Предстои ми инсеминация 9

• 43 912
  • 737
  •   1
Отговори
# 375
Момичета, благодаря ви за подкрепата Hug
Миеринче, яд си ме , защото то и без друго процедурата не е с някаква голяма успеваемост, но когато шансът да е успешна допълнително се смали заради недобра преценка на лекаря, определено си е повод за яд и не само #Cussing out
А може и да не е за нас този вид АРТ, но засега продължаваме в тази посока.

Момичета, аз днес си пуснах документите за томболата за безплатно ин витро в нашата клиника, така че може пък да имаме късмет  Wink

# 376
Лесли - много тъпо  Hug.
Само да те питам- това безплатно инвитро само за клиниката на Владимиров ли е и какви документи се подават ?

# 377
Сигма, ето тук можеш да прочетеш
http://www.ivf.bg/index.php/news, а документите се пращат по мейла на nakafe@ntv.bg Peace
Според мен си струва да се пробва чвек, все пак никога не се знае Simple Smile

# 378
Leisi_bb, съжалявам.  Sad  Hug Hug Hug
Може да се засечем тези дни в клиниката - аз съм там в петък пак.

# 379
Leisi_bb съжалявам, че така се е получило при теб.  ooooh!   Наистина и аз съм чела по форумите, че над 25 мм вече е доста голям фоликула и оптималната големина е около тази цифра. И аз съм решила този месец да ми е последната стимулация с клостилбегит в живота /третата по ред/ Предишните  две стимулации с него бяха преди 5 години. Днес бях на поредната фоликуметрия и от четирите фоликула, които имах в понеделник /3 вдясно по 15 мм и 1 вляво 11 мм/ днес е станал по-голям  само един вдясно, като е нараснал до 17/18 мм. Другите са се намалили или въобще не са пораснали. С док се разбрахме в петък на контролна фоликуметрия и в събота евентуално инсето, но без прегнил, защото според него фоликулите ми се пукат. Не знам дали не трябваше да си поискам. Но пък си викам, ако я направим на неспукан и фоликулът ми е станал 21-22 мм., ще правя коремни преси след инсето, ще вдигам тежести за да се спука.  newsm78

# 380
Лейси Hug Hug Hugмного тъпо!

# 381
Leisi, а защо на такава големина на фоликулите ти направиха процедурата, лекарят нямаше часове по рано ли? newsm78

# 382
leisi, съжалявам мила, дано пък да е било рано за теста и да получиш щастлива новина след два дни, аз съм в чакане, но нещо ми се поохлади ентусиазма - незнам дали да си стискам палци или да се стискам да не го мисля...В понеделник трябва да отида на кръвен, но смятам да си купя един дигитален тест в неделя и да се подготвя психически за това което ще ми сервират след кръвния..

# 383
silvi_7878, при мен и двете ми инсеминации протичат по един и същ начин - Стимулация с Клостилбегит  4-8 ден по 2. На 9 ден вече има 4,5 фоликула около 13,14мм, но лигавицата ми е тънка. После ме гледат още 2 пъти през 2дни, фоликулите вървят 3,4 по-големи и еднакви по размер и още 2,3 по-малки пак еднакви.  Прегнила ми го слагат на 14 ден от МЦ и  вече фоликулите са станали по 28,29мм, а лигавицата 9,10мм едва  ooooh!. Просто изчакваме лигавицата да порастне и затова фоликулите стават толкова големи  Crossing Arms Обикновено процедурата я правим над 48 часа след Прегнила на  2,3 спукани и на края резултатът отрицателен. Аз и затова вече не искам стимулация с Клостилбегит, защото докато чакаме лигавицата, която се скапва от Клостила, фоликулите не стават за нищо най-вероятно. Затова и до някъде се ядосвам на лекарската преценка, понеже Клостилбегитът не влияе на всички така, но на мен щом веднъж е повлиял така, не трябваше да правим второ инсе със същата стимулация.
тирири, не мисля, че е било рано за теста. Но аз съм оптимист и ще продължавам да правя всичко, което зависи от мен, а резултатът каквото е рекъл Господ Peace А ти недей да охлаждаш ентусиазма, пак казвам то инсето не е пенкилер, но е успешно при доста жени, така че продължаваме да се надяваме Praynig

# 384
  • Пловдив
Момичета,преди инсеминация какви изследвания се пускат? МБ прави ли се?

# 385
Здравейте  Heart Eyes
Отчитам се след инсетоо Blush Всичко мина по план,а най-интересното беше че фоликула(22м ) се пукна по време на инсето  #Crazy Голям смях ,дано да е на късмет.Иначе лигавицата беше 11,4 а материала -12,5 млн. Бях на ЕЦ само с 3 инж.Мерионал преди прегнила.Та да видим сега какво ще се получи,остава великото чакане  Praynig
Leisi  Hug  абсолютно съм съгласна с тебб Peace  Hug  Само напред и каквото ни е писано това Hug Аз определено вярвам че инсето е успешна процедура стига да е за правилния случай!  А иначе и аз бях на 1-та с Костил,но след като всичко приключи сега док реши да пробваме др вариант Heart Eyes
armira мн зависи в коя клиника,но да прави се ако нямаш правена скоро,както и вирусология за теб и партньора.Май др не искат.
mierin аз май те видях в понеденик в клиниката,почти съм сигурна че беше ти  Blush  Hug
Целувки на всичкии  Hug

# 386
  • Пловдив
molito_84,благодаря ти  bouquet В Щерев съм,имам направени хидро и хистеро там,но бяха преди 8 месеца.Имам час в петък да видим как ще я започваме..

# 387
armira, задължителна е микробиологията. Както и вирусология. Имат някаква давност, но в момента не съм много сигурна точно колко беше. Върти ми се из главата 1 месец за микробиология, 3 за вирусология, но може да беше и 3 за микробиология, 6 за вирусология. Не съм много сигурна. Sad

# 388
лейси, все някога ще стане. защо не смениш докито, ако мислиш, че не прави нещата както трябва  newsm78

молито, честита ти процедура

армира, трябва ти вирусология със сигурност, допълнителни изисквания ако има доки ще ти каже

тирири  Peace

# 389
armira, изследванията са микробиология на двамата партньори преди всяка процедура. На жената цитонамазка на всеки 3 месеца. Вирусология( СПИН, Хепатит Б, С, Сифилис) на всеки 3 месеца и еднократно кръвна група на двамата партньори. От моят доктор знам, че тези изследвания са задължителни по медицинските стандарти за АРТ Peace

hut, моят проблем е че си избрах клиниката заради д-р Владимиров.И на неговата преценка вярвам безрезервно, НО тези процедури не ги прави той, защото не са му явно в категорията Crossing Arms.И да, смятам да поговоря сериозно с докторката ми и да видим тя ли ще продължава да ме лекува или ще ида при него.Аз няма да си оставя магарето в калта Wink

molito_84, страхотен момент да ти се пукне фоликула Hug Дано на секундата да са го атакували сперматозоидите и вече да се е оплодил Wink Успех

Общи условия

Активация на акаунт