Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да подам молба за разсиновяване?
Какво представлява разсиновяването и какви са стъпките за него?
Как да се справя с натиска и заплахите от страна на роднини и майка ми?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да подам молба за разсиновяване?
-
Какво представлява разсиновяването и какви са стъпките за него?
-
Как да се справя с натиска и заплахите от страна на роднини и майка ми?
-
Как да се подготвя за осиновяване и какви са възможните последици?
-
Защо мислите, че има риск за вашето дете и защо смятате (твърдите), че ако се случи нещо с него, ще убиете майка си?
Осиновяването може да бъде прекратено от районния съд по взаимно съгласие на осиновителя и осиновения, когато двамата са дееспособни.

Ясно, това ти е начина да реагираш на чуждото мнение... Опитах да помогна с моята гледна точка (повярвай, доста обрано), не се "дракам"... Беше грешка, осъзнавам... Не ти се извинявам, защото не съм те обиждала (както се опитваш ти да го правиш), просто съжалявам че съм си губила времето и форумното пространство... И между другото, от репликите ти не може да ме заболи и наистина съм изненадана от негативизма ти и от това, че смяташ, че можеш да си агресивна към всеки, който има различна от твоята позиция... От този маниер страдаш ти, никой друг... Хайде, със здраве и много късмет!