Задават се на хоризонта две неща - свършващото лято и втората черта :) - тема 71

• 33 563
  • 762
  •   1
Отговори
# 90
Добро утро и аз съм от ранобудните Simple Smileмомичета аз се притесних,преди малко си направих тест с първа урина на 2 ден закаснение и чертата отново е много бледа Sadуфф незнам вече какво да си мисля

# 91
  • Варна
Добро утро!
Ще бягам след малко на обучение,ама да ви понагледам преди това!
На тези,които ме мислят,благодаря!Ами добре съм,покрай обучението и събора нямам време да мисля за глупости и сякаш е по-леко така!
Хайде лек и усмихнат ден на всички ви желая!  bouquet

# 92
  • София
Дубрутрууууу
Кафенце прекрасна нова тема  bouquet дай Боже да се напълни само и с много хубави новини Praynig Peace Heart Eyes
добре завърнали се на всички отпускарки  bouquet с нови сили и дано много скоро се похвалите Praynig
Плодчe да ти е живо и здраво мъжчето и много да се обичате и радвате взаимно  bouquet стискам палци за утре Peace
dharmaaa каквото му е писано Peace а  какъв по - хубав подарък за сватбата може да си направите от един двучертичков тест Peace едни приятели така им се получи и е супер Peace
P-i-L-e-T-0 дай Боже скоро хубави новини и от вашия фронт Praynig
баба Яжка странна температура и все пак си държа на мотото бременна до доказване на противното Peace като доказателства приемам единствено цикъл Whistling а между другото престото са два в кутия Whistling дали да не препишкаш един с първа сутрешна Rolling Eyes
toni_St  Praynig Peace Heart Eyes стискам палци за хубави новини след две седмици Peace
Valeria Mazza® явно си в подобна ситуация като баба яжка Rolling Eyes може и да е от антибиотиците, но най лесно ще спреш да се чудиш като препишкаш един тест Peace вярвам че нищо не е случайно и в добрия край Heart Eyes Hug Peace а за лаборатория - идея си нямам Rolling Eyes дано някой може да помогне Peace
Металтинка Честито розово щастие  bouquet да расте живо, здраво и много щастливо дете малката Ани Praynig  bouquet Heart Eyes
*starlet* Честити сини гащи  bouquet най - важното е че всичко е наред Peace
Niya_Petrova душата ми напълни сина ти  bouquet предполагам какво ти е на теб!!! дано е пророк детето Praynig Peace Hug
TOPTYNA ПIЛE Z_ПАN"(тортуна пиле жоапан) ''май''? дано не е Praynig
Гризли това с противозачатъчните не е гаранция Rolling Eyes важното е че при теб нещата са станали Peace дано притесненията ти са неоснователни Praynig
blagovesna не го мисли, ще се насити, но изисква време. при мен и на 7 ден от закъснението чертата беше бледа Peace аз не се притесних защото от кръвните знаеш че всичко е ок Rolling Eyes
стиснати палци за нуждаещите се, успех на ловуващите и прегръдки за останалите Hug Hug Hug
желая ви успешен, усмихнат и позитивен ден Peace Hug Heart Eyes

# 93
Добро утро на всички  bowuu
Аз сега се оправям да ходя при личния лекар да ми бие ваксината за тетанус и да го запитам аз необходимо ли е да правя някакви изследвания преди бременността профилактични bowuu Преди 2 месеца си правих цитонамазка беше 2 група, но тогава гинеколога ми каза, че няма проблем да си опитвам за бебе и не ми назначи други изследвания. Ние тогава бяхме спрели де с опитването, но ето че сега вече сме я взели сериозно и ми се иска (както може би на всеки де  Wink) да стане по-бързо

# 94
  • до едно тепе
Добро утроо.
Днес ще ви сложа една почерпка,че помъдрявам с една година Laughing

Който каквото си хареса Mr. Green
Прекрасен ден ви пожелавам.
 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 95
atadar, аз в никакъв случай не твърдя , че след спирането на противозачатъчни успеха е гарантиран , а само споделих , че в моят случай това помага. Ясно ми е , че ако имаш по сериозен проблем този метод никак няма да ти помогне.
blagovesna,не се притеснявай има време чертичката да потъмнее. Ти от същата марка тестове ли използва ? Можеби друга марка тестове улавящи по ниски стойности ЧХГ ще ти покаже по наситена черта . А пък ако искаш да си сигурна дали нивото на хормона е в добри стойности то най-добре направи кръвен тест. Аз се чудя дали отново да не направя кръвен тест за да видя и при мен какво е положението , но май не ми се дават 24 лв все още ...ще видим ...аз си падам по импулсивните решения  Mr. Green

# 96
pospalancho, Честит рожден ден !  bouquet Какво друго да ти пожелая освен сигурно най-желаното от теб -успешна бременост докрая , леко и безпроблемно раждане и едно прекрасно , красиво и много, много здраво бебенце на финала . 

# 97
  • Велико Търново
Поспаланчо -  newsm59 Да си много щастлива, здрава и обичана   love001
Старлет, и аз не знам колко  ooooh! Откакто започнахме опити за бебе цикълът ми тотално се обърка. Последният беше 35 дни  ooooh! По мои сметки този месец трябва до 2-3 дни да ми дойде  Peace
Ния, дано наистина да са вълшебни и пророчески думите на детенце  Hug
Гризли,  Praynig се всичко да е наред до последно
Роселка, АБ е за бактерии в гърлото  Sick И аз си мисля, че август не е бил моя месец  Hug
Сарния,  Hug
Аз от снощи си има всички симптоми за предстоящ цикъл, пък и Т взе да пада, така че съм в очакване за включване с лелка  Simple Smile
Прегръдки за всички и хубав ден   bouquet

# 98
  • на 4-ия етаж до асансьора
Поспаланчо честит рожден ден!Бъди много здрава,усмихната и обичана!
Гризли дано...!!!  Praynig
Аз пък да споделя...Вчера съвсем ненадейно срешнах  док дето ми отпушва тръбите.И абсолютно първосигнално и русо реших да го приема да добър знак, че този месец ще е моят!  Blush
Желая на всички прекрасен ден!

# 99
  • София
pufpafka втора група не е съвсем хубаво. лекувахте ли нещо? трябва да има причина Thinking потърси второ мнение Praynig
pospalancho Честит рожден ден!!! много слънце, усмивки, сбъднати мечти, незабравими мигове и добри новини  bouquet
Гризли Hug Hug Hug  напоследък забелязвам, че без да си искам непрекъснато изглежда като да те нападам не го правя нарочно - не съм такъв човек Peace извинявай ако нещо Hug Hug Hug
баба Яжка най - важното е всичко да е наред Peace а за ''спада'' ... Whistling
petrra Praynig Praynig Praynig дано!!!

# 100
  • Габрово
Поспаланчо, честит рожден ден    bouquet  bouquet  bouquet. Желая ти много здраве, усмивки и от януари сладки майчини трепети  Hug.

Честито на успелите момичета, дано всичко е наред до края.

Честита дъщеричка на Металтина   bouquet.

И аз мернах една щъркелова новина ... Pretty вече е мама на втора дъщеричка - Радина. Да й е жива и здрава.

Късмет на всички в новата тема  Grinning.

# 101
atadar, аз винаги съм била втора група, имам си една раничка, която всички гинеколози я виждат, но никои не я пипа, а само я следят- правих и тест за човешки папилома вирус - отрицателен беше тогава(чудя се дали да не пусна пак, че съм сменила партньора, то беше отдавна). И аз си мисля, че трябва да има причина, но......Откриха ми хламидия, лекуваха я, бяха решили, че е от нея възпалението, но промяна нямаше....И така сега се чудя вече какво да правя, гледам да не го мисля, че ако отида при лекаря и пак му кажа, че ми трябват някакви гинекологични изследвания и друг лекар гинеколог......ще ме сметне за луда сигурно. За това ще пусна кръв и урина и ще се опитам стриктно да спазвам плана за забременяване- температурата и тестовете...ако не стане до 2-3 месеца, вече ще го мисля и тогава ще имам основание да твърдя, че нещо не е наред. Какво да направя като лекарите ми казват, че е нормална 2ра група- обяснението-заради хормони имам повече лигавица, която се възпалявала във влагалището и за това съм поддържала 2ра група. Confused Tired
Друг е въпроса, че още на 16 години имам операция от киста и след това ми тръгнаха и възпаленията и според мен вече и някакво срастване, защото имам неприятно усещане точно там на яйчника.....и леки болки в нерва- чак до крака........особено зимата ooooh!

Оплаках се, вече ми е по-леко  Mr. Green

На рожденика -ЧЕСТИТО!!! newsm59   newsm67   Gift

# 102
atadar, не се притеснявай , и аз смятам че този въпрос беше добре да се уточни  Peace

# 103
Поспаланче, честит рожден ден, миличка! От сърце ти желая да си много, много здрава и след няколко месеца да се наслаждаваш на най-безценното същество в живота си! Гушкам силно!  Mr. Green Весел празник!

# 104
  • Варна
Поспаланчо, Честит Рожден Ден! Желая ти много здраве, щастие и леко доизкарване на бременността!

Металтина, Прети, да са ви живи и здрави девойките и много да ви радват.  bouquet  bouquet

Старлет, честито синьо щъркелче! stork-boy

Сарния, Благовесна, отпуснете душичките и вярвайте, че всичко ще е наред. Praynig Praynig Hug Hug

А сега и аз да почерпя, че днес малкото ми момче има имен ден. Да ми е жив и здрав!

Общи условия

Активация на акаунт