Задават се на хоризонта две неща - свършващото лято и втората черта :) - тема 71

• 33 573
  • 762
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте сладуранки
Поспаланчо честит рожден ден мила  bouquet  bouquet  bouquet
Тони честит ти именник,да ви е жив и здрав Hug Hug Hug
Прити ,Анжела честити ви бебчета  Hug Hug Hug
Теди приятно готвене Hug Hug Hug
Сарния Praynig Praynig
Честит имен ден на всички именници , да са живи и здрави  bouquet  bouquet  bouquet

# 121
хайде да споделя моя опит с фрикасето. Аз лично си варя кюфтенцата във вода + лук +сол. След това в купа си разбивам 4 жълтъка и 1 кисело мляко и го сгъстявам с брашно, докато стане като рядка кашичка. Започвам да сипвам на много тънка струя от бульона (където са кюфтетата) в купата, където са жълтъците и другите продукти и после връщам да заври на котлона, като бъркам постоянно. Слагам и настъргани 2-3 скилидки чесън, от които фрикасето придобива невероятен аромат.

# 122
Поспаланчо  hbday happy bd baloni happy bd baloni happy bd живи и здрави и само хубави неща да ви се случват!   bouquet
toni St честит ти именник-това име ми е слабост.Сигурна съм на 99% че ако си имам  момченце живот и здраве ще се казва точно Александър!
 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 123
Поспаланче, честит рожден ден, много здраве и щастие ти желая, а скоро ще получиш и най-прекрасния подарък  Hug newsm59
Тони, Честит имен ден на Алекс, да е жив и здрав и скоро щастлив батко   bouquet

# 124
Поспаланче, честит рожден ден!!! Много здраве, щастие, късмет и вс най-най!!!

Атадар, изчаквам с препишкването на тестче, защото малко ме е страх. Хем ми се иска, хем се притеснявам какво може да стане, ако съм бременна. Антибиотика ми е прекалено силен, а това не е шега работа.

Сарния, благодаря. Цибалаб и аз я знам, не се бях сетила Simple Smile Мерси много.
За пореден път ще ти кажа:почивай си, остави притесненията на страна и всичко ще бъде наред! Hug

# 125
  • В къщурката на хълма на феите
Поспаланчо честит рожден ден, скъпа! пожелавам ти много здраве, щастие, късмет и любов! Hug Hug Hug
Тони честит ти именик и на теб! дълги години да ви радва! Hug

# 126
Поспаланчо мила честит рожден, да си жива и здрава, много влюбена и обичана newsm67
Тони и на теб да ви е жив и здрав именника  bouquet

# 127
Поспаланче, честит ти рожден ден   bouquet Hug Желая ти лека и безпроблемна до края и след това най- съвършения подарък.  Hug
Тони, честит ти именник и с риск да се повторя, нека скоро стане батко Simple Smile  Hug
Момичета, аз имам толкова много да уча, а такъв мързел ме е налегнал, че... от 8 съм станала да уча и още и един ред не съм прочела, а изпитът е на 1, после имам на 2, след това на 4, после на 7, на 9 и на 10.09. Ох, направо ще се побъркам. Аз уча две висши наведнъж и нямаше как да се явя на редовните, и на 2 ме скъсаха, че сега на поправките. Ужасно!!!
Хич не знам какво ще правя, а като се роди бебо- съвсем  Crazy
Милото казва, че ще се оправим, но колкото повече наближава, толкова по- трудно ми се вижда, а и сега ще съм едва 2- ри курс  Thinking Както и да е, ще се справим някак си, само бебчо да е добре.
Обичам ви и ви  Hug Hug Hug, а сега и ще ви наръся   babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 128
Запис и от мен, чак на 9-та страница. Аз само ви чета засега защото нямам настроение за писане вече почти месец. Следва да правим инсеминация и предпочитам само да чета. Поздрави на всички видяли двете черти, на именници и и рожденици  Hug

# 129
Момичета при мен черната серия от  новини пак се почна ,сега леля ми хич не е добре тя има цероза и вчера не е вдигала тел на братовчедка ми цял следобяд и те са отишли с едно момче и са разбили вратата и са я намерили на земята цялата в кръв ,получила кръвоизлив,сега е в болница много е зле и нещата не са хич на добре smile3518 smile3518 smile3518 smile3518 smile3518 .Вече ще се побъркам казвам ви ,не мога повече ,неиздържам и сега като четох ,че цероза може да се получи от пиене на алкохол  в големи количества или ако си прекарал хепатит б,ц или д и се побърках ,защото мойто момче преди да влезне в казармата изкара хепатит б и сега все като се преумори го боли областта около черния дроб ,а един от симтомите е болки в черни дроб и се побърках от притеснение,незнам къде се намирам в момента само плача и незнам ,много ми е тежко ,много newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45

# 130
Дианка, успокой се. Всичко ще се оправи и не се самонавивай, нищо му няма на воето момче.  spoko Стискаме палци за добри новини, а ти избърши сълзите  Hug Hug Hug

# 131
  • Велико Търново
Дианка, недей така! Като те чета ми се доплака и на мен  Cry Нищо не можеш да направиш за леля ти. Докторите каквото могат ще помогнат. Ти само се моли за нея  Praynig А за мъжа ти е абсолютно излишно да се натоварваш с такива предположения. Цирозата не е задължително състояние след прекаран хепатит. Така че си насочи мислите в посока колко хора, преболедували хепатит са си живи и здрави и нямат цироза. Така че и твоето момче е от тях  hug
Толкова много, много се моля всичко вече да свършва  Praynig Praynig Ти за отрицателно време се настрада ужасно много  Cry Сигурна съм, че му се вижда края, така че наплачи се и очаквай съвсем скоро да те засипят също толкова, обаче прекрасни неща!  Heart Eyes Hug Hug Hug

# 132
Благодаря ви момичета ,баба Яжка знам ,че е така и не е задължително всеки прекарал хепатит да има цероза , той одавна го е прекарал  преди 12 години и когато се натовари тогава много го наболява ,пък и той през живота си никога не е слагал алкохол в устата си,освен на сватбата де,когато подписвахме ,но това няма значение ние сега сме толкова наплашени ,че всичко ми прави впечатление ,много ме е страх Praynig Praynig Praynig Praynig
Казах и на сестра ми ,нали е в Англия и тя много плака ,вика защо ми каза ,сега ми е гадно че и казах ,ама как да не и кажа като всичко може да стане .Ох незнам вече побърках се направо ,писна ми от всичко  smile3518 smile3518 smile3518 smile3518 smile3518 smile3518 smile3518 smile3518 smile3518 smile3518

# 133
Много прегръдки и целувки за всяка една от вас Hug Hug Hug Hug Hug Благодаря Ви за пожеланията за моето момче, дано всяко едно се сбъдне.  Praynig
Бъдете живи и здрави!

Благодаря ви за палчетата за утре за контролния преглед Hug Hug

Дони М, ето рецептата за невероятната торта http://thegingercookies.blogspot.com/2010/10/blog-post_31.html. Ако имаш желания може да я приготвиш Simple Smile
Честита дъщеричка на Металтина  bouquet  bouquet
Старлет, честити сини гащи.
Поспаланчо, честит рожден ден! Желая ти здраве, щастие, късмет, любов, сбъднати мечти и всичко най - най!  bouquet
Честита дъщеря и на мама Прети!   bouquet  bouquet  bouquet
Тони, честит имен ден на момчето ти! Жив и здрав да Ви е! Hug
Честит празник и на всички останали, които имат имен ден днес!
Дианка, много съжелаявам за леля ти, дано нещата да се развият по най - добрия начин. Имай вяра! Hug

Сега да напиша нещо и за мен. Благодарение на някои лекарства миналият месец цикълът ми беше 32 дни (при нормален за мен 40 дни) и най - вероятно съм имала О според док. Надявах се и този месец МЦ да ми бъде не повече от месец, но днес е 38-9-ти ден, няма лелка, но си имам два отрицателни теста. На моменти отдясно ме понаболява и си помислих, че може и киста да имам, за това още да няма лелка. Не искам да се вкарвам във филми, а кротко и мирно Simple Smile ще чакам лелката. Септември от към бебеправене ще го пропуснем, защото съм на очни и октомври отново на Плевен при док за стимулация на О. За тогава са ми надеждите.

Палчета за всички нечакащи... до няколко дни да си имат + тестче.
 Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

# 134
  • Варна
Дианка, много съжалявам за леля ти. Дано всичко да се подреди по възможно най-добрият начин. Praynig Hug А за мъжлето ти не се притеснявай излишно. Hug

Плодче, дано още да е рано и затова да са отрицателни тестчетата. Praynig Praynig Praynig Стискам палчета да не стигате до стимулацията на О през октомври. Praynig Praynig Praynig

Общи условия

Активация на акаунт