Задават се на хоризонта две неща - свършващото лято и втората черта :) - тема 71

• 33 548
  • 762
  •   1
Отговори
# 60
Хайде купих си от тези тестове за овулация, дори са в комбинация с тест за бременост  Grinning да видим до къде ще я докарам този месец с тези тестове  Whistling

# 61
Здравейте момичета  Hug
Понеже виждам, че Металтинка още е в Списъчето на успеха да ви информирам, че на 16.08 си има момиченце Ани, 3440 гр., 50 см
Успех на всички бебеправещи от мен  Simple Smile

# 62
  • Сфия
Здравейте, момчиета! Кафенце, благодарим за хубавата темичка отново!
Честита госпожица на Металтинка!
И така з днес бях на ФМ в МД. Жоржитка, викам да си хвърлиш дипломата на ясновидец, защото не позна. Чакаме момче. Това е положението. От самото начало имах такова усещане, макар, че се надявах на мимче, но си знаех, че ще тържествува мъж ми, който си държи на момче. Не му ли стига едната бесотия, която си имаме, че прави и нови? Доцентката каза, че пак ще се гледаме, защото нашия човек беше застанал по турски и си криеше атрибутите. Дълго го гони, за да можи да види какво има там, но отбеляза, че се виждали едни неща, които не трябва да ги има, ако е момиче. Инче всичко е наред за сега с бебо.
Бабо Яжке, колко дни имаш до очкавания МЦ? Дано пък рано да си го направила този тест!

# 63
  • в пералнята
Да се цопна в новата темичка набързо, пък после ще наваксам с четенето

# 64
  • Видин
Цоп и аз в новата тема.
Кафенце, приказна е темата  bouquet. А със заглавията си просто ненадмината. Ама аз да ти се скарам, я покажи една снимка на тумбачето Heart Eyes
Бабо Яжке, дано е рано за тест Praynig
Пуфпафка, добре завърнала се и късмет с тестовете, дано не се налага да взимаш други Hug
Диана, дано си си отпочинала поне малко, въпреки работата Mr. Green Много се радвам за свекърва ти Hug
Плодче, честит ти рожденник. Много да те глези и слуша  bouquet
Бени, сладур си имаш ти за племенник, дано в най-скоро време го направиш батко с един/една братовчед/ка Hug
Моя син, онзи ден е казал, че бебешкото му креватче ще го даде само на нашето бебе. А като го питали кога ще имаме бебе, той казал след 2 месеца, а дано тогава поне видя втората черта, че другото е малко трудно. А аз като му казах, че не може толкова скоро братче/сестричка, той ми каза "Аз пък ще кажа на тати да ми направи" Joy Ми то хубаво де, ама нали и аз трябва да участвам Mr. Green Е това е за сега

# 65
"Аз пък ще кажа на тати да ми направи" Joy Ми то хубаво де, ама нали и аз трябва да участвам Mr. Green Е това е за сега

Той тати не само с теб може да му направи братче Joy

Това в кръга на шегата разбира се Heart Eyes Дано е познал макият ти гадател Praynig

Плодче, да ти е жив и здрав рожденника! Скоро да получи най-желаният подарък!
Бабо Яжке, и аз мисля, че избързваш.
Дианче, все така отпочинала с хубави новини да се появяваш. Кажи на тепетата да се държат, че скоро идваааааааааам!!!

# 66
Примък.Май се олелвам...Момичета кога трябва да падне вече пустата температура...още седи над 37...

# 67
  • Видин
Лолитка, ми то и аз не само с тати мога да му направя братче/сестричка Joy Дано наистина да е познал Flutter
Тортуна, на мен първия месец в деня в който ми дойде БТ ми падна, а миналия месец започна да пада 2-3-4 дни преди това, ако искаш разгледай ми графиките в подписа Peace

# 68
Здравейте на всички, да ни е честита новата темичка ! Заглавието много, много ми допада ,  Кафенце благодаря отново   bouquet

Върнах малко назад да прочета и гледам всички сте на линия,свършиха отпуските, опекохме дупетата и сега с нови сили напред към сбъдване на мечтата.
Антонели, направо се опулих като те видях в списъка на успелите newsm44, много се радвам за теб да знаеш и стискам силно палци всичко да е наред fingerscrossed fingerscrossed Сега ще се върна в старата тема да видя как са се развили нещата при теб.
Благовесна, честито и на теб и леко бременеене!
Старлет, честити сини гащи, две момченца тъкмо ще си играят заедно!
Плодче да ти е жива и здрава половинката и дано скоро му поднесеш дългоочаквания подарък smile3525

Мареср, как мина моренцето? При нас големи вълни, голям вятър ще ни отнесе, а вечер ни беше доста хладно на разходките. Абе както каза и моя мъж такъв студ не сме брали от март месец Joy, ама се опърлихме де.

# 69
Здравейте !
Кафенце, много благодаря и аз , че си се постарала да ни направиш нова тема  Hug
Баба Яжка,дано теста да не е отчел вярно  Peace
Плодче , честит рожденик , дано скоро да бъде най-щастливият татко ! Praynig
При мен нещата са си същите , като въпреки много бледата втора черта аз съм убедена , че съм бремена. Днес гаденето се засили , гърдите болят като за световно и съм много чувствителна и емоционална . Немога да се радвам обаче ,не и напълно като знам , че може пак да се образуват анти тела и да атакуват бебето . Моля се да е с отрицателен резус фактор , това ще гарантира успешна бременност . Все пак мисля след няколко дни да повторя теста май-вече за да се зарадвам от вида на две хубави черти.Вече вярвам на твърдението че след прием на противозачатъчни и тяхното спиране се хваща много по-лесно. Втората ми бременост (непланирана и неуспешна) а и тази се случиха на първия цикъл след спиране на хапчетата.Да бях знаела това още когато започнахме да бебеправим в началото щях да си спестя една година на психически тормоз . ooooh!
Много се радвам , че мога да споделя всичко това с вас така се чувствам не толкова сама в моите притеснения и вълнения . Всички сте страхотни  Hug

# 70
Niya_Petrova разгледах благодаря!  bouquet Ама анджък сега имам зацапване т.е утре дачакам падане на температурата така ли? И все като се налага да местя мебели значии ooooh!

Много е хубава темата, но тук никакво лято не видяхме, а както се вижда и магистралка няма да има..Нищо де, научихме се вече да се радваме на други неща..

Старлет честити сини гащи. Още помня как казах на нашия тати първия път вече в седми месец бях, даже водех дневник на бъдещата щерка  hahaha..и излизам от кабинета и му звъня - честито - твоята дъщеря е мъж  Joy.

# 71
Хайде и аз да се запиша в тази тема със страхотно заглавие!  Hug
Плодче, честит рожденик - да е жив и здрав, вечно да сте влюбени и скоро умножени!  Wink А с тортата направо ми уцели слабото място - аз по принцип торти не обичам, но Гараааааш...обожавам!!!  Hug
Benitabeni, голям сладурко е племенникът ти!
Starlet-чe, честити сини гащи, поне за сега, пък знае ли човек...винаги може да има елемент на изненада... Wink
На мен почивката ми се връща тъпкано - ще работя по празниците, трябвало да има дежурни в офиса...пффф, тъкмо мислехе да забегнем малко към Елена...
Мойто мъж тази вечер е за риба и аз съм самотният вълк вкъщи - ей сега отивам да си сипя една биричка по случая...
Това е от мен - лека вечер на всички и...бебеносна!!!  Praynig

Последна редакция: пн, 29 авг 2011, 19:41 от Vaseto29

# 72
Кога изписахте 5 страницииии
Благодаря за топлото посрещане Hug

# 73
  • Варна
Здравейте!Ето,обещах ви да ви нагледам и го правя...
Бабо Яжке,мисля те,да знаеш! newsm20
Айде хора,аз изчезвам на събор,че хората повръщат там вече,както се казва...
Утре сутрин ще се опитам пак да вляза замалко преди работа!  bouquet

# 74
Привет!!!  Hug

Страхотна тема!!! Благодаря на Кафенце с мляко за хубавата нова тема и за обновения списък Simple Smile Най-искрено пожелавам на всички дами тук да се похвалят най-скоро с две чертички и всичко да е наред при всяка една от вас. Няма да ви изреждам, просто успех на всички и едно голямо БЛАГОДАРЯ за подкрепата, която получавам от вас!!!!

Аз нямам новини засега, имам записан  час за док след час и половина. Иначе съм ок, няма промяна, което е добре. Вчера се чух с една моя близка приятелка и тя каза, че и с двете и бременности е имала такива неща. Така че явно това е често срещано явление.

Гризли, честити две чертички, дано се затвърдят за следващите 9 месеца!!!  fingerscrossed

Валерия
  Hug не помня името на клиниката, но е добра, публикува резултатите онлайн и са много добри - намира се на една пресечка от Булевард Георги Софийски, ако се движиш от Института по Хигиена в посока Петте Кьошета. И в една от пресечките от лявата страна на булеварда е клиниката. Забравих името...Стискам ти палци и дано всичко да е наред каквото и да се окаже положението  Hug   bouquet

На всички-всички желая две чертички!!! И приятна седмица!!! Кали дано се чувстваш по-добре и с пълни сили този месец да бебеправите!!! Доскоро!!!

Общи условия

Активация на акаунт