Задават се на хоризонта две неща - свършващото лято и втората черта :) - тема 71

• 33 561
  • 762
  •   1
Отговори
# 75
Гризли, първо добре дошла и дано този месец да е твоя Praynig
Колко време си пила противозачатъчни преди да забременееш и какво пи?
Аз също втория път забременях веднага след като спрях противозачатъчните, пих ги 6 месеца, заради пъпки по лицето и се изчистиха, затова реших да ги спра и опа изненада на втория месец бях бременна след само два контакта през този период.  Сега много се изкушавам дали да не ги почна пак, още повече че пъпките ми след аборта станаха и повече отпреди, но като подхвърлих на доктора, той каза че с това ще си объркам само хормоните.

# 76
  • до едно тепе
Старлетче честита ви пишка Laughing И аз исках да връзвам панделки ама ще е след няколко години на второто или третото Whistling
Мария_1980 как сте с бебо.Слушка ли? Hug
На Металтинка честита дъщеричка.Да расте здрава и послушна и много да радва мама и тате newsm51
Мен мъжо ме заведе да си харесам цвят на латекса на кухнята.Тя поне ще е само на пребоядисване.Почваме с ремонтите  ooooh!
Лека и бебеносна дами Hug
 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 77
Поспаланче, добре сме, благодаря че питаш  Hug Бебчо слушка, вече будува повече през деня и плаче по малко, но нощем спинкаме сладко  Heart Eyes
Честита пишка и на теб, дано наистина връзваш панделки след няколко години, и аз много исках, но сега си имам още един сладък мъж.

# 78
  • Пловдив
Да й е честито съкровището на мама Металтинка   bouquet

*starlet*, честити сини гащета  Heart Eyes! Много се радвам, че ФМ е минала добре и всичко е наред  Hug

# 79
linko5, този път пиех линдинет 20 за два месеца. Чувствах се много нервна от тях и затова реших да ги спра. Не съм го направила целенасочено с цел забременяване а имам други здравословни проблеми и си мислих че може да ми помогнат. Общо взето стана съвпадение , че мъжът ми точно сега си дойде и импулсивно решихме да се пробваме за бебе тъй като него отново няма да го има за дъъълго  време . Със сигурност обаче зная , че някои лекари използват този метод за да се подпомогне забременяването.
Сарния , радвам се че си добре и се надявам лекаря да те успокои като ти каже , че всичко е наред   Praynig
Ох...тези гърди вече място немога да си намеря от   сърбежа и болката  Embarassed

# 80
# 81
*starlet* пожелавам ти най-здравият и сладък младеж на света!  smile3529 smile3529 smile3529 а и знае ли човек винаги може на следващият преглед да се окаже без  hahaha пишок!

# 82
  • В къщурката на хълма на феите
Sarnia за лаб. Кандиларов ли говориш? Thinking

Металтина честито!! здраве, здраве и пак здраве! Hug

# 83
Честито на всички видели двете чертички, пожелавам ви лека и безпроблемна бременност.  bouquet
Старлет, честито синьо щъркелче stork-boy

# 84
След като цял ден се каня да се запиша май най-накрая ще успея  Crazy
Кафенце, страхотна темичка отново  Hug

Честито на виделите двете чертички  Hug Лека бременност ви желая  preggo

# 85
Записвам се и аз в новата темичка.

Кафенце  Hug  bouquet

Честито на виделите 2 чертички!  newsm18 newsm18 newsm18 Антонели знаех си, че бързо ще ни зарадваш пак  Hug

Бабо Яжке и аз много се надявах на теб с тази перфектна графика, но уви.  Най-малко 15 дни след О (щото БТ не винаги се покачва рязко) трябва да се види 2-ра черта, дори да не е с първа урина. Не искам да те обнадеждавам напразно. Защо пиеш антибиотик? Ако имаш някакво възпаление, може то да е причина за по-високата температура. Вярвам, че съвсем скоро ще успееш!  Hug

Плодче Честит рожден ден на твоята половинка! И аз обожавам торта Гараш.  Hug

Нямам време да пиша повече. Целувам ви всички!   love001 Пожелавам ви хубава седмица!  bouquet

# 86
Металтина, хайде честито и от мен! Да е живо и здраво малкото човече! Hug

Старлет, сини гащи значи?  Mr. Green Да са ви честити!

# 87

Благодаря ви момичета Hug Hug Hug Hug
Mеталинка честито ти бебче  bouquet  bouquet  bouquet
Лолитка ще им кажа ,чакаме тееееееееееееееееееееее Hug Hug Hug
Гризли честито и на теб  bouquet  bouquet  bouquet
Старлет ,а на теб честита ти синя новинка Hug Hug

# 88
Mecani, Valeria Mazza ето, намерих лабораторията http://www.cibalab.com/contacts.php

Аз се върнах от доФтор. Взеха цитонамазка, тест урина, тест кръв. Урината казаха има бременност, но слабо се засича. Кръвният тест няма да ми кажат резултата, ами като отида при моята си док след около 2 седмици, тогава съм щяла да разбера резултата. Повториха ми пак, че до 12 г.с. не искат да ми обръщат внимание защото статистиката показва висок процент на помятания преди това поради несполучливи хромозоми. Повториха ми пак за спешното ако се наложи - направо там. И така, в общи линии молитви му е майката. Аз на този етап не се притеснявам, наблюдавам се и това е...

Палци и прегръдки за всички вас  Hug fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

# 89
Сарния, тогава остава силно да стискаме палци , че проблеми няма да се появят    Praynig.
Това за кръвния тест направо много ме озадачи ...резултати чак след две седмици  Thinking, тук за два часа и си имаш резултатите . А за уринния тест не се притеснявай, че са ти казали , че трудн се засича, аз когато бях бременна втория път и отидох за да ми засекат бремеността ьза да мога да подам документи за медикал техния тест отчете отрицателен резултат , а бях с около 5 дневно закъснение . Аз преди това си бях правила два положителни (first response ) а след като си тръгнахме от клиниката пак си взех (друга марка тестове) и пак и двата теста бяха положителни.
Момичета аз немога да спя  1countingsheep Събудих се към 4:30 и това е край от тогава немога да мигна , толкова нервно ми ставаше на моменти , че накрая се предадох и реших да се откажа от опитите да заспя.

Общи условия

Активация на акаунт