Задават се на хоризонта две неща - свършващото лято и втората черта :) - тема 71

• 33 575
  • 762
  •   1
Отговори
# 135
Диана, много съжалявам. Дано скоро се оправи и всичко да е наред, наистина тежка серия ти се събра. Praynig Разбирам те напълно. При мен баба ми и дядо ми са вече много зле милите, тумори, диабет, херпес някакъв на мозъчната кора и какво ли още не. Но хората се държат мъжки, борят се и оцеляват всеки ден. Мисли позитивно. Без тази нагласа, всичко е по-трудно. Hug Не се оставяй на лошите мисли и както се казва и за нероден Петко. Мъжът ти е здрав и прав и му няма нищо. Peace Не е задължително да се разболее, пък и след толкова години-едва ли. Това тормозене, което си го причиняваш, ще се отрази и на други работи. По-спокойно, не мисли за лоши работи, за още неслучили се и горе главата!  bouquet

# 136
Поспаланче, честит празник ! Много здраве, късмет и сбъднати мечти!   Gift
Дианка, съжалявам мила. Бъди силна и знай, че живота е един кръговрат, утре ще започнат да валят и хубавите мигове. Много  Hug Hug Hug Flutter

# 137
Здравейте момичета!
Първо да кажа на Дианка- не се притеснявай мила- всичко ще премине.Много неща се подредиха- вярвай, че и този път всичко ще бъде наред.
И аз съм с лоша новина- май ще се наложи да ви изоставям, но за съжаление, не защото съм бременна, а защото сега съвсем ми се объркаха плановете- мъжът ми нещо му е много нервно на работа- мисли да се местим в по-голям град....Наистина от една страна това ще бъде хубаво- по-големи възмижности и т.н., но аз така се бях вманиачила в бебеправенето- толкова ми се искаше, а сега трябва да прекратим опитите и да ги отложим незнайно за кога .....
Много ми е тежко  Weary Weary и затова не пиша тези дни.Объркана съм страшно много... Cry

# 138
Дидолинке, всичко ще се оправи, ще се преместите, ще си уредите жилището и няма и да се усетиш кога отново бебеправенето ще е на преден план! Hug

# 139
  • Велико Търново
Дидолинка, със сигурност ще е за добро местенето. Стига обаче и ти да си съгласна, а не само, защото мъжът ти го иска. Вярно, ще поотложите малко бебето, поне докато се установите, но няма да е за дълго. Погледни от хубавата страна на нещата - като имате по-големи финансови възможности, ще може да осигурите по-голям комфорт на бъдещото ви бебче, а и вие ще сте по-спокойни  Hug Hug

# 140
Току що си направих първият тест за овулация, обачееее за да ги разчитам ще ми трябват лупии, много бледи тези ленти  Mr. Green аз и без туй съм с очила...... Flutter Ама поне са 5 и бонус тест за бременност  Wink

# 141
  • на 4-ия етаж до асансьора
dianastml съжалявам за леля ти !Стискам ти здраво палци всичко да се оправи!  Praynig Колкото до твоето момче- не се безпокой!Нищо му няма и нищо няма да му стане...минали са толкова години.
Дидолина за добро ще е... ще видиш!  Hug

# 142
Дианке, твоите лоши новини край нямат значи....Аз ти казвам, един ден ще тръгне на хубаво, стой та гледай!

Поспаланче, да си жива и здрава и много, ама много щастлива!

(вие двете и ако има други майни, не искате ли да си направим една среща под тепетата другият месец?)

Дидолинке, големият град дава големи възможности. Не се натъжавай, а гледай като на едно ново начало! Много скоро ще се върнеш в темата! Успех!

Честит имен ден и честити именници на всички!

Щях да пиша още, ама забравих  newsm78

# 143
Гризли честита магистралка  EFP
Антонели честито  EFP и безпроблемна до термин
Благовесна честито и чертата да потъмнява
Кали успех на обучението  smile3529
Старлет честити сини гащи   bouquet
Поспалачне лек ремонт и малко непредвидени разходи  и  newsm59 nbirthday newsm67  ura да си жива здрава, весела, засмяна и скоро най-обичаната мама   bouquet
Бабо Яжке още те следя и имам надежда  Party
Сарния  Praynig Praynig Praynig Praynig
Тони да ти е живо и здраво детенцето и много успешно. Сложила си от любимите ми бонбонки  Hug
Бени много сладък твоя племенник
Теди с това фрикасе ме разчуди дали и аз да не сготвя на мъжО в четвъртък удно, че имам едни пилешки бутчета 'дет' се чудя какво да ги правя  Crazy, че все картофи и ориз с няк'во месо му готвя и от време на време различни видове спагети със сметана или с домати, но ми даде много добра идея  Party
Зузе добре, че даде рецепта  Hug
Имам надежда не се ли смиляват малко като видят корема, една 3-ка поне да пишат не ги ли е срам да те късат  Hug
Дианка  spoko spoko spoko
Плодче и аз първите месеци с лекарствата бях добре идваше ми на 28 дни, ама само първите 2 месеца  Confused
Пуфпафка тези тестове са много изнервящи не си заслужава даже и за допълнителния за бременност да се взимат  #2gunfire
Аничка като ти видя снимката и всеки път ме усмихва  Grinning
Ако съм изпуснала нещо не е било умишлено, просто не съм много паметлива  Blush

Аз сега се върнах от преглед - имам си киста 2 см в десния яйчник, док каза на О въобще да не се и надявам, лявата тръба ми е удебелена вай-вероятно съм изкарала някой грип на крак или нещо такова. Изписа ми оргаметрил от 14 до 24 ден за да се справим с кистата, и на 14.09 съм пак на преглед, ако кистата не се е пукнала минаван на противозачатъчни за 1 месец и тогава правя изследване за проходимост на тръбите, а след това и стимулация с Фемара, а ако се е пукнала още от следващия цикъл най-вероятно стимулация. Ще видим какви резултати ще постигнем, ако е писано ще стане ако не ще се мъчим в леглото още  luvbed  Mr. Green
Мъжо и той ходи на преглед док каза, че при него въпреки намалената подвижност не е страшно положението и можем да се справим с наличните спермита, извикал го е на 07.09 да ме пусне изследвания и спермограма и така. Днес общо взето успяхме да изхарчим месечната ми заплата  Crazy , ама ако успея да си спечеля конкурса няма да ни е толкова тегаво с финансите Whistling Praynig

Рендето писало писало пък се забравило  Laughing Mr. Green Laughing

За всички  Hug Hug Hug Hug Hug

# 144
  • Пловдив
zuzi_79, добре съм си аз. Не ходя на работа, но каквото мога поработвам лежейки и си чета темичките тук  Laughing Въобще идилията е пълна!

Честито на мама Andjela81 и нека много щастливи моменти да има с малкия палавник  bouquet

imam nadejda, е пък и не е нужно всички изпити наведнъж да вземеш! Когато го завършиш тогава! Важното е с бебчо всичко да е ок  Hug

di_dody_di
, стискам палци за инсето  Praynig

dianastml, не се предавай! Има такива моменти в живота, когато вече сили не ни остават да се борим! Искрено се надявам това да е последната лоша случка и да се обърне страницата от към хубаво! Кураж  spoko

Плодчe
, златна си  Hug Crazy Heart Eyes Като се захлади (че кухнята ми е гореща) запретвам ръкави и ще си угодя  Party

Дидолина
, не бъди тъжна! Важното е да сте здрави, пък нещата сами ще си дойдат по местата  Hug

lolilita_, аз също съм от Пловдив и съм навита за среща на родна земя  Party

rendence , дано кистата се спука и да не се налага да минаваш на противозачатъчни! Иначе добра работа сте свършили - малко по-малко да се отмятат всички изследвания и прегледи и да се минава към същината  Praynig

# 145
Момичета благодаря ви искренно за съчувствието ,имах нужда от вас  Hug Hug Hug
Дидолинке мила не тъжи всичко ще се нареди и при вас Hug Hug
Лолитка и аз съм съгласна за една срещичка и Мечкони е от Пловдив

# 146
  • до едно тепе
Да ви нагледам преди лягане.
Още веднъж благодаря за пожеланията и дано всяка от нас скоро сбъдне мечтата си Praynig
Дианка дано това да е последното тъжно нещо,което ви се случва.А за половинчо не се плаши толкова.Доколкото знам ако не е лекуван хепатита е по-опасно.А и в крайна сметка никой от нас не е застрахован от нищо и не можем да живеем във вечен страх Hug
Лолитка немаш грижа Flutter Сега остава да навием и Мечкони Whistling
Може да има и още пловдивчанки  ThinkingИмаше още няколко момичета ама те вече са с бебчетата и може да нямат време  Mr. Green
Ръсс  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7
Лека и бебеносна Hug

# 147
rendence, радвам се, че съм ти дала идея. Аз по принцип затова не обичам да готвя - няма ги идеите. Иначе не мога да се похваля с перфектни кулинарни умения, но ако ми се каже "искам еди-какво-си за ядене", ще търся рецепти, ще питам хора и ще го направя. Поне доколкото мога. Но това аз да измисля какво трябва да се сготви ми е голяма мъка. А пък моя мъж редовно ми отговаря "не знам" и после ми се цупи що не съм сготвила. Еми... Confused В тази връзка, използвах рецептата на zuzi_79, само че добавих и настърган морков, а накрая сложих чесън на прах - знам, че не се получава съвсем същото, но просто нямах под ръка от другия и не ми се ходеше до пазара само за една главичка чесън. Simple Smile А пък то за майтапа родителите му ни поканиха на гости да ни видят и в крайна сметка хапнахме там. Поне за утре ще си спестя готвенето. Mr. Green

# 148
  • Бургас
Момичета при мен черната серия от  новини пак се почна ,сега леля ми хич не е добре тя има цероза и вчера не е вдигала тел на братовчедка ми цял следобяд и те са отишли с едно момче и са разбили вратата и са я намерили на земята цялата в кръв ,получила кръвоизлив,сега е в болница много е зле и нещата не са хич на добре smile3518 smile3518 smile3518 smile3518 smile3518 .Вече ще се побъркам казвам ви ,не мога повече ,неиздържам и сега като четох ,че цероза може да се получи от пиене на алкохол  в големи количества или ако си прекарал хепатит б,ц или д и се побърках ,защото мойто момче преди да влезне в казармата изкара хепатит б и сега все като се преумори го боли областта около черния дроб ,а един от симтомите е болки в черни дроб и се побърках от притеснение,незнам къде се намирам в момента само плача и незнам ,много ми е тежко ,много newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45

Здравей, много съжалявам за това, което преживяваш. Нарочно не ти пиша на лични, искам колкото се може повече хора да чуят за хепатитите. Заплахата от тях е нереално голяма и всеки, който не е ваксиниран трябва своевременно да го направи, ако вече не е заразен. Особено, ако се планира дете!
Не пишеш дали твоя човек е карал остър или има хроничен хепатит. Това е много важно уточнение. При всички случаи здравословния начин на живот за него трябва да е доживот. Периодично трябва да си пуска изследвания и да следи черния си дроб. Хепатит Б и Ц в хроничната си форма протичат абсолютно безсимптомно, до момента, в който не настъпи по-сериозно увреждане на дроба, няма как да се разбере какво става. Затова е толкова важно всеки да си направи изследване. Много е важно да се знае, че единствено лекар хепатолог може да ви ориентира какво се случва с вас, ако имате хепатит, и какво трябва да предприемете. Мнозинството общопрактикуващи са престъпно неграмотни на тази тема.
Ти задължително трябва да си направиш тест. От една страна хепатита остава заключен в чернодробната клетка за цял живот, ако веднъж е попаднал там, а от друга за мен не по време на бременност, а още преди това трябва да се прави такова изследване. Приятелят ти задължително да си пусне контролни изследвания за АСАТ и АЛАТ, а и за антитела в случай, че става дума за остър хепатит Б.
От къде стигах до тези прозрения - от личната си история. За себе си знам, че цял живот ще се боря с гадината и няма да й позволя да надделее в битката за най-любимото ми същество. Това, което ми се иска повече хора да чуят за заплахата и да се  изследват, както и да намерят верния път, защото в България това никак не е лесно, повярвайте.

# 149
Лоли,Поспаланче,Дони,Дианка-аз съм" за "Peace пловдивска среща-така или иначе си мислих,че пловдивската група е леко несериозна Wink

Общи условия

Активация на акаунт