Майка ми иска да ме разсинови ...за пореден път!

• 15 557
  • 120
  •   1
Отговори
# 60
  • София
и аз си мисля, че майка ти блъфира  Peace

# 61
Да, доколкото я познавам и аз така мисля, но каза че тези хора пак щели да дойдат Shocked

И след всичките глупости дето ми ги натвори вчера за кап капак ми прати смс, в който пише че мястото ми е в къщи и вратите са отоврени да се прибера... Thinking

Не знам..силно се замислям вече кой е лудия...дали аз, че всеки път прощавам, дори и сега, не й се сърдя и съм склонна да се прибера, но знам че допусна ли я пак до себе си ще се случи същото. Просто в яда си казвам всякакви неща, но после не й се сърдя, не мога бе...въпреки, че вечерта преди да вляза в болницата даже ми посегна, като видя че няма да стане на нейната, въпреки, че ме изкарва че си въобразявам, въпреки всичко, пак имам чувства и сили да й простя, нищо че тя не осъзнава какво ми причинява, нищо, че продължава да си мисли че съм крива и лоша, а тя е жертвата, имам сили, но не искам, защото знам какво ще последва отново...

Относно блъфовете, те са найна запазена марка още като бях малка, с разликата, че тогава бях глупаво страхливо пате, а сега вече филмът ми е ясен  Mr. Green И като събера 2 и 2 виждам , че не съвпадат мн неща...
Всички интриги, които сътвори няма как да ги залича, аз не съм от тези хора които след такива циркове могат да плеснат с ръце и да с епрегърнат дет се вика, някак си лицемерно ми се вижда..

# 62
Като дойдат пак, да оставят телефонен номер, на който да ги потърсиш.

Съвет не смея да ти давам, мисля, че ти можеш да прецениш къде и как ще се чувстваш най-добре  newsm10

# 63
  • Някъде в България
М-дааа, време е ти да започнеш да я работиш, Вагабондче! Това с телефона е супер идея. Чудя се дали ще има ефект ако започнеш с всичко да се съгласяваш newsm78 /това е ако не ти косва нерви, разбира се/ Ако можеш да се правиш на улава докато имаш нужда да стоиш някъде и докато се роди бебчо, прави го, важното е да си спокойна, а то после...я камилата, я камиларя...
Вярно е, че чак когато станеш родител, осъзнаваш напълно това, което са сторили твоите за теб, но има хора, които по никакъв начин не се променят и никога не стават за родители, независимо дали са био или осиновители. Те просто са си егоисти. Желая ти успех във всичките начинания!

# 64
я кажи майка ти зодия везни ли е? Laughing(питам от любопитство,понеже ми прилича на някого)

# 65
Не, риби Simple Smile

Благодаря на всички ви  Hug

# 66
  • София
я кажи майка ти зодия везни ли е? Laughing(питам от любопитство,понеже ми прилича на някого)
мойта е везни, смятай натам - днес дойдоха с баща ми, уж да се разберем, как ще помогнат в събота, че е работен ден, ама е ден на София и в училище ще учат до 11,30, казвам им че ако искат да помогнат и да вземат големия от училище, да вземат и малката от детска, понеже децата много се търсят и ще питат един за други, пък и в детската ще са сборни групи... изобщо ако ще вземат единия, да вземат и другия, тя като се врътна - трудно щяло да й бъде, ами хубаво, като ще ти е трудно, не взимай нито едното - аз ще си взема отпуск или ще намеря друго решение... чак баща ми му стана неудобно, забра я и си тръгнаха...

това темата за оплаквания от майките ли е или от майки везни и риби  Wink

# 67
моята беше везни,та затова питах.В написано от Вагабонд на моменти сякаш виждам нея.Много труден характер беше,поне до като се появи Алекс.Само той успя да и влезне под кожата.

# 68
  • София
e, на моята нито една поява не й помогна да си подобри характера  ooooh!

# 69
а само като кажеше(майка ми де Simple Smile):Аз на мравката път правя,пък с тебе човек на глава не може да излезе.Никой няма да те търпи такава и други подобни ooooh! Laughing.Може и да съм малко  проклета,обаче мъж ми ме търпи по собствено желание цели 19 г.Детето обаче няма избор Laughing

# 70
  • Вън от пространство и време
А, тя и мойта все с това ме плашеше - че никой няма да ме търпи такава. Пък сега песента е друга - лесно ми е на мен с такъв разбран мъж и добра свекърва, а тя какво тегло изтеглила и тегли...

Една от последните й изцепки беше че съм лигла и симулант.... по повод мое заболяване от преди година. Имам медицински документ за измерена температура почти 40 градуса, кръвно 90 - 60 и доказана бактериална инфекция, обаче тя ме обяви за симулант - обадила съм й се да я тормозя и безпокоя само да й излезе душата докато дойде в болницата да ми помогне да се прибера. А аз отказах да вляза в болница с риск за влошаване само като си представих, че тя ще трябва да идва у дома да помага за домакинството. Мъж ми беше от няколко дена на нова работа и беше абсурд да се оправи, пък и все пита кое къде е, а свекърва ми също беше пред опеарация.
За протокола - близнак е.

# 71
мойта е везна, обаче с мен не е проклета
много много рядко
аз имам един навик, кат се скъсат всички ластици/рева и тя се умилява...

# 72
абе, моля ви се, аз съм везни ... би трябвало да имаме вродено чувство за справедливост и такт ... поне така съм си мислила винаги ... я проверете асцедентите, не може да е от зодията такова нещо, не сме такива хора! Simple Smile

# 73
  • Някъде в България
абе, моля ви се, аз съм везни ... би трябвало да имаме вродено чувство за справедливост и такт ... поне така съм си мислила винаги ... я проверете асцедентите, не може да е от зодията такова нещо, не сме такива хора! Simple Smile

Ми да ти кажа...не сте цвете за мирисане...Това с такта хич не ми се връзва с октомврийската везна, втората декада - напротив не знае къде я сърби, къде я боли и два пъти едно и също не казва, но може и да е от човека...кой знае.

# 74
Ми да ти кажа...не сте цвете за мирисане...Това с такта хич не ми се връзва с октомврийската везна, втората декада - напротив не знае къде я сърби, къде я боли и два пъти едно и също не казва, но може и да е от човека...кой знае.
И септемврииската везна е същата с една добавка,че е роден диктатор.Ако не стане на неиното жална му майка на отсрещния.В къщи бях купила латекс да боядисваме.Майка ми си беше в къщи и пред нея боядисах почти навсякъде.Изведнъж реши че цвета не и харесва и ритна кофата с латекса с крак.Приличало и на градски кенеф.Сливи е имала в устата да каже в началото,че не и харесва.Аз хем ревах,хем чистих пода,хем боядисвах отново.При това още учех и си бях събрала пари за латекса.Накрая боядисах в любимия и зелен цвят и миряса.В къщи(тогавашното ми къщи)всичко беше в зелено вкл. тоалетната хартия и сапуна.От тогава ненавиждам тоя цвят във всичките му разновидности.Правеше ми и изненади.Когато пътувахме да зареждаме магазина предимно до Турция,веднага след като се върнем ми звънеше,че свалила тапетите в хола и кухнята да слага нови и аз отивах да купувам тапети и да ги сменям естествено.Веднъж не ми издържаха нервите и за да има мир отиде да помага свекърва ми.Когато реши да се раздели с прочутите тапети,пак ми беше направила изненада след пътуване.Дори си беше извикала фирма да шпакловат.Звънна ми да ходя да платя.А да пита имаш ли пари или да помисли,че аз си имам мой дом и не съм длъжна да правя нищо при нея и дума не може да става.
И за да не ме разбере някой погрешно да кажа,че не го отдавам на това,че съм осиновена.Отдавам го на проклетия и характер.

Вела,нали знаеш че присъстващите винаги са изключение Laughing Hug

Общи условия

Активация на акаунт