Предстои ми инсеминация 9

• 43 349
  • 737
  •   1
Отговори
# 570
Кафенце стимулацията ми беше за инсеминация.Започнах с фостимон 5 инжекции,после меногон 7 инжекции и накрая овитрел.И аз не разбрах защо беше толкова силна стимулацията,ама като не разбирам ThinkingИмам доверие на лекарката-Персенска,ама след инсето щях да умра от болки.И като и казах и тя вика-еми да,защото си направила много фоликули,следващия път няма да е така и аз  #CrazyНадявам се това да е била причината,да не започнем да търсим под вола теле ooooh!
И така.Това е засега около мен,чакам да дойде пущината и да почвам естрофен от втория ден(естествено ми закъснява,ама това е щото я чакам с нетърпение,за да започвам работа по следващата процедура и ми прави мръсно Mr. Green)и да ходя на преглед и да решим да я правим ли тази биопсия!:bouquet:  bouquet  :  bouquet
Леки почивни дни на всички!

# 571
Здравейте момичета, тъкмо се връщам от лекар. Днес ми е 14 ден от цикъла и още имам кървене, ту червено, ту кафяво. Имам и уголемен десен яйчник с течност, както ми обясни доктора. Предишният път виждаше течност и зад матката. Изписа ми противозачатъчни - ясмин - 2 пъти по 1. Каза, че течността е възможно да е от евентуална хиперстимулация, след предходния месец на клостилбегит.  Там ми бяха фоликулите след стимулацията предишния месец. Каза ми, че и кървенето и течността в яйчника ще изчезнат от хапчетата, възможно ли е наистина? Всъщност се оказа, че фоликул няма, а това, което е видял преди 2 дни е била течността в яйчника, но в по-малък размера. На това с хапчетата ли се нарича блокаж на яйчниците? Хормоните, които се съдържат в противозачатъчното ще блокират ли яйчника и кървенето?

# 572
Добре,досега се чудих ,чудих,но най-накрая се престраших да питам...Някой знае ли защо винаги се правят биопсии в Малинов и преди инвитро и за инсеминация? newsm78

# 573
silvi_7878, дано бързо се оправиш и да изчезнат всички течности и оплаквания fingerscrossed

jolie16, както всички знаем аз не съм пациент на клиника Надежда, но четейки и познавайки хора от там, ще кажа моето скромно мнение Embarassed Според мен като има неуспешен опит незаисимо какъв, е добре да се направи една биопсийка, за да се види каква е средата, в която евентуално ще се имплантира оплодената яйцеклетка. PeaceЗащо обаче там биопсията е един вид в задължителния пакет изследвания, да кажат пациентки на клиниката Wink

Sam4e, е...ти стимулацията #Crazy Добре че не си направила някоя тежка хипестимулация. Честно, сори, че го казвам, ама имам чувството, че почти всички доктори в БГ клиниките по стерилитет се учат върху нас ooooh!

# 574
Ох Лейси и аз не знам.Нали са специалисти-отказвам да повярвам,че го правят заради пари.Макар,че мъжа ми много се ядоса и вика,че са го обърнали на печалбарство.Дано да не е така Sad
Силви  Praynig
Жоли ми аз незнам какво да ти кажа.Една позната вика,че щом отиваш в Малинов,те лека-полека те приготвят за инвитро.Дано и тя да не е права,защото #2gunfire
Лека вечер момичета  bouquet

# 575
само да вметна, че биопсийте в малинов са задължителни,, но резултатите са тайна, не можеш да ги видиш и се кара на сляпо. след неуспех направих, отлични резултати и пак неуспех, сори но пари завятъра нямам излишни. ако виждах резултата, както при хормони примерно и лечението след това, ок, но ня сляпо.. #Cussing out..и без доказан ефект... Naughty

# 576
Съжалявам ,че зададох въпрос извън темата,но биопсията си е сериозна интервенция ..или просто аз си представям  Thinking,че е така,защото имам един подут лимфен възел от 3 години,ходих по какви ли не доктори,докато накрая в Ракова болница ми казаха,че е необходима незабавна биопсия - тоест упойка,режат от мястото и т.н.След като имаш цитонамазка и чиста микробиология,за какво ли е тази биопсия?
Още повече започнах да се чудя като видях,че  е само в Малинов  newsm78?Най-лошото е,че графика им е запълнен,а в Зачатие чета,че доста от момичетата чакат доста време за тази биопсия,после и резултатите чакат... #Crazy
Кактто и да е, в никакъв случай не искам да обидя клиниката..и съжалявам за спама.
Успех милички !

# 577
Започнах с фостимон 5 инжекции,после меногон 7 инжекции. ...след инсето щях да умра от болки.И като и казах и тя вика-еми да,защото си направила много фоликули
Самче, хубаво си направила много фоликули, а лекарите къде бяха, та не виждат, че вървиш към хиперстимулация?  Rolling Eyes Не ти ли предложиха да извадят яйцеклетките от тази бомбастична реколта направо да ги оплодят ин витро?

Силви, с противозачатъчните, както ти е казал док, ще ти спре кръвотечението, както и ще изчезнат кистите. За течността в яйчника нямам инфо.

jolie, просто всяка клиника си има определена практика, която следва, както и определен вид хапчета-терапия. В клиниката на д-р Владимиров се правят изследвания на яйчниковия резерв, в клиниката на д-р Стаменов се правят биопсиии и хистероскопии, в Щерев не ги знам.....  Laughing
Също така като чуеш, че някой след процедура пие Естрофем или пък е на терапия Омега 3, Агапурин и Оксибор форте, то със сигурност знаеш, че е пациент на "Надежда"  Wink

# 578
Здравейте, момичета. И аз да се отчета, 14 ден - тест отрицателен Sad. Сега и аз чакам да ми дойде и продължавам с подготовката за второ инсе.

# 579
Ха,еми Кафенце нищо не ми предложиха.Първият месец след всички изследвания ми дадоха да пия клостилбегит.Направих си много хубави два фоликула,но нямахме възможност за инсе и си действахме сами.След 2-3 дни отидох на преглед и се бяха спукали.Аз без стимулация нямам овулация,но при положение,че реагирах добре на клостила,как решиха да ме праснат с толкова инжекции неразбрах.Както и да е,гледам напред и чакам да започна следващата инсеминация.
Дия79 много съжалявам Hug,стискам палци за следващата.Не се отчайвай  bouquet
Лека вечер на всички Simple Smile

# 580
  • Пловдив
dia79,съжалявам,всички продължаваме напред и ти с нас! Hug

Аз да си кажа ,че си взех клостилбегит и си го започнах.Всичко добре,но това главоболие от къде? newsm78

# 581
dia79 мн съжелявам мила,явно доста момичета останаха за следващият път  ooooh! Усещам за Коледа че ще се наредим с хууубави магистралки Praynig Praynig Praynig
armira Praynig Praynig Praynig
Силви заедно ще борим кистите и скоро отново на фронта  Hug
Самче нещо от тея специалисти дето уж си знаят работата вече тръпки ме побиват newsm78
Палчетаааа и мнооого надежда Hug  Praynig

# 582
dia, съжалявам за поредното разочарование  Hug. Гледай напред, обикновено отнема повече от една процедура и дано следващата да е успешна.
armira, моите главоболия от Клостила започваха 30 мин след изпито хапче. Първия път реших, че си въобразявам, но така бях във всички три цикъла където го пих, като на последния като че ли позатихнаха симпотмите. Причината е, че Клсотила лъже тялото ти, че няма достатъчно естроген. Резките промени в нивата на естрогена (особено в посока отгоре-надолу) могат да доведат до главоболие. Най-неприятно беше първия ден. На мен ми препоръчваха само ацетаминофенови препарати за главоболие и никакви аспиринови (не знам дали забраната важи и за бебешкия аспирин). Успех!

Успех на всички, с каквото и да се борите  Hug

# 583
Тъкмо да напиша на armira, че едва ли толкова рано я е треснал Клостилът и ето, Дарлена ме опроверга  Laughing
Аз пък от описаните странични ефекти имах зрителни смущения  Shocked Като мигах, особено вечерно време след цял ден умора за очите, и погледът ми "вибрираше" доста сериозно

# 584
  • Пловдив
Дано да се размина само с главоболие,ще си го изтърпя,нямам избор. Crossing Arms
Благодаря ви момичета ,че ми отговорихте! Hug

Общи условия

Активация на акаунт