Предстои ми инсеминация 9

• 43 911
  • 737
  •   1
Отговори
# 540
И аз съм тук,и аз имах леко зацапване онзи ден и беж при Димитрова,засега нямало за како да се притеснявам..освен че ТСХ ми е 4.50  ooooh! и Пролактина пак е скочил / как няма да скочи с тоя моя прклет аденом/ утре съм на ендокринолог и ще се тъпча с още лекарства предполагам..дано само бебо да е ОК.
Много ви стискам палци..как само добре разбирам през какво минавате.. Rolling Eyes
Искрено се надявам скоро абсолютно всички да видите двете чертички.Целувки   bouquet

# 541
jolie16,  да теб забравих да те включа в списъка на бъдещите майчета, които ни позабравиха smile3538 Но чувствай се включена Wink Аз иначе те "следя" в Зачатие форума как си и какво става с теб и страшно се радвам, че сте чули сърчицето Hug А за хормоните- сигурна съм, че ще ги стабилизирате Praynig

verano, много ти се радвам на неразположенията, все пак са от най-хубавото, така че всички знаем, че си заслужават Wink Пък и ще минат съвсем скоро Hug

Ей, да ви кажа много ви се зарадвах и вместо само да ни четете, пишете от време на време, защото поне мен страшно ме зареждате с оптимизъм и ужасно много се радвам, че успяхте, освен това не спирам да се моля да имате чудесни бременности и бебенца, родени на термин  HugЦелувам ви Heart Eyes

# 542
  • Sofia
И аз съм тук и стискам палци. Знам, че когато теста е - ни е трудно да вдигнем глва и да вярваме, че ще има успех. Какво ли не се случва в живота, но няма да се предавате   bouquet  bouquet  bouquet
И да ви кажа между двете инсеминации имах 6 месеца почивка. Мисля, че организма ни го заслужава. Никой не обяснява дали трябва да има почивка или трябва да сме роботи и да караме на конвейр. Но според мен се изтощаваме с 4 последователни процедури особенно със стимулация. Ама това са си мои разсъждения Simple Smile
Иначе със всички нераположения, пиене на антибиотици, болки и всякакви екстри вече съм в 4ти месец. И май още не ми се вярва. Все ме е страх. Пожелавам го на всички ви от все сърце  Hug Hug Hug
И голямата клюка доки каза, че ще е момче Simple Smile
Гушки сладурки!

# 543
bib4o81 Hug толкова се радвам, че си добре Hug Hug Hug Честити ти сини гащи stork-boy
 Аз днес точно си мислех кой е по-оптималният вариант да се правят инсеминациите една след друга или да има паузи newsm78 Някъде четох, че поредни било по-добре, че се увеличавал шансът,но не съм убедена. Вие как мислите?
Аз между 1 и 2 инсе направих 2 цикъла пауза и на третия правих процедурата. Сега ако всичко е наред ще правим третото с един цикъл пауза на втория Peace Просто не мога да си позволя да подкарам всеки месец отсъствия от работа, очаквания, напрежение без да си дам почивка поне малко да поживея нормално.

# 544
  • гр. София
Моите 2 инсеминации бяха с един месец пауза между тях. Исках да си почина от хормоналните хапчета за стимулацията, и а финансово беше по-добре. Занапред пак мисля така да правя.

# 545
Аз най-добре реагирах на стимулациите когато нямах пауза.

На първа стимулация - 1 фоликул.
Втора, без пауза - 2 фоликула.
1 месец пауза заради пътувания.
Трета - 1 фоликул
2 месеца пауза заради пътувания
Четвърта - 1 фоликул

Може и случайно да е било това при мен, но първите три съм с една и съща доза клостилбегит, по едно и също време.

# 546
Здравейте момичета!
Хът,Армира,Молито,Карелия много съжалявам за отрицателните тестове.Да му се невиди #Cussing out
Ще стискам здраво палци за всички1 Praynig
Аз ви чета,но няма нищо ново около мен.Чакам да ми дойде проклетията и да мисля дали да я правя тази биопсия!И така.Междувременно почнах нова работа и незнам как ще съм с излизанията,като се наложи.Ама като ми дойде ще го мисля!
Лека на всички и много положителни мисли! Hug Hug Hug

# 547
е-е-е, армира бях на 90% сигурна в теб. да му се незнае и каръшкия месец #Cussing out отивай при доки и я подхващай да измисли нещо. дано поне следващата процедура е успешна  Hug

бременнелките, много е хубаво, че наминавате да навестявате темичката  Hug

молито, и аз минах няколко пъти през този гаден момент  #Cussing out тъкмо да започна процедура и задържан фуки  #Cussing out сякаш всичко върви наопаки, но после всичко си идва намястото  Laughing кураж миличка  Hug

# 548
  • Пловдив
Днес не можах да се свържа с докторката,утре пак ще пробвам.Така или иначе теста е отрицателен,но пък цъкала още го няма,какво става -не знам newsm78 между другото много ми е странно очаквах,че ще се натъжа,но пък не стана така.Сигурно защото нямах голяма надежда.
Кажете според вас да започвам ли инсеминация със стимулиране или да на правя още една на ЕЦ?

Информацията за поредността на инсеминацията е важна,за това нека ако може повече момичета да споделят Hug

Бременните момичета да ни поръсят с малко прашец та да се наредим и ние след тях preggo

# 549
Armira  Hug  Наистина гаден месец Sad Дано следващия да е по-добър и наваксаме и за този дори Simple Smile

Момичета, нашата спермограма е добра и се надявам този месец да направим процедура  Praynig
Утре съм на преглед и ще дам отчет.

На всички бремелинки много целувки и спокойни месеци!

# 550
армира, цикъл най-вероятно не ти идва още, заради утрогестана и дуфастона. след спиране на приема им цикъл може да дойде до 5 дни.

колкото до поредността на инсе-то, може да се прави всеки месец, тъй като процедурата е сравнително лека. ако си и без стимулация няма съвсем никакъв проблем. само ако е имало хиперстимулация трябва да се почива, но това се получава принципно при инвитро. така че може да започваш следващата процедура, ако се чувстваш готова.

Freedom, стискам палци за утре  Praynig

# 551
Freedom, чудесно е че спермограмата ви е ОК, дано и всичко друго е наред, за да стартираш Praynig

armira, на мен след Утрогестана ми идва точно след 3 дни.Така че естествено за беля закъснява та да го мисли човек Crossing Arms Според мен инсето на ЕЦ е още по-несигурна откъм резултат процедура. Все пак колкото повече са фоликулите, уж има по-голям шанс за оплождане и бременност.Казват, че качеството понякога е за сметка на количеството. Аз също се чудя дали е така, защото всеки път правя по 4,5 фоликула, пък резултатът после отрицателен ooooh!
Аз лично не бих правила инсе на ЕЦ, защото оставам с усещането, че си давам парите за шанс почти равен на един съпружески секс. Пък ние след повече от 2 години неуспех по старомодния начин, вече не му вярвам особено Rolling Eyes

Sam4e, извинявай аз малко не съм в час, но защо е тази биопсия?Аз попринцип знам защо се прави, но твоят док в какво се съмнява?

Момичета, желая ви лека вечер и да си мислите само хубави неща Hug

# 552
Здравейте момичета. Съжалявам за отрицателните тестове. Все пак, не трябва да губим надежда, въпреки всички трудности и отчаянието. Аз не издържах вчера, и 11 ден след инсето си направих тест, твърдо отрицателен. Много ме боли корема от ден-два и биах нетърпелива. Затова не дочаках неделята, но поне сега знам, и психически се подготвям за втора процедура.
Пожелавам хубав ден на всички  Hug

# 553
dia79, ако не си правила кръвен, 11 ден е общо взето раничко. Дано тестът ти да е бил грешен.  Wink

# 554
  • Пловдив
dia79,и аз мисля че е рано за тест newsm78 пробвай все пак на 14 ден за по сигурно,дано първият да е отчел грешно.
Аз продължавам да си стоя без цикъл,ох да идва вече и да се започва от начало!

Общи условия

Активация на акаунт