Майка ми иска да ме разсинови ...за пореден път!

• 15 562
  • 120
  •   1
Отговори
# 75
Аз също съм везнa, септемврийска (от първите дни на първата декада Wink) и също не съм "цвете за мирисане"... За справки - майка ми...  Laughing Laughing Laughing

П.П. Но пък уж минавам за толерантна... и според мене всеки има право на собствен вкус и мнение... Wink ...Всъщност,... както с една приятелка си говорихме по повод проблематичните ни майки (и двете - телци): "зодия 'майка'.." Wink

# 76
хух, моят асцендент е везни. след 35 или там колко беше, знам, че асцендентът действа.
баща ми също беше везни, майка ми е, леля ми и тя. татко беше благ като мед, майка ми и леля ми са ужас и безумие, ще рече човек, че цялото човечество им е длъжно. велики скандалджийки са.

кристти, това с майка ти ми напомня за моята, само е тя сама си плаща и сама действа. тристаен апартамент го направи на дреб до тухла и после наново всичко. стана супер, но си отрови нервите с майстори. тапицирала е всичко в бяло, килимите са бели, тежки завеси, пердета, прозорци се мият два пъти в месеца, чистачката и и се изпива мозъка, щото пада люто стъргане всяка седмица, макар мама сама да живее, а татко докато беше жив имаше само определен маршрут из апартамента. е, той милият си беше малко мърльо, ама не в ужасяващ смисъл.

та така...зодиите не са толкова меродавни отчасти, нито осиновяването. до характер е. я ме вижте аз кво пуФче съм  Mr. Green

много им се шашкате на майките. то и аз да ми е наблизо, бих се шашкала. Wink вагабонд, вземи малко недочувай, недовиждай и недоразбирай. просто си го наложи. инак ще се ппобъркате всички. имаш още 3 месеца, опитай се да не обръщаш внимание на тези неща, че няма да се промени е ясно.
обичате си, липсвате си, мразите се понякога, тва е положението. нищо по-различно от повечето семейства, само дето при вас я има думата осиновяване и тя идва на преден план когато трябват доводи. не че има кой знае какво значение, обаче пасва и всички го приемат за довод.
с такава майка няма как детето да не стане с чепат характер. освен ако не го пречупи, а тя явно не е успяла Mr. Green водите някакви войни, които в крайна сметка никому не са нужни. ти си нормален млад човек и трябва да намериш начин да не те тероризира.

# 77
Аз също съм везни и майка ми и сестра ми и мъжо ми и детето ... но както мата писа всичко е до характер възпитание и средата в която израстваме и живеем.

# 78
хух, моят асцендент е везни. след 35 или там колко беше, знам, че асцендентът действа.

Астрологията е сериозна нАука и ако я ползваха (по конкретно астрологичната синастрия) при осинителния процес, по-малко разосиновявания ще ше да има - в това съм убедена.

Слънчевия знак (зодията) - показва природата на човека - неговата същност. Изгряващия знак (асцендента) показва какъв човек се стреми да бъде в очите на другите. Какъв образ харесва и съответно се стреми да постигне. Затова на принципа - "на какъвто се правиш - такъв ставаш", след 35тата година, когато човек общо взето е изшлайфал основното по себе си качествата на асцендента преобладават в характера, но все пак слънчевата природа си остава като основа.

Аз пак да се изфукам - и тримата в къщи сме раци с изгряващи скорпиони. Като видях датата и часа на Нико щях да се гътна  #Crazy. Кучето горкото е везни - затова вечно неразбрано си остава милинкото.

Като майки е важно да гледате в кой знак се намира луната на вашето дете - той определя емоционалността и връзката с майката. Пример - луна в дева показва изискваща, дисциплинираща, майка, която и след хвалба (ако има такава) винаги казва "може и още"

Много важно значение има и разположението на планетите в домовете на хороскопа, така че кой е слънчевия ви знак е важен, но далеч  не единствено опредеящ фактор

# 79
Абе момичета, гледам не вярвам на ушите си. Що така за везните. Ние сме прекрасни хора!!! Великодушни, толерантни, справедливи, хармонични......

А проклетията идва от възрастта. И аз се усещам, че от време на време се изнервям драстично като не стане на моето. Преди не бях такава изобщо. Тъй, че не от зодията, от годинките е.

# 80
КАжи сега за луната в лъв

# 81
  • София
Абе момичета, гледам не вярвам на ушите си. Що така за везните. Ние сме прекрасни хора!!! Великодушни, толерантни, справедливи, хармонични......

А проклетията идва от възрастта. И аз се усещам, че от време на време се изнервям драстично като не стане на моето. Преди не бях такава изобщо. Тъй, че не от зодията, от годинките е.
ами, от годинките, те хората с годинките улягат  Mr. Green

# 82
и майка ми така казваше за себе си Laughing

ами, от годинките, те хората с годинките улягат  Mr. Green
Joy

# 83
  • Западен парк
Ужас, ужас! Горкичките ми деца! Аз съм везна и не зная как, но доминирам в къщи. Гък не смеят да кажат ни мъж, ни свекър и свекърва. Мислех си че е защото съм винаги справедлива, но като ви чета от вчера, май е от лошотия. Единствено единия инат съм признала още като момиче и май успешно се боря с него. Като почне да се надига и веднага отстъпвам, дори и да си мисля че съм права. За останалото обаче ми дадохте поле за размисъл и дано успея да го призная и после преборя.
 Питах големия такава ли съм каквато описвате вашите везни и той каза: "Абе търпи се още!". Малкия няма да ми разбере въпроса, но той пък от време на време ми казва "Мамо, не ми се карай, моля ти се", та сигурно и той страда от "справедливия" ми характер. Пък ние и трето замътихме - него ли какво го чака като ме хване и критическата. Ще се наложи не само разсиновяване, ами и отнемане на правата върху рождените. Горките, горките деца...

# 84
  • на път
.... Че искам да имам собствен живот с мъжа си и детето си, което според нея означава че я изоставям заради "оня"..
.......

vagabond Sad ... четох, четох и душичката ми се сви.

И аз съм от "гадните" - скорпион с аксцедент дева. По-лошо не може да бъде. Това обаче не е пречка 82 годишната ми майка да ме командори до днес, да ми се цупи и обижда, да ми начуква канчето и пак да си я обичам нищо, че по-някога и мълча (не и се обаждам) почти по месец (веднъж годишно вече) като ме побърка. Тя омеква след време, но не пада по гръб. кози рог е. Модифицирала е лъвската зодия на татко в котешка (мъркаща).

Явно, с БМ майки и да се "скубете за косите", после всичко отшумява. А осиновените душички носят различна чувствителност, крехка и чуплива като черупка.

# 85

Астрологията е сериозна нАука и ако я ползваха (по конкретно астрологичната синастрия) при осинителния процес, по-малко разосиновявания ще ше да има - в това съм убедена.

Слънчевия знак (зодията) - показва природата на човека - неговата същност. Изгряващия знак (асцендента) показва какъв човек се стреми да бъде в очите на другите. Какъв образ харесва и съответно се стреми да постигне...

Хехе, аз съм зодия везни с асцендент дева, а госпожицата е ДЕВА (даже днес има рожден ден Simple Smile) с асцедент водолей... И какъв е изводът - че сладкишче е онова, което аз бих искала да съм в очите на другите...   Grinning Sunglasses
Извинете за оф-топика!

# 86
  • Някъде в България
Брей, как го разбирате тоя асцендент? Много съм боса, ей! newsm78

# 87
  • София
не си само ти, чувствам се щастлива в невежеството си, кой знае какъв дзвер ще стана след 10-тина години, не ми и трябва да знам  Peace

# 88

по часа на раждане  Laughing

ето - изчислявайте си - www.astro.com

# 89
  • София
мдааа, ама мама забравила моя час на раждане, за големия пък хал хабер си нямам, а за ситната аз забравих  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт