Предстои ми инсеминация 9

• 43 912
  • 737
  •   1
Отговори
# 225
Най-накрая и аз да се запиша в темичката..Отдавна съм в Зачатие и БГ мама,чета ви почти всеки ден.
Аз съм при Владимиров,предстои ми 4-та инсеминация, при мен фоликулите и с 10 000 ед. Прегнил лутеинизират и няма ову.
Лейси , мисля,че в понеделник теб съм видяла..пък и не бяха много хора в клиниката сутринта.Само една жена влезе в стаичката,където боцкат дупетата...Успех ти желая утре!
В понеделник ,след прегледа при Димитрова - 3 фоликула,един 17 мм,друг 15 и един 14 мм,лигавица 7.5 , стимулация само с Клостилбегит.
В сряда ме викат за Прегнил ,инсе евентуално в петък 23.09 , но евентуално ще я прави Владимиров,защото д-рката май няма да е там.
Само да кажа,че хормони искаха само в началото/първичния преглед/ , преди инсе-тата нищо не са ми пускали..
Много успех на всички!И стиснати палци !

# 226
jolie16, добре дошла Hug
Да сигурно аз съм била тази с набоденото д...  Embarassed
Показателите ти са добри, дано утре го докарате до Прегнил и да има овулация  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed
При мен има опция за ре-инсеминация за петък  при Владимиров, но аз се надявам да са почнали да овулират фукитата още днес и до утре да са наизлезли едни перфектни яйцеклетки, които мечтаят да бъдет оплодени Joy

# 227
Добре дошла, jolie16 и бързо излизане ти пожелавам от темата. Wink

Аз имам един въпрос - някой знае ли как ще почиват през почивните дни? Че на мен би трябвало да ми дойде утре и 2-5 ден се падат точно всички почивни дни и ако наистина така стане, май ще изпусна този месец, а не ми се иска. Sad

# 228
karelia123, миналите почивни дни ги работиха и почиваха като всички, както и съботите с отработването, така че предполагам, че и тези ще е така. Знам, че Владимиров е дежурен в петък, но предполагам, че попринцип ще почиват от 22 до 25.09.
Успех Hug

# 229
Karelia,аз си нямам и на идея как ще са,но можеш да пробваш в петък Simple Smile
Лейси,кога е инсе-то? Аз утре ще ходя за Прегнилче към 13:00 часа..

# 230
Уф, лошо. Sad Освен утре да звънна в клиниката и да попитам.  Thinking
Благодаря ви, момичета! Успех и на двете с инсеменациите!  Praynig

# 231
  • София
jolie16, пожелавам ти да се спукат този път. При мен също не се пука фоликулът, прилъгвахме го само с точно изчисляване на овуто- като гледаха ЛХ и Е. И успяхме да го залъжем на два пъти и се спука, така че надежда винаги има. При мен има и други проблеми, затова с инсета не се получи, но ако само непукащияt се фоликул е при теб бъди упорита- коремни преси след прегнила, основно почистване на къщата:}

# 232
Да,да този път мисля да направя пълна програма  newsm39 + преси + топъл душ, та дано помогна хахах Praynig Hug

# 233
  • СОФИЯ
Хътче къде сиииииииии  ruporuu  ruporuu Няма ли нещо тестче направено, ох извинявай мила ма нямам аз търпение да разбера пък за теб не знам  Hug Hug Hug Praynig Praynig Praynig

# 234
Здравейте Hug
Мина и моята инсеминация Party Много съм доволна. Мъжът ми вече трябва да му издигнат паметник, много е добър Laughing - 68млн. бързоподвижни Heart Eyes 100% ако беше с някоя друга жена, да й е направил досега 5 деца и то без процедури,ама такъв му бил късмета LaughingПри мен имаше 2 спукани фоликула,ама според мен са били и повече,но не исках да задълбавам с  въпроси Wink Е естествено има и неспукани фоликули, но няма да ги мисля сега и тях я Laughing
Та така от петък почвам с Утрогестан 2х2 и на 6.10 тест Praynig Този път съм решила да се надявам, че ще стане,а  не само да се задоволя с това, че процедурата е минала успешно.

За протокола Wink инсеминацията ми излезе около 820 лв ( аз съм в клиниката на д-р Владимиров),в които влизат:
УЗД 4х30 лв
Вирусология + микробиология на мен и мъжа ми - 250 лв
Спермограма с Крюгер тест 55 лв
Клостилбегит+ Прегнил 10 000 ед - 25 лв.
Самата инсеминация 340
Утрогестан - 30 лв.
Това е от мен, момичета, чакам хубави новини от Hut и от всички Hug

# 235
  • СОФИЯ
Leisi_bb браво миличка и на теб и на Героя съпруг. Всичко е минало добре, сега остава ....... момичета сгъвайте пръсчетата и да се  Praynig Praynig Praynig

# 236
Leisi_bb, много добри резултати! Стискаме палци!  Praynig Praynig Praynig
hut, дано и при теб са добри новините!  Hug

# 237
Лейси,Хътче стискам здраво палци fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

# 238
Момичета,благодаря ви за съпричастността! Hug Hug Hug
Вие наистина сте страхотни  bouquet
Дай Боже всяка от нас ада може да зададва останалите с добри новини, които да съпреживеем заедно smile3525

# 239
тук съм момичета, ама тестчето е утре, на 15-и ден. хич не ми се ще да идва даже, но е неизбежно. аз противно на повечето момичета неискам въобще да правя тестове.  Whistling ама се налага. нали пия дуфастон и слагам утрогестан. трябва да го направя да видя дали да продължавам с тях или не.

лейси, честита процедура. изглежда много обнадеждаваща. ще се  Praynig много да е успешна.

миеринче, ти май си по-нетърпелива от мен  Joy

jolie, аз ги правя същите работи. преди инсе - тренировка, коремни преси и топъл душ. да е сигурна работата  Wink

Общи условия

Активация на акаунт