето.... ooooh!
 Всички казват, че към 3-4 месеца са нужни за проговаряне при децата, ще видим.
 Толумби какво стана със зъба?
   Hug

# 688
  • Нотингам/Пловдив
svidni4ka NIN на децата не се издава,поне не на тази възраст(на мен до колкото ми е известно) newsm78
 Успешна и хубава седмица от мен за всички Simple Smile

# 689
Някой да знае, тези красиви, силно оранжеви тикви, които продават за Хелоуин дали стават за ядене. Моя мъж твърди, че са само за красота, и за правене на фенери, но на мене не ми се вярва  Mr. Green а така ми се яде тиква!

Общи условия

Активация на акаунт