Програма "Старт на кариерата" от Агенция по заетостта

• 114 088
  • 726
  •   1
Отговори
# 75
Biliana ми изпрати списъците, много съм и благодарен! Ако някой иска да пише ще пращам и аз! Simple Smile

# 76
Готови сте  Wink Дано да останете доволни от класиранията!!!
Благодаря denitu   bouquet успех ти желая на новото място  newsm51
На останалите дано сте приети, където сте искали  newsm10

# 77
Да ви попитам на вас какво ви казаха от бюрото по труда. Трябва ли да ходим пак да проверяваме нещо или да им се обаждаме? Аз доколкото разбрах трябва да чакаме те да ни потърсят newsm78

Между другото списъка се е променил  Grinning Бях на първо и трето място, а сега са първо и второ  ooooh! Дано не се променя повече, че няма да мога да избера  Crazy

# 78
Здравейте, аз също не мога да открия списъците,моля ако може някой да ми ги изпрати msankiyska@abv.bg ,предварително благодаря Simple Smile

# 79
# 80
Да но на тази страница незнам по каква причина ми излизат само старите списъци с номинираните не и с класираните

# 81
  • София
Хора, махнете си мейлите от тоя форум... всякакви спамъри и какъв ли не друг народ обикаля.

Списъците са си там. Номинираните са заменени от класираните. Доста ясно се вижда.

# 82
Първоначално и аз не ги забелязах  hahaha Гледайте по-внимателно, там са   bouquet

# 83
И аз сам одобрена, страхотно... поздрави на всичкиии Simple Smile сега още един месец чакане... значи трябва да ни званнат така ли?

# 84
Честито на одобрените Simple Smile Честно казано може и да са там списъците, но аз не ги виждах. Инсталирах си друг браузър (Мозилла файърфокс) и ми се отвориха, а с предния (Сафари) просто не се отвавряха.
Аз на 22ри този месец бях в Бюрото по труда и оттам ми казаха следното: да проверя списъците и ако съм класиран на повече от 1 място първи, да ходя да подам деклрация, в която се отказвам от едното. Така че ако някой има такъв случай да знае. Сега отивам ( е не сега де след няколко часа, че сега ставам ахахах) натам и ще попитам какво трябва да се прави (дали да се чака или какво) и после ще пиша Simple Smile

# 85
Днес ходих до моето бюро, тъй като съм класирана на първо място и ми казаха, че сега трябва да изчакам да излезнат класиранията и на 05.10.2011г и чак тогава трябва работодателите да подпишат договори с бюрата и да проверяваме, кога е станало това, за да ни дадат насочващо писмо и след това се започва работа. Обясниха ми, че има вероятност да се започне ноември месец.
Трябва да се въоражим с търпение!!!

# 86
Аз имам едно въпросче. Трябват ли ни някакви документи, трудова книжка да си извадим, документ от лекар че сме здрави и такива работи? Някой ако знае да каже моля Simple Smile

# 87
и аз има въпросче и аз съм класирана на първо място само на едно място на другите не съм класирана трябвали в този случай да ходя до бюрото по труда

# 88
Simple Smile ето какво научих днес аз
Понеже бях приет на 2 места, подадох декларация, че избирам само едното и отказвам другото. Жената също така ми каза, че натам процедурата е следната: 1. трябва да изчакам класирането, което ще излезне на 5 окт. то щяло да бъде окончателно. 2. трябва да изчакам там някакви формалности, имащи за цел да се подготвят документите на хората кандидатствали от един град в друг такъв (Пловдив - София примерно). След това към края на месец октомври трябвало да звънна за да ми кажат какво е всъщност положението, т.е от кога ще започвам работа. Но както ми каза жената там "Голямото чакане започва". Ако искате звъннете за всеки случах там на хората и питайте дали не трябва да подаде някаква декларация все  в която декларираш, че приемаш работното място.
Другото, което ми каза е да си извадя свидетелство за съдимост, за да ми е готово да не се занимавам после, въпреки, че то се вади за има няма 1 час и е валидно 6 месеца. Трудова книжка, може да си купиш, но мисля, че като започнеш работа там ще ти я попълват. Медицинско не съм много сигурен, че трябва....за сега това се сещам Simple Smile

Въпреки, че гледам по нагоре Дениту86 не e пoпълвала декларации

Последна редакция: чт, 29 сеп 2011, 16:54 от craziel

# 89
Здравейте навсички. Днес най-после и аз виях класиранията. Поздрави на всички, които са пприети. Аз мевдувременно започнах работа. Сега видях, че съм класирана на 1. място за едно работно място, но ще трябва да го откажа.
Честито на всички и леко изчакване на следващия етап  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт