Задават се на хоризонта две неща - свършващото лято и втората черта :) - тема 71

• 33 572
  • 762
  •   1
Отговори
# 105
Добро утро  Hug

Поспаланчо   newsm59  ura Пожелавам ти прекрасен ден и много щастие !!!

Гризли
това, че не можеш да спиш - е мнооого добър признак  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover При мен това беше един от признаците, а аз по характер съм един поспаланчо и най-мразя алармата сутрин. Сега обаче се събуждам в 3 сутринта, в 5, в 6 и изобщо не усещам сънливост. Бях фен на кафето и нямах намерение да го отказвам напълно, но изведнъж започнах да го намирам за гадно, а и не се чувствам сънлива...Това е толкова невероятно Simple Smile

Баба Яжка
бременна до доказване на противното  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover  Hug

Кали много добра линия следваш - смени си мисълта с други неща, пусни се по течението и изненадата сама ще те споходи!!! Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

Приятен и хубав ден ви желая!!!  Hug Благовесна бременна си, я вземи една тортичка и почерпи някого, ей така, без повод, но ти си знаеш, че има повод, отпусни се - когато няма бременност, няма и втора черта, дори и бледа... Hug   bouquet

Тони Ст
честит имен ден на малкия сладур!!! Весел празник!!!  baloni

# 106
  • София
pufpafka по принцип някои гинеколози смятат, че раничките не трябва да се пипат преди раждане. други смятат че трябва да се горят. във форума има тема за това. там има много информация и хора със сходни проблеми. втора група не е безобидна. аз бях с раничка и преди раждането ми я третираха с някакво лекарство. бях стигнала до втора група, след това я смъкнах пак на първа. след раждането пак стана втора и ме пратиха да я изгоря, три месеца по късно отново бях първа и всичко изглежда чудесно, дано и занапред да е така, че .... Praynig Praynig Praynig
Гризли Hug Hug Hug
ivap как ме зарадва новината за Pretty да им е жива и здрава новата принцеса и да не спира да ги радва Praynig  bouquet Peace
toni_St да ти е жив, здрав, див и много щастлив именника  bouquet

# 107
Поспаланчоbouquet  bouquet  bouquet-да си жива и здрава,много обичана и лека бременност до финал Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

Металтина, Прети-честити девойки-да са живи и здрави,много палави и щастливи! Wink Wink

Тони-да ви   е жив и здрав Алекс и ти съвсем скоро да ни зарадваш fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

# 108
  • Пловдив
Сарния, кръвният излиза за 2 часа и според мен иди да си видиш резултата. Как така две седмици  Shocked То, ако е така все едно в 20 век се връщаме...

blagovesna, вместо да си даваш парите за тестове пусни един кръвен и ще ти е мирна главата. При мен също само бледи черти, но след кръвния не съм правила повече тестове, за да видя дали са се наситили.

pospalancho
, честит рожден ден! Пожелавам ти най-големият подарък, който ще получиш след няколко месеца, много да те радва  Hug  bouquet

petrra, а дано да ни се похвалиш този месец  Praynig

Честито на мама Pretty! Бързо възстановяване и безкрайни и незабравимо щастливи мигове с малката принцеса   bouquet

toni_St, честит именник! Да ти е жив и здрав и много да те радва   bouquet

# 109
Тони, да е жив и здрав малкия именник с най-хубавото мъжко име!   bouquet  bouquet  bouquet

Сарниа, 2 седмици си е много време, като се има предвид, че ЧХГ се следи през 48 часа.  Shocked Моето излезе за час и половина, но знам, че в някои градове ги бавят повече...но чак пък 2 седмици Thinking

Дони, как си, пиле шарено?  Mr. Green

# 110
  • гр.София
Добро Утро Дами....  Hug

Поспаланчо -  nbirthday  Gift  party023 Tada Да си ни жива и здрава,щастлива и нека Всички които обичаш,винаги бъдат до теб!

toni_St Честит ти именник...жив и здрав и много да ви слушка Simple Smile

Честити бебковци на всички,както и на тези които са видели Мечтаните две черти.....

# 111
  • Sydney
Здравейте Simple Smile!
pospalancho Честит Рожден Ден! много здраве и щастие ти желая   bouquet Hug Simple Smile!
toni_St Честит именник Simple Smile!
*starlet* Честит син щъркел Simple Smile
Честито и на Металтина и Прити 1 Да са им живи и здрави дечицата Simple Smile
Много честитене, много нещо  Laughing дано всеки ден има такива поводи Simple Smile
Лек ден на всички и много  Hug !

# 112
Момичета, знам, че ви е чудно, но аз съм в друга държава. Тук, в Северна Америка не се обръща внимание на бременността до 12 г.с. и затова не бързат да ми съобщят резултата... Мен това вече не ме притеснява, защото си знам тялото и знам, че в мен има едно малко съкровище, хич не ми трябват тестове, за да знам...Пък след няколко седмици ще се докаже. Няма да се нервирам и стресирам защото е вредно и за мен, и за бебо.

Много ви благодаря за съветите и мненията, прегръдки и лек ден  Hug

# 113
  • до едно тепе
Много ви благодаря за милите пожелания.Да ви се връщат многократно Hug
Тони да ти е жив и здрав Алекс и на другия имен ден да е батко   bouquet

# 114
  • Велико Търново
Петра, дано наистина това да е знак от съдбата  Hug
Металтина, Прити, честити рожби   bouquet
Тони, да ти е жив и здрав именникът   bouquet Да расте безгрижно и много да ви радва  Heart Eyes
Сарния, важното е, че ти си спокойна  Peace Като мине нужното време ще отидеш и на преглед и ще видиш, че всичко е наред  Hug Hug

# 115
  • Сфия
Момичета, благодаря ви за пожеланията! Какво-такова, щом Господ е преценил пак да ни прати момче, кои сме ние да имаме претенции. Само да е живо и здраво!
поспаланчо, жива и здрава да си! Много успехи да ти предстоят и да оставиш несгодите зад гърба си! Мнооого лека бременност ти пожелавам до края, бързо и безпроблемно раждане и най-важното здраво бебче!
Тони, честит ти именник, за следващия имен ден да му поднесеш подарък - братче или сестриче!
Извинете ме, но какъв ден е днес?
Гризли и аз съм на мнение да пуснеш един кръвен. Разказвала съм тук и друг път моята история с положителния тест, дано не съм досадна... Направих го в 3 часа посред нощ, постоях пред него 5 мин, нямаше и помен от черта, хвърлих го на шкафа и си легнах. На сутринта ставам и викам, чакай пак да го погледна и  Shocked  EFP но мноооооого бледа. Почесох се и право в лабораторията. От там излезе резултат:37,43. Уж тестовете засичат над 25, но ето, че при 37 едвам ми изкара втора черта. Удебеляваха се доста бавно и чак след около седмица имах вече наситена втора черта. А като правих по-късно нов кръвен излезна, че ЧХГ ми се е удвоявал не на 2 дни, а на 36 часа даже и въпреки всичко влачех бледи черти 1 седмица почти.

# 116
  • Варна
Много ви благодаря момичета за пожеланията и дано догодина да го направим батко. Praynig Още повече, че от няколко дни все повтаря, че иска сестричка, с която да играе и да ходим да вземем. Laughing И двамата с баща му го питаме къде ги раздават, че да отидем да вземем, ама не казва. Joy

# 117
  • Сфия
Тони, много сладко! Ами пожелавам ти още за рождения му ден, който е след около 3 месеца до колкото виждам да го зарадвате, че вече е поръчана сестричката!

# 118
  • Sydney
И двамата с баща му го питаме къде ги раздават, че да отидем да вземем, ама не казва. Joy
от бейби мола  Laughing
ние често в голям магазин като сме се разхождали с мъжа ми и видим бебета в колички и все се лигавим: "Мило, дай и ние да си вземем  Laughing Къде ги дават в този магазин? Laughing "
*starlet* Александровден  Peace  Hug

# 119
Здравейте!
Аз се загледах в бъдещите мами и видях, че и Andjela81 има бебче Калоян (според лентичката в подписа й), но нямам информация кога, как и т.н. ... Все пак ми се струва, че може да бъде преместена в другото списъче, нали? Rolling Eyes
А бе много съм се затъжила за zvezdi4ka_! Погледнах й профила – последно е влизала вчера. Защо не пише обаче?! Confused
Аз съм решила днес за сефте да се опитам да направя фрикасе с кюфтенца. За кюфтенцата не се притеснявам, ама ми е дерт как да направя фрикасето - мисля си, че няма да успея. А пък не искам да стане така, че да трябва да изхвърлям... Вие как се справяте?

Общи условия

Активация на акаунт